PERSOANE INTERESATE

O FI BINE, O FI RAU !?


sâmbătă, 1 decembrie 2012

PARTICULA LUI SATAN

   
PSIHONUL BENDER – PARTICULA LUI SATAN        
DESCOPERIRE EPOCALĂ ÎN PSIHOTRONICA CUANTICĂ      
noi, prin descoperirea psihonului Bender am pătruns deja în mintea lui Satan”
            La foarte scurtă vreme după decernarea Premiului Nobel pentru Fizică pentru anul 2012, ai căror protagonişti au fost francezul Serge Haroche, de la College de France şi Ecole Normale Superiore, Paris, Franţa, şi americanul David J. Wineland, de la   şi University of Colorado Boulder, CO, USA, o echipă de cercetători şi savanţi ruşi de renume mondial de la acceleratorul cuantic „Voniucii Pukaet” - din cadrul Institutului de Psihotronică aplicată din Novosibirsk, au dat publicităţii un anunţ care a cutremurat din temelii comunitatea ştiinţifică internaţională. Desigur că presa română, care se ocupă doar de cancanuri politice şi de veşti proaste, ca de obicei a vorbit extrem de puţin şi de evaziv !           
            Cercetătorii ruşi au anunţat reuşita separării pentru prima dată în istoria cuanticii mondiale a psihonului Bender, o particulă subatomică, denumită astfel după numele descoperitorului ei, general psihotronist, prof.dr. Ostap Petrovici Benderovsky. Potrivit
publicaţiei ştiinţifice moscovite Akademika Nauka Lejit Psihotronovo, gradul de certitudine al descoperirii este 7 Sigma, respectiv de 99,9999999% cu 2 Sigma mai mult decât în cazul descoperirii bosonului Higgs.
   

   

        
    „Sigur că afirmaţiile extraordinare cer dovezi extraordinare, zice un principiu fundamental în ştiinţă, aşa că studiile şi măsurătorile suplimentare şi independente au fost deja efectuate de către fizicienii ofiţeri ruşi la Laboratorul Psihotronic de Stat  - Gasudarstvenoi Psihotronik Laboratior - GPL - din Moscova dar şi la Institutul de Cercetare a Fenomenelor Complexe din Novosibirsk.”, a declarat presei savantul O. P. Benderovsky.
            ”Lucrurile sunt clare, a mai precizat el, dacă bosonul Higgs, supranumit şi particula lui Dumnezeu, reprezintă cheia formării Universului, deoarece cu ajutorul lui se poate afla ce s-a întâmplat în momentul Big-Bang-ului, ei bine noi am descoperit cheia deformării sau a reformării lui. Graţie psihonului, vom cunoaşte ce a fost înaintea Big-Bang-ului... După o minuţioasă muncă de cercetare de peste 32 de ani, am trecut pragul ipotezelor ştiinţifice şi al teoretizării. Suntem pe cale de a demonstra experimental existenţa particulelor supersimetrice, ce constituie materia întunecată şi avem deja semnale ale existenţei extradimensiunilor, ceea ce va deschide o nouă eră în fizică.”  
            Pe ce ne-am bazat până astăzi           
             Reputatul astrofizician Andrew Cristhopher Fabian, de la Universitatea Cambridge şi membru al Royal Society din Marea Britanie zicea mai în glumă, mai în serios că dacă vrei să testezi rezistenţa stâlpilor fizicii, atunci trebuie să-i mai scuturi din când în când. Da, de acord, am spune noi, dar degeaba îi mai scuturăm, atâta vreme cât sunt luaţi în calcul doar patru stâlpi reprezentaţi de cele patru forţe care descriu şi guvernează Universul.   
            Aşa cum probabil vă este cunoscut deja, prima forţă ţine de fizica relativistă şi se referă la forţa gravitaţională şi care din păcate încă nu este suficient de clară, deoarece naşte încă întrebări fizicienilor despre cum apare masa corpurilor. Celelalte trei forţe sau interacţiuni, cum mai sunt ele numite, ţin însă de mecanica cuantică, respectiv
forţa nucleară tare, forţa nucleară slabă şi forţa electromagnetică şi au fost unificate într-o singură teorie, denumită de către fizicieni, Model Standard al particulelor elementare.     
            Ceea ce nu toată lumea ştie însă, este faptul că Modelul Standard al particulelor elementare, departe de a fi un model perfect, aşa cum se crede de regulă, este de-acum o teorie ştiinţifică depăşită şi insuficientă. Nu doar faptul că experimentul Opera efectuat de cercetătorii de la CERN a atacat bazele teoriei şi doar 60 de nanosecunde au lipsit, ca teoria relativităţii a lui Einstein să fie răsturnată şi ca tahionii să fie confirmaţi din punct de vedere ştiinţific şi nici faptul că gravitonul nu a fost dovedit experimental, determină ca această teorie să fie insuficientă, ci simplul fapt că particulele subatomice descrise de Modelul Standard reprezintă doar o mică parte din masa şi structura Universului. Iar acest lucru din păcate nu rezolvă cunoaşterea ştiinţifică integrală a lui.       
            Fără masă, nici noi şi nici Universul aşa cum îl cunoaştem noi azi nu ar exista. Dar nu toate particulele subatomice au masă, aşa cum sunt bunăoară fotonii. Şi iată că acum noi am dovedit că alături de fotoni, nici psihonii Bender, chiar dacă sunt purtători de informaţie nu au masă. Acum se ştie cu siguranţă că particulele subatomice eliberate imediat după producerea Big Bang-ului, nu deţineau masă, ci ele, doar cu excepţia fotonilor şi a tahionilor, datorită mecanismului Higgs, la câteva nanosecunde după Big Bang, au ajuns să deţină masă.
Universul aşa cum îl cunoaştem, este compus în proporţie de 95% din substanţe a căror compoziţie este încă necunoscută: materie întunecată (cca. 21%) şi energie întunecată (cca.75%). Restul, cam de 4,5% este format din materie obişnuită numită barionică (protoni, neutroni). 
          

           
  
          Visul lui Einstein                  
            Celebrul fizician Albert Einstein a avut o ambiţie ştiinţifică aproape nebunească şi anume, aceea de a cuprinde într-o singură teorie care să fie descrisă printr-o singură ecuaţie, toate formulele care descriu toate fenomenele fizice. Din păcate însă formula prin care Dumnezeu a creat lumea nu s-a mai materializat, deoarece între timp el a decedat, lăsându-i pe fizicieni să-i viseze visul mai departe. Bosonul Higgs a devenit astfel speranţa tuturor. Dar ca visul de aur al lui Einstein să poată deveni real, iar teoria întregului preconizată de el să prindă viaţă, ar trebui mai întâi ca descoperirea bosonul Higgs să fie validată prin măsurători exacte, adică el să fie exact ceea ce au aşteptat fizicienii de la el să fie şi nu altă particulă subatomică.  
            De ce tocmai bosonul Higgs !?, aţi putea să întrebaţi, şi pe bună dreptate. Pentru că doar el, susţin fizicienii, este veriga de legătură care datorită proprietăţii pe care o are de a conferi masă celorlalte particule elementare poate face ca toate cele patru forţe fundamentale din Univers să fie strânse într-o singură teorie care să fie descrisă printr-o formulă unică. 
   
           
            „Dacă ar fi să înţelegem corect, cine anume dă masă tuturor particulelelor elementare, inclusiv bosonului amintit, atunci nu bosonul Higgs reprezintă cheia de boltă care ar putea să unifice cele patru forţe fundamentale ale Universului şi nici măcar mecanismul Higgs nu este acela, ci omul, şi mai precis mintea lui este cheia formulei lui Dumnezeu, a declarat savantul rus O. P. Benderovsky. Nu este deloc greşit ceea ce se afirmă în Geneză şi anume că Dumnezeu l-a făcut pe om după chipul şi asemănarea sa, ca o replică hologramică în miniatură a Universului inteligent, însă trebuie avut în vedere faptul că, faţă de restul creaţiei sale, El i-a mai adăugat lui şi conştiinţa.          
            Noi suntem lumea de mijloc, cea care face legătura între micro şi macrocosmos, iar noi, faţă de orice formă materială sau energetică generată de Big-Bang avem conştiinţă. Scânteia divină, purtătoare de voinţă şi informaţie, izbucnită din punctul de singularitate, cea care a făcut ca din nimic să apară totul, se află şi în noi, iar psihonul  Bender stă astăzi mărturie. Iată de ce, dacă vrem să cunoaştem formula completă a lui Dumnezeu, iar ca teoria întregului să capete contur real şi să devină adevărată, atunci trebuie să mai adaugăm şi cea de-a cincea forţă fundamentală la cele patru încă neunificate, şi anume Conştiinţa.   
            Şi da, acum după descoperirea psihonului care îmi poartă numele, pot afirma fără să am niciun dubiu că aş putea greşi, că Universul nu este cel pe care îl vedem noi de la nas încolo, caracterizat de 4 dimensiuni, trei spaţiale şi una temporală şi nici de 11 dimensiuni aşa cum presupune teoria superstringurilor, ci de 12 dimensiuni, cea de-a douăsprezecea fiind Conştiinţa.”
    
            „Acum, odată cu descoperirea psihonului Bender, şi adăugarea forţei Conştiinţei ca a cincea lege fundamentală a fizicii, psihotronica a ieşit din conul de umbră în care pe nedrept a înghesuit-o comunitatea ştiinţifică, ea devenind alături de psionică, radionică, orgonemie, radiestezie, angelologie, piramidologie, cabală, numerologie şi astrologie o ştiinţă la fel de exactă ca şi celelalte ştiinţe consacrate.   
            Psihonii Bender pe care i-am observat şi testat noi, ca subclasă a particulelor elementare a tahionilor readuc pe tapet nu neapărat fenomene aşa zis paranormale ca telepatia, clarvederea, clarcunoaşterea şi telekinezia - sau teletransportul cum o mai numesc fizicienii -, care s-au dovedit din punct de vedere experimental că sunt fizic posibile, ci chiar teleportarea temporală sau călătoria în timp, în trecut şi în viitor, şi lucru extrem de important, cu posibilitatea modificării istoriei. Cu ajutorul psihonilor care sunt purtători de informaţie vom putea rescrie istoria lumii şi chiar a Universului, dacă va fi necesar"
           
           
         
   Noua Energie - declaraţii şocante     
           
„Dacă spiritualiştii au intuit că odată intraţi în Noua Energie ei intră de fapt în Lumină, ei bine, astăzi putem confirma că aşa este, cu observaţia că noi am reuşit să demonstrăm, odată cu descoperirea psihonului Bender, supranumit şi particula lui Satan, că acest tip de aşa zisă „nouă” energie nu este altceva decât  binecunoscuta energie întunecată care compune trei sferturi din Univers, iar lumina către care se îndreaptă ei cu ardoare este lumina neagră. Cercetătorii de la CERN aşteaptă ca prin confirmarea măsurătorilor asupra bosonului Higgs să poate intra în mintea lui Dumnezeu. Ei bine noi, prin descoperirea psihonului Bender am pătruns deja în mintea lui Satan. Desigur că  spiritualiştiilor sau persoanelor religioase ar putea să li se pară  şocant dar pe noi oamenii de ştiinţă nici nu ne exataziază dar nici nu ne înspăimântă aceste denumiri religioase, ele fiind din punctul nostru de vedere simple convenţii lingvistice, pentru că atât Dumnezeu cât şi Satan sunt în fond două faţete complementare ale Inteligenţei Universale.”
 

         
   Ultimele declaraţii explozive    
.        
   „Dincolo de faptul că vom putea cunoaşte ce s-a întâmplat înainte de Big Bang, că vom putea găuri spaţiul şi că deţinem deja primul proiect viabil al Maşinii Timpului, chestiunea cea mai importantă este aceea că vom putea în sfârşit să răspundem celor trei întrebări esenţiale ale omenirii care o chinuie de milenii: de unde venim, cine suntem şi încotro ne îndreptăm ? Din nefericire însă, a mai precizat savantul rus Ostap Petrovici Benderovski, oricât de neconvenabil, de puternic şi de dureros va fi impactul deziluzionării la aflarea adevărului, va trebui să acceptăm ca realistică denumirea peiorativă de „particula lui Satan” dată psihonului de către colegii mei. Deocamdată nu se pot prevedea toate implicaţiile de natură religioasă, socială, psihosocială, filozofică, şi mai ales cât de profund şi de catastrofal va afecta această descoperire umanitatea în credinţele ei, atunci când va trebui să-şi găsească un sens al existenţei.
            Trecând totuşi peste aceste inconveniente şi peste eventualele pierderi  colaterale de vieţi umane, un lucru este totuşi cert: Rusia este din acest moment singura superputere mondială. Singura. Dispunem astăzi de capacitatea tehnologică psihotronică necesară pentru a modifica orice fel de decizie, de a anihila orice strategie militară şi de a paraliza orice armată ostilă. Armamentul nuclear este de prisos.”
a concluzionat el.            
          
  Ultima parte a afirmaţiilor cercetătorului rus au stârnit un val de proteste din partea comunităţii ştiinţifice internaţionale.
„Domnul profesor O. P. Benderovski, în pofida meritului ştiinţific deosebit de a fi descoperit psihonul Bender, dă dovadă de un cinism îngrozitor. Noi nu putem tolera o astfel de declaraţie, chiar dacă vine din partea unui general al armatei ruse. Ştiinţa şi tehnologia începând de azi trebuie puse în slujba păcii şi a omenirii.” a declarat pentru postul de televiziune CNN-Science astrofizicianul John Doe, cercetător ştiinţific la NASA, despre care multă lume vorbeşte că este ofiţer superior CIA sub acoperire.        
            Savantul rus nu a dat însă curs protestelor şi rumorilor, dar nici pe vreun post de televiziune nu a mai apărut, deşi unele voci din culisele cercurilor diplomatice suţin că în cadrul unor dezbateri cu caracter confidenţial pe teme de apărare ar fi declarat că
„Nu este important ce crede domnul... care nici nu-mi mai amintesc bine cum îl cheamă, care de altfel nici nu contează în momentul acesta. Putem să facem astfel ca el să nu se fi născut niciodată, cum tot aşa de bine putem face ca Actul de Securitate Națională din 1947, prin care s-a înfiinţat CIA să nu mai fie semnat de presedintele Harry S. Truman, iar CIA să nu mai existe ca denumire, darămite ca agenţie. Putem face orice.”            
           
         
   Ultimele ştiri 
          
  Potrivit agenţiilor internaţionale de ştiri, zilele trecute în faţa camerelor de televiziune şi a milioanelor de telespectatori a fost deschisă scrisoarea lăsată de Albert Einstein care urma să fie deschisă dupa 50 de ani de la decesul lui. Şi nu este aceea care a intrat la licitaţie pe e-Bay cu trei milioane de dolari, în care declara : "Cuvântul Dumnezeu nu înseamnă nimic pentru mine decât expresia slăbiciunii umane, Biblia - o colecţie onorabilă dar totuşi primitivă de legende puerile. Nicio interpretare, oricât de subtilă, nu mă poate face să privesc altfel", ci cea care până atunci nu fusese încă deschisă. Înăuntru era o singură formulă şi... stupoare generală... !  Formula era chiar a psihonului Bender.


16 comentarii:

 1. Noua Energie - declaraţii şocante
  „Dacă spiritualiştii au intuit că odată intraţi în Noua Energie ei intră de fapt în Lumină, ei bine, astăzi putem confirma că aşa este, cu observaţia că noi am reuşit să demonstrăm, odată cu descoperirea psihonului Bender, supranumit şi particula lui Satan, că acest tip de aşa zisă „nouă” energie nu este altceva decât binecunoscuta energie întunecată care compune trei sferturi din Univers, iar lumina către care se îndreaptă ei cu ardoare este lumina neagră. Cercetătorii de la CERN aşteaptă ca prin confirmarea măsurătorilor asupra bosonului Higgs să poate intra în mintea lui Dumnezeu. Ei bine noi, prin descoperirea psihonului Bender am pătruns deja în mintea lui Satan. Desigur că spiritualiştiilor sau persoanelor religioase ar putea să li se pară şocant dar pe noi oamenii de ştiinţă nici nu ne exataziază dar nici nu ne înspăimântă aceste denumiri religioase, ele fiind din punctul nostru de vedere simple convenţii lingvistice, pentru că atât Dumnezeu cât şi Satan sunt în fond două faţete complementare ale Inteligenţei Universale.”

  RăspundețiȘtergere
 2. e o mare confuzie...Lumina de care noi vorbim inca nu a fost descoperita de oamenii de stiinta.este un alt gen de Lumina...dar daca tie Dan Ioanitescu si altora va place limitarea la stiinta...e treaba voastra.mult succes...voi cu limitarile stiintei,noi cu infinitatile existentei si createi....fiecare cu treaba lui.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dragă mihaella,
   Ba iaca... tocmai ce a fost descoperită natura Luminii... Ştiinţa şi extins limitele... Nu trebuie să te superi că ştiinţa progresează, ci dimpotrivă, ar trebui să te bucuri.
   Zic şi eu...
   :)

   Ștergere
  2. Oau!
   Dupa demonstratiile lui Nassim Haramein cu privire la Teoria unificata a campului si decoperirile aduse de Fundaţia Keshe, de care guvernele inca se tem, asta e urmatoarea "bomba", mai mare ca toate! Nassim Haramein explica de multa vreme publicului aceasta, doar ca in alt mod si fara amenintari... Acest "intuneric" e sursa intregii Creatii. Nelinistitor e faptul ca oameni care inca sunt dominati de ego, l-ar putea folosi.
   Acum totul se leaga! Chiar am ajuns la capatul timpurilor! Chiar se intampla!

   Ștergere
 3. mai bine o denumeau "particula lui Stalin" :D

  RăspundețiȘtergere
 4. paranormali rusii ... sunt simpatici :)

  RăspundețiȘtergere
 5. O alta sminteala a vremurilor tulburi in care traim.

  RăspundețiȘtergere
 6. Sa fii sanatos si mereu voios , Dan ! La multi ani !

  RăspundețiȘtergere
 7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 8. mai da-o`n pm de caterincă...chiar am crezut ca s-a descoperit particula lui satan

  RăspundețiȘtergere
 9. articolul comunica prea multe informatii false

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am greşit recunosc.... Trebuia să pun mai puţine... :)))))

   Ștergere
 10. Zilele trecute au scos ai nostri - vezi directorul Muzeului Tehnic din Bucuresti - un soi de perpetuum mobile ce zacea de ani buni intr-un safe , bine incuiat , o descoperire a unui compatriot ce se pare ca transforma caldura mediului in curent electric si acesta poate fi pus in evidenta prin transformarea lui in lucru mecanic . Adica ...tot un fel de Blender ...:) Ceea ce demonstreaza ca shpiritul romanesc este cu mult mai evoluat decat cel GPL ...:D

  RăspundețiȘtergere
 11. Nu i se pare nimanui ciudat numele acestui "savant"? Ostap Bender,maestrul combinatiilor?Ilf si Petrov...

  RăspundețiȘtergere

Eu, buricul pamantului zic asa: