PERSOANE INTERESATE

O FI BINE, O FI RAU !?


joi, 4 iunie 2009

CONSPIRATIA 2012

Conspiratia mondiala se apropie de final daca acceptam "teoria" 2012. Considerand cele doua "teorii" adevarate iata modul in care Dumnezeu mare si de oameni iubitor va permite Fiarei sa actioneze asupra propriei sale creatii: la finele anului 2012 batalia intre Fiara (conspiratorii-oligarhii intunecati) si spiritualistii (luminati) va fi fost deja data. Si atentie, timpul se tot comprima! De fapt cred ca au mai ramas doar cateva luni in timp real, pentru ca acela calendaristic-imaginar ne arata ca mai sunt 4 ani.:-) In aceste circumstante putem identifica doua variante probabile de final.

1/ Daca spiritualistii nu reusesc sa deschida capul miliardelor de oameni in timp util asupra uriaselor pericole la care sunt expusi, Fiara va castiga si va rapune cea mai mare parte din omenire. Va ramane numai o mana de spiritualisti cu bucuria efectuarii saltului catre vibratiile inalte, in vreme ce Fiara se va alege cu banii si cu vibratiile joase. Concluzia? Bila neagra pentru spiritualisti pentru ca nu au reusit sa-si salveze semenii de la holocaust.

2/ Daca insa Fiara nu reuseste sa distruga omenirea, nu toti oamenii ci tot numai spiritualistii vor face saltul. Restul omenirii, ba. Concluzia? Bila neagra pentru spiritualisti pentru ca nu au reusit sa desavarseasca actul iubirii si al compasiunii si ca-si parasesc semenii in vibratii joase, prada conspiratiei Fiarei.

In ambele situatii, desi cu bila neagra, spiritualistii raman mari, foarte mari iubitori de oameni si de toate fiintele din univers...

Si iata ce-mi zice bunul meu prieten' Anonimul Pamantean:

"- bun, bun, raman cu bila neagra, dar ce vor face cu ea?! :) "

Pai cu un asemenea stigmat vor trebui sa ascunda bila neagra fata de celelalte entitati cu vibratii inalte, pe care le vor intalni atunci cand vor face saltul. Altel vor fi priviti ca niste impostori cu vibratii inalte.

5 concluzii firesti:
1/oricat ne straduim in evolutia noastra spirituala, germenele Fiarei ne va fi vesnic tovaras.
2/saltul evolutiv catre vibratii inalte il va face si Fiara.
3/dualitatea privind existenta si lupta contrariilor ramane un principiu valid si imuabil.
4/cum o dai nu-i bine! Mai bine nu o dai! :-)
5/Eminescu sa ne traiasca!

Nu spera si nu ai teama,
Ce e val ca valu' trece,
De te-ndeamna, de te cheama
Chefuieste si petrece!

Multumesc Anonimule! Ma stimulezi.:-)
Comentarii preluate de pe http://codulluioreste.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu, buricul pamantului zic asa: