PERSOANE INTERESATE

O FI BINE, O FI RAU !?


luni, 15 iulie 2013

AKASHA - în pericol


O ŞTIRE CARE A ZGUDUIT ASTRALUL©
           
            Biblioteca din Akasha a început să colapseze. Tot mai mulţi rătăcitori în Lumină întorşi de curând din Astral, în încercarea lor disperată de a trece dincolo de orizontul evenimentului semnalează un fapt neobişnuit, apărut în preajma Bibliotecii din Akasha. Ei au observat de la distanţă că în preajma Bibliotecii, valoarea acceleraţiei gravitaţionale akashice divine a scăzut de la 7, cât a fost dintotdeauna, la 6,66, iar asta în favoarea gravitaţiei satanice, ale cărei valori au atins cote îngrijorătoare, de până la 666,7. Aceasta a condus la o uşoară, dar vizibilă curbare şi restrângere în sine a spaţiului sacru aferent. Biblioteca, ale cărei colţuri au început să se rotunjească are acum forma unei polimercabale elipsoidale, tinde să se torsioneze şi să devină vermiculară.
      
            Chestiunea însă este şi mai evidentă cu cât, datorită acceleraţiei gravitaţionale crescute, în jurul ei au fost atrase cu putere, pe lângă numeroasele entităţi de Lumină şi o droaie de entităţi malefice tenebroase şi turme mari de draci. Iar dacă entităţile luminoase se zbat, vibrează înalt şi nu se mai pot dezlipi de pereţi din cauza nivelului mare de iubire care le-a cotropit, ceea ce desigur, îi conferă acum Bibliotecii o culoare metafizică strălucitoare, curcubelioză, în schimb entităţile întunecate dau târcoale tot mai strânse, încercând, pe de o parte să pătrundă în subsolurile secrete ale Bibliotecii, iar pe de altă parte să torsioneze spaţiul sacru.      

            Cu toate eforturile reunite ale agenţilor Poliţiei Astrale Călare pe Heruvimi şi Serafimi, care folosesc dezintegratoare cuantice, precum şi ale Arhanghelilor Călare pe Arhangheliţe şi pe Tronuri utilizează aruncătoare de flăcări ghenice şi de Duh Sfânt, precum şi tunuri cu agheasmă, pentru a împrăştia şi alunga duhurile rele, numărul lor este în continuă creştere. 
 
           
 
           „Nu doresc să afirm că în cadrul Bibliotecii noastre a început să se instaureze Haosul, însă două chestiuni mă îngrijorează teribil în momentul de faţă, a declarat Bibliotecarul Şef al Marii Biblioteci din Akasha, reporterului nostru Azazel, de la Radio Vocea Iluminării Deşarte. Prima chestiune supărătoare este aceea că au dispărut 7 bibliotecari akashici multiversici, a căror identitate, din motive de securitate nu o putem dezvălui, şi odată cu ei şi Codul de Legi Kybaliluzice, Tratatul de Drept Divin la Bani, Manualele de vindecare spiritualistică_cu cristale, cu mantre, prin chirurgie energetică, cu usturoi, reconectivă, cu rugăciuni, lemuriană, cuantică, cu lipitori, cu îngeri şi cu apă minerală, Compendiul Legendelor Urbane şi Codexul Hoax-urilor Suburbane, precum şi câteva cuvinte şi sintagme cheie de prin Cărţile Sfinte, gen „mântuire”, „apocalipsă”, „viaţă veşnică”, păcat”, „Împărăţia Cerurilor”, „focul Gheenei”, cu care se îmbârligau în mod uzual minţile dreptcredincioşilor.        
            A doua chestiune, mult mai gravă şi mai periculoasă decât cea petrecută la Departamentul de Trancafleancamereacreologie este aceea că unul dintre izvoarele informaţionale din fântâna Cunoaşterii, din centrul Bibliotecii din Akasha, fântână la care, din potire graalice îşi potolesc setea rătăcitorii în Lumină a secat şi s-a metamorfozat într-o găurică neagră metafizică_căreia, scuzaţi cacofonia, nu i se vede evenimentul orizontului din cauza orizontului evenimentului şi care are tendinţa să absoarbă tot mai multe cunoştinţe de la celelalte izvoare ale cunoaşterii.   
            Nu este admisibil să permitem ca aşa ceva să se întâmple! Noi, ca Înalţi Funcţionari Akashici nu putem să lăsăm Fiii Tatălui Ceresc şi ai Mamei Gaia să se deshidrateze informaţional şi să se ofilească de setea cunoaşterii. Dacă nu înfundăm prin intromisionare de urgenţă găuric-aia neagră, cu Noua Energie, cu salturi cuantice, cu treziri în dimensiunea a cincea sau cu orice alt căcat spiritualistic,
a mai declarat extrem de nervos Bibliotecarul Şef, este foarte posibil ca în viitorul apropiat, ea să se lărgească şi să se transforme în ditamai găuroiul negru tuci. Iar acest lucru am şi început să-l facem; şi chiar şi cu riscul de a infesta Cunoaşterea Pură, eu am dat un exemplu personal şi am aruncat-o pe soacră-mea în fântână. Riscul asumat însă are un grad de destul de mic de producere al vreunei catastrofe, deoarece soacră-mea a fost o scorpie pură, iar Cunoaşterea Pură, ca şi până acum, mai mult decât de gargară metafizică, nu poate fi folosită.     
            Asta ne-ar mai trebui acum, ca din pricina unui nenorocit de punct de singularitate metafizic, toată Marea Bibliotecă, cu Akasha cu tot să colapseze în găuroi, şi, vă rog să mă scuzaţi, să se ducă pulii de suflet. Şi-atunci, la revedere speranţe de iluminare moca, flămânzind în meditaţie, zgâlţâindu-ne tantric sau cerşind şi dormind vara prin parcuri, înveliţi cu ziare, ca nea Tolea! Vorba lui Lemaître: „Pofta-n cui, ura şi la gară!”   
         
           
Deşi ancheta desfăşurată de Obersturmbannführerul Poliţiei Criminale Astraliene, a cuprins aproape tot Astralul şi mahalalele celeste din dimensiunile imediat superioare, până acum nu s-a descoperit niciun vinovat pentru producerea găuricii negre din Biblioteca din Akasha. Nu se ştie dacă ea a apărut din cauze naturale sau divine, sau dacă la mijloc a fost o mână criminală, deşi gurile rele spun că la o beţie cruntă din Limbo, Baphomet i-ar fi strigat în gura mare Tălpii Iadului, de-a auzit toată lumea:
„Daţi-mi o singură constantă şi un singur punct de singularitate gravitaţională şi pun un nou Univers în mişcare!”. Şi asta s-ar fi întâmplat de faţă cu Arhimede, Max Plank, Boltzmann, Euler, Avogadro, Hall şi Huble. Şi se mai zice că atunci, Leonhard Euler, care tocmai ce muşcase din mărul lui Newton şi avea gură plină n-a fost în stare să scoată decât un „e...!”, Arhimede i-ar fi zis „da’mai du-te-n bă-n Pi...” iar preotul catolic cosmologist Georges Lemaître, uitându-se aiurea către un punct al sălii, acolo de unde se auzea vocea lui Baphomet, crezând că i-a vorbit Dumnezeu, dar văzând cu groază că volumul punctului se face tot mai mic şi tinde spre zero, iar masa tăcerii la care stătea aşezat cu Brâncuşi şi bea ţuică tinde către infinit, ar fi exclamat: „Fir-aş dracului, alt Big Bang...!? Pofta-n cui, ura şi la gară!”. Cercetările continuă.