PERSOANE INTERESATE

O FI BINE, O FI RAU !?


miercuri, 30 decembrie 2009

INGERI



Au fost filmati doi ingeri care ridica sufletul unui copil
Preotul rus Igor Shvedov filma cu telefonul mobil in mod cu totul si cu totul accidental casa in care tocmai savarsise prima slujba de inmormantare a unui copil. Surpriza de proportii a aparut in momentul in care, odata ajuns acasa, a revizionat imaginile. Pe ecranul telefonului mobil au aparut ceea ce la prima vedere par a fi siluetele luminoase a doua entitati necunoscute, cel mai probabil ingeri, care ridica la ceruri sufletul copilului decedat al carui trup se afla inca in casa. Totul s-a intamplat inainte de pornirea cortegiului funerar spre biserica si cimitir. Intregul eveniment straniu a avut loc in orasul Semipalatinsk din Kazahstan.



25 de comentarii:

  1. Interesant filmuletul,l-am urmarit in intregime,vreau sa spun insa ceva ,eu am gasit ingeri pe pamint,Camelia,prietena mea din Italia este un inger,ea se hraneste spiritual cu binele pe care il face celor din jurul ei,e nemaipomenita,n-am mai intalnit inca asa o femeie pina la ea,e divina!Multumesc Lui ca mi-a scos-o in cale...e nemaipomenit sa intalnesti astfel de oameni,o adevarata revelatie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se spune ca prietenii sunt adevarati ingeri pe pamant.
    Am prieteni care apar in viata mea exact atunci cand am nevoie de ei, fara sa-i chem, parca simtind ca sunt in nevoie... apoi dispar... Nici intalnirea cu voi, prieteni-bloggeri, nu e intamplatoare..

    Dan, n-am inteles expresia fetei ingerului.... e teama, dezgust, slabiciune??? Nu vrei s ane dai un indiciu?

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani si la multi bani!
    Sanatate, bucurie, liniste si incantare in fiecare zi a vietii tale, Danule!

    RăspundețiȘtergere
  4. Alina,sa stii ca ma incearca acelasi sentiment...eu sincer,te-am simtit,am simtit ca sufletul tau are in acest moment nevoie de prieteni...suntem aici,bazeaza-te pe noi...>:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Tasha:)
    Roag-o pe Camelia sa-si faca blog s-o cunoastem si noi. M-ai facut curios.

    RăspundețiȘtergere
  6. Este profesoara de italiana -engleza,dar n-are timp de prea mult scris draga de ea...pe forum a intrat ca a gasit subiecte care o interesau,eu acolo am cunoscut-o,dar pe blogul meu daca dai cautare" Camelia"am descris-o de sus pina jos,sa zic asa,am "scanat-o",este un post dedicat ei,pentru ca ,merita.Astfel de oameni se nasc odata la 100 de ani,crede-ma!D-zeu m-a fericit scotandu-mi-o in cale.Ea ramaine pentru mine sora pe care mi-am dorit-o toata viata.Aa vrut sa vina si la Viena sa ne intalnim de sarbatori,dar a intervenit ceva in familia ei si nu a mai putut
    veni...oricum ,pentru mine a fost si va ramine marele meu castig din aceasta agora numita net.

    RăspundețiȘtergere
  7. Alina,
    Iti dau dreptate. Cred ca am cativa astfel de prieteni.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iris,
    Te rog sa fii fericita anul acesta!

    RăspundețiȘtergere
  9. un an mai bun sa aveti cu multa lumina si de ce nu,prin iubire cu protectia ingerului Rafael...tot ce aduce mintea coborata in inima sa va insoteasca.la multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  10. Oameni buni, glumesc sau nu, dar singurul înger de pe pagină îmi pare a fi micuţa a carei fotografie se afla la titlul blogului. Pentru mine, puiul acesta de om e un adevarat îngeraş. Să-i deie Domnul o viaţă frumoasă şi fericită! La mulţi ani şi ei!
    Multumesc, Dane că ai avut inspiraţia să pui poza. Poate nu mă crezi, dar multeori îţi accesez blogul şi o privesc minute întregi, bucurându-mi sufletul ca de o minune a Lumii.
    Să fiţi binecuvântaţi de Cel care ne dă astfel de minuni.

    RăspundețiȘtergere
  11. La mulţi ani ! Şi ajută-ne să nu ne pierdem minţile şi reperele, în lumea în care trăim.

    RăspundețiȘtergere
  12. Asemenea si tie prieten drag,o eternitate in intelepciune.Esti prietenul nevazut,nici macar nu am incercat sa mi te imaginez,cum esti sau ce esti,important este ca ESTI.

    RăspundețiȘtergere
  13. @Ady,cata dreptate ai,unii oameni sunt frumosi prin ceea ce fac,prin felul cum gandesc,nici nu mai conteaza cum arata,cred ca asta este fascinant pe net,incercam sa facem portretul cuiva dupa felul cum se exprima,dupa conceptiile sale.
    Si eu am devenit dependenta de blogul lui Dan...ii citesc toate posturile.
    BlueIris,si eu fac la fel...o admir pe fetita din poza,e grozava,e chiar un inger!
    Apropos,Dane e poza nepoatei tale,sau imi merg mie mintea prea departe(ca de obicei...;) )

    RăspundețiȘtergere
  14. Cind ma refeream la felul cum este Dan,chiar nu avea legatura cu forma fizica,ci la prezenta,poate ma exprimam gresit,nu am incercat sa il percep asa cum este,nu sa il vad,fiindca vazutul...cu vazutul ramii.Sunt oameni pe care ii simti aproape,o mare familie spirituala,indiferent ce fac si chiar daca nu iti seamana,si aici ma refer din nou la prezenta si informatie,dar parca cea ce sunt,cu cea ce nu sunt,dar e celalalt,e Totul.

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga Tasha,
    Este Mara Liliana, pe scurt Mara, nepotica mea care peste trei zile implineste 10 luni. Ai intuit foarte corect.:) Despre ea zice Iris ca e ca un inger. Poate ca este...

    RăspundețiȘtergere
  16. Draga Iris,
    Cand Mara o sa inteleaga am sa-i citesc urarea ta! Iti promit!
    Iar binecuvantarile sa se rasfranga si asupra familiei tale, in special a copiilor tai!
    Bunicul. :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Draga Serban,
    La multi ani, multe carti fabuloase si sper sa ne sprijinim reciproc in marele ospiciu, numit Romania! :)
    Mi-am adus aminte...
    Zice:
    Diferenta dintre un psihopat si un nevropat este ca psihopatul sustine ca 2x2=5 iar nevropatul stie ca fac 4, dar tocmai asta il enerveaza cel mai rau. Cred ca suntem o tara de nevropati. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Nakudo,
    Sa-ti dea Dumnezeu pace in suflet si armonie in tot ce faci. Sanatate si multa iubire impartasita!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ady,
    Si eu tot asa te-am simtit, asa cum de altminteri ii percep si ii inteleg si pe ceilalti prieteni ai nostri! Un an dupa sufletul tau mare si bun iti doresc, tie si familiei. :)Si prietenilor tai!

    RăspundețiȘtergere
  20. Sa-ti traiasca,sa te bucuri multi ani buni si frumosi alaturi de ea...e tare dragalasa! si eu abia astept sa se marite fetele mele sa-mi aduca pe lume nepotei,sa am si eu o astfel de fericire.

    RăspundețiȘtergere
  21. Tasha, draga mea,
    nu sunt in nevoie...chiar sunt foarte fericita. Am o stare de bine pe care o raspandesc si celor din jurul meu - cel putin asa imi spun ei!
    Inca mai am de unde sa impart si altora. :)
    Dar intalnirea cu voi,bloggerii, ma ajuta sa progresez - in fiecare zi invat ceva nou si simt pe calea undelor bucuria si gandurile bune pe care le trasmiteti. Si pentru asta va multumesc!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  22. Alina,ma bucur sa aud asta,la inceput mi s-a parut ca aveai nevoie de noi,poate doar articolul pe care l-am citit atunci mi-a sugerat starea ta..nu stiu...oricum mi-ai devenit foarte draga in timp...te urmaresc cu placere,asa cum fac cu Dan...si cu minunata lui nepotica,pe care ii caut zilnic...:)

    RăspundețiȘtergere

Eu, buricul pamantului zic asa: