PERSOANE INTERESATE

O FI BINE, O FI RAU !?


miercuri, 5 septembrie 2012

HIPERBOREENII ŞI SHAMBALLAO descoperire senzaţională zguduie lumea  oamenilor de ştiinţă. Istoria trebuie rescrisă.        

            BOMBA
            În cursul lunii februarie 2012, o echipă de geologi, româno-canadiană, urmărind rămăşiţele filonului de aur la una dintre galeriile săpate de agatârşi în urmă cu 5.500 de ani la Roşia Montană au făcut din întâmplare o descoperire care ar putea răsturna toată istoria omenirii. Ei au descoperit la baza galeriei capătul rectangular al unei lespezi aurii care nu părea a fi o rocă naturală. După prelevarea unei mostre, din rezultatele analizei de laborator a reieşit că era vorba într-adevăr de o piatră compozită, obţinută din amestecul a 15% praf de granit, 30% wolfram şi 55%  pulbere de aur de 50 de karate, după o tehnologie imposibil de reprodus în condiţiile ştiinţei actuale.

            HIPERBOREANUL           
            Faptul este cu atât mai surprinzător cu cât galeria unde a fost semnalată lespedea, supranumită şi Galeria Hiperboreană şi aflată pe Valea Cornei, sub satul Cornea de la Roşia Montană, fusese cercetată în urmă cu 36 de ani, mai precis pe tot parcursul anului 1976 şi, datorită uluitoarelor descoperi arheologice şi antropologice practic de neconceput pentru acea vreme, ea a fost închisă şi apoi sigilată la comanda Securităţii. Printre mineri încă se mai vorbeşte în şoaptă despre această galerie şi nu sunt puţini cei ai căror taţi sau fraţi mai mari, foşti mineri la Roşia Montana, care au luat parte la consolidările şi săpăturile arheologice din galerie la acea vreme, au dispărut de-acasă şi s-au întors bătuţi după câteva săptămâni. Între timp cei mai mulţi dintre ei au murit datorită bolilor profesionale. Cei patru martori rămaşi în viaţă nici măcar nu mai doresc să-şi amintească. Unul dintre ei, domnul Ion Moiş, fost şef de echipă pe timpurile acelea, după o îndelungă chibzuială, s-a hotărât totuşi să rupă tăcerea. Iată relatarea faptelor petrecute atunci, aşa cum le-a trăit martorul ocular Ion Moiş:           
            „Poate că nu trebuia să zic nimic, că doară am jurat la comunişti, dar eu mă trag de fel din Albac, chiar din neamul de moţi al lui Avram Iancu, aşa că nu pot să tac. Uite cum a fost: în iarna lu’ 76, am fost chemat de inginerul şef şi am primit dispoziţie să redeschid, să consolidez şi să electrific vechea galeria 13, rămasă închisă încă de pe vremea austroungarilor, urmând ca după consolidare să vină doi tovarăşi geologi să prospecteze. Galeria era veche, rămasă aşa neexploată încă de pe vremea agatârşilor, care la vremea aceea scoteau din ea şi prelucrau aurul şi argintul pentru daci, iar filonul fusese epuizat cu multe secole înainte să ajungă romanii stăpâni pe minele de aur, sau Alburnus Maior cum le plăcea lor să le spună. E drept că se văd urme de căutare şi din partea romanilor, dar este limpede că ei s-au lămurit foarte repede şi că au abandonat. Lucrările de consolidare şi electrificare au durat aproape până în vara lui 76 şi am avut nişte probleme cu golirea de apă a unei părţi a galeriei care se inundase. Atât vâlvele din mină cât şi electrovalvele de la pompe ne-au fost de mare ajutor. Tot atunci am găsit şi un os spălat de ape, aşa de mare, cum nu ne mai fusese dat să vă niciodată. Nici ortacii mei nu mai văzuseră. După ce l-am arătat directorului minei acesta l-a predat securistului Întreprinderii Miniere de Stat Roşia Montana, iar pe noi ne-a anchetat Procuratura vreo patru zile. Că unde era osul când l-am găsit? Că în ce poziţie? Că cine a mai fost cu noi în mină? Că cine mai ştie de existenţa lui? Câţi am intrat şi câţi am ieşit din şut în ziua aia? Mă rog, tot felul de întrebări aiuritoare ca să ne sperie şi să ne facă să tăcem. Am tăcut cu toţii evident iar după ce ne-a pus să semnăm declaraţiile, ne-au trimis înapoi în galerie. Acasă n-am suflat o vorbă. Mi-era frică pentru ai mei.           
            Atunci când treaba noastră a fost terminată au intrat în mină doi oameni de la Bucureşti din care unul sigur era geolog.  Ce au lucrat ei acolo nu ştiu, dar aşaaa... ca la vreo săptămână, s-a prezentat un al treilea, unul foarte tânăr, cu o cicatrice la ochiul stâng, care a zis că e arheolog. La două zile după el au venit o echipă întreagă de civili daar şi câţiva arheologi cu nişte echipamente cam ciudate, împreună cu un echipaj de Miliţie care a blocat accesul la galeria 13 şi a început să ne controleze nouă legitimaţiile la poartă. După încă vreo lună jumate am fost chemaţi din nou, eu şi ortacii mei, cei care ne-am ocupat de consolidări şi care deja semnasem declaraţiile, să cărăm sterilul din fundul galeriei 13 şi să-l scoatem cu  vagonetele afară din mină.  
            Atunci am văzut grozăvia. Arheologii scoseseră la iveală din stâncă un schelet uriaş, cam de 10 metri lungime, care zăcea pe o parte cu picioarele strânse. Osul pe care îl găsisem eu era legat cu o fundă roşie şi de-abia atunci am văzut că era de fapt o vertebră. Mamă da’ ce mai vertebră! Civilii se foiau de colo-colo! Unii îşi notau câte ceva din ce ziceau arheologii, alţii făceau poze cu blitzul. Ziceau ceva de unu Densuşianu, apoi ceva de hiperboreeni, apoi unul sare cu gura mare că să-şi vadă ăla cu Densuşianu de treabă, că Densuşianu era avocat, nu istoric, apoi a dat-o cu partidu şi cu securitatea. Altul, şi ăsta era arheologu cel tânăr, că l-am recunoscut după cicatrice, a scapat una  cum că scheletu ăla era de hiperborean şi că ar putea fi chiar strămoşul nostru! „ Nu se poate tavarişce! Ce hiperborean visezi!” -  a răcnit la el unul gras în haine de piele şi cu accent rusesc! - „Omul se trage din maimuţă! Unde ai mai pomenit tu maimuţă de 10 metri? Gata! Ce s-o mai lungim!? Scheletul ăsta pleacă la Moscova!... Ia luaţi-l pă reacţionaru’ ăsta d-aici! Bîstro, bîstro!” Atunci ne-a cuprins groaza pe toţi. Doi gealaţi au sărit pe el, l-au legat şi l-au târât afară din mină. „Ia hai! Strângeţi, împachetaţi în lăzi şi duceţi totul la gară! Şi dacă mai suflă vreunul vreo vorbă v-arunc kaghebeu-n ceafă! ” Tot pe noi a căzut măgăreaţa cu strânsul şi cu căratul.           
            S-a făcut dimineaţă când am terminat de împachetat, de cărat şi de urcat lăzile în tren. Dar nici pe noi nu ne-au lăsat să mai mergem acasă. Ne-au suit în două dube fără geamuri şi ne-au dus undeva. Unde?, nu ştiu.... Dar ştiu că am mâncat bătaie vreo săptămână încheiată şi că m-au pus să semnez că n-am văzut şi că nu cunosc nimic, că am un unchi legionar care e bandit şi împuşcă securişti prin munţi şi mi-au zis că dacă suflu vreo vorbă îmi saltă nevasta şi copiii iar pe mine mă bagă în puşcărie. Am semnat şi am tăcut, ce era să fac...!? Nici cu ortacii mei pe care i-am întâlnit din nou la mină nu am mai vorbit despre asta.       
            Ceva de bine totuşi mi s-a întâmplat după aceea. La o săptămână după ce m-am întors la mină, unul de-l aveam mereu coadă după mine când intram şi ieşeam din şut, a venit la birt şi s-a aşezat la masa mea. Cinstit să fiu când l-am văzut mi-a îngheţat sângele în vine. „Uite Ioane, - mi-a zis -, şi eu sunt moţ ca şi tine. Şi tot ca şi la tine, neam de neamul meu au fost băieşi la Roşia Montana. Am fost acolo când s-a descoperit scheletul uriaşului. Acum e la Moscova. Eu ca şi tine am fost martor. Ia plicul ăsta şi păstrează-l ca pe ochii din cap. Înăuntru ai poză. Să ştii de la mine că acolo în galerie se afla scheletul unui dac hiperborean, strămoş de-al nostru. Păstrează poza şi arat-o nepoţilor tăi. Eu nu ştiu dacă scap pentru că am fost iradiat. Pe voi v-au speriat bine, dar pe noi ăştia din securitate care nu ne speriem aşa de uşor, de noi se descotorosesc altfel. Nu te cunosc, nu mă cunoşti. Nu ţi-am dat nimic! Ai priceput?” „Da, am priceput!”. S-a ridicat şi a ieşit repede pe uşă. Doar două zile l-am mai văzut cum păşea ca o umbră în urma mea, apoi nu l-am mai văzut niciodată . Dar mai am în schimb poza cu hiperboreanul de la el”.
    

           
LESPEDEA 
            Dar să revenim la lespede...   
            Ne aflăm în luna aprilie 2012. În urma discuţiilor purtate cu uşile închise la Ministerul Minelor Petrolului şi Geologiei, partea canadiană a opinat ca această descoperire să nu fie făcută publică iar galeria să fie închisă de urgenţă. Partea română a fost de acord cu păstrarea secretului însă a insistat să continue cercetările şi să trimită o a doua echipă, de data aceasta de arheologi condusă de un arheolog bătrân cu o cicatrice în colţul ochiului stâng. Timp de trei luni, săpăturile în jurul lespezii s-au derulat în secret, rezultatul fiind decopertarea integrală a lespezii. Nu a durat foarte mult deoarece deasupra lespezii se aflase cu 36 de ani în urmă scheletul uriaşului dac hiperborean, aflat acum la Moscova iar parte din munca cu săpatul rocii şi cu decopertarea o făcuseră arheologii de atunci. Măsurătorile au scos la iveală faptul că lespedea, perfect şlefuită, avea o lungime de 12 metri, o lăţime de 6 metri şi o înălţime de 3 metri, cântărind cu aproximaţie 1700 de tone, cu 100 de tone mai mult decât a fost estimată “piatra femeii insarcinate” respectiv lespedea descoperită la Baalbek, numai aurul conţinut în ea reprezentând cca. 900 de tone, de aproape trei sute de ori mai mult decât s-ar fi putut obţine prin reciclarea integrală timp de 20 de ani, a haldelor de steril depozitat de milenii la Roşia Montană în urma exploatărilor aurifere, şi de 150 de ori mai mult decât tot aurul extras de la suprafaţă şi din toate galeriile de agatârşi pentru daci, apoi de romani, apoi de austroungari şi de români la un loc.     
            Zona a fost imediat închisă cu gard de sârmă ghimpată şi pusă sub pază militarizată iar săpăturile preliminare pentru forarea unui puţ cu diametrul de 12 metri care să ajungă până la lespede au demarat la începutul lunii mai 2012.        
            La sfîrşitul lunii iunie, mai precis pe data de 23 ale lunii, lespedea a fost scoasă la suprafaţă, segmentată în 80 de calupuri egale, încărcată în containere şi transportată de urgenţă noaptea, sub escortă militară către o destinaţie necunoscută. Totuşi există unele informaţii din surse demne de încredere, din care rezultă că fragmentele containerizate au fost predate Combinatului Siderurgic SIDEX Galaţi şi că au deja topite şi transformate în lingouri de aur şi wolfram, dar locul secret unde se află ele depozitate acum încă nu se cunoaşte.


            SCRIEREA DACICĂ VECHE     
            Faptul că lespedea a dispărut şi nu s-a păstrat nici măcar o fotografie a ei este lesne de înţeles. Un lucrător care a participat la dezmembrarea ei suţine că există totuşi  un set de fotografii care au fost făcute de către un bătrân arheolog român de prestigiu, care au fost date spre studiu unui paleolingvist şi care, a atras atunci atenţia autorităţilor că lespedea prezintă o valoare culturală şi istorică inestimabilă pentru poporul român şi pentru întreaga umanitate şi în orice caz incomensurabil mai mare decât valoarea ei economică. Pentru argumentarea afirmaţiei arheologul a prezentat atunci câteva fotografii ale lespezii în care se putea observa că toată suprafaţa ei era acoperită de o scriere în basorelief, de un verde smarald, total necunoscută după spusele paleolingvistului, dar cu probabilitatea cea mai mare de a fi pelasgă, dispusă în trei şiruri paralele care porneau din partea stângă sus şi şerpuia în diagonală încolăcindu-se în spirală în jurul unui cap de lup, şi sfârşind apoi la baza ei, în colţul din dreapta. Se pare că autorităţile române au rămas insensibile la aceste atenţionări şi dovezi şi au dispus tăierea şi topirea lespezii, urmând ca după vânzarea aurului să verse la vistieria Statului contravaloarea procentului de  19,31% negociat cu partea canadiană, conform contractului de exploatare a aurului şi a metalelor rare ale zonei.  

            SHAMBALLA ?          
            „Lucrurile însă au devenit de-a dreptul uluitoare atunci când, - declară de data aceasta reputatul arheolog, al cărui nume din motive de siguranţă personală nu-l putem face public - la ridicarea lespezii s-a putut observa un soi de puţ cu diametrul de 4 metri în interiorul căruia cobora o scară elicoidală ale cărei trepte erau săpate în pereţii puţului, de parcă fuseseră tăiate cu laserul. Din interiorul puţului emana o lumină lăptoasă, violacee. Deşi cei câţiva lucrători, geologi şi arheologi care au fost martori la ridicarea lespezii şi-au revenit după o vreme din uimire, totuşi înafara paleolingvistului care s-a precpitat ca un apucat pe scări în jos, nimeni nu a mai avut curajul să coboare şi să verifice ceea ce se afla în puţ, iar a doua zi a fost deja prea târziu. Am aşteptat cu toţii ca paleolingvistul să apară, dar el nu s-a mai ridicat la suprafaţă. Peste noapte, SRI-ul şi armata au acoperit cu scânduri intrarea în puţul care ducea spre interiorul muntelui şi-apoi au turnat ciment şi au sigilat-o. A doua zi au fost închise gura puţului exterior precum şi intrarea în galeria săpată in vremuri imemoriale de către agatârşi. Tot a doua zi, eu, dimpreună cu toţi martorii care au asistat la prelevarea lespezii, a descoperirii puţului din adâncul minei, precum şi cei care au participat la ştergerea urmelor, am fost puşi să semnăm nişte documente care garantau păstrarea Secretului de Stat şi-apoi am plecat cu toţii speriaţi înapoi pe la casele noastre, care-ncotro.” 
            La sediile Ministerului Minelor Petrolului şi Geologiei şi al Institutului de Arheologie din Bucureşti, aşa cum de altfel era şi de aşteptat, nimeni nu ştie nimic. Peste toate aceste evenimente s-a aşternut tăcerea. Există unele voci carea firmă că persoane suspuse de la Guvern au muşamalizat toată afacerea şi că bancherii elveţieni îşi freacă mâinile satisfăcuţi. Ultima dată când s-a mai putut discuta cu bătrânul arheologul şi cu lucrătorul martor a fost în după-amiaza zilei de 28 iulie 2012. După această dată aceşti doi martori care s-au expus şi au rupt tăcerea nu au mai putut fi găsiţi la domiciliu. De fapt ei nu au mai putut fi găsiţi nicăieri. Vecinii povestesc ceva despre nişte ridicări cu dubele, cu agenţi mascaţi în miez de noapte, dar nici acest lucru nu este prea sigur.
            
            ÎN ATENŢIA CITITORILOR!     
            Dacă veţi avea vreodată curiozitatea să vă aventuraţi singuri prin pădurile din jurul Sarmisegetuzei Regia, să nu vă miraţi dacă veţi întâlni un om cu o privire luminoasă, violacee, care susţine că a fost în Shamballa şi că ştie un tunel pe sub Sarmisegetuza care duce către minele de aur de la Roşia Montană. Iar dacă începe să vorbească într-o limbă necunoscută, probabil pelasgă, ascultaţi-l cu atenţie, chiar dacă nu înţelegeţi ce spune în acel moment. Va veni o vreme când veţi pricepe.

Foto: Paul Ilie - www.kompania7.wordpress.com

31 de comentarii:

 1. Sunt uluit de cele spuse aici si mai mult de faptul ca, in anul 2012, se mai pot intampla astfel de musamalizari sau cum vreti voi sa le numiti. Probabil ca istoria noastra inca deranjeaza pe multi si faptul ca ai nostri "conducatorii" sunt complici e si mai grav ! Totusi pot accepta musamalizarea unei astfel de descoperiri, dar distrugerea unui astfel de artefact... mi se pare inimaginabil, crima !
  Sper ca aceasta istorioara, cu scuze autorului, sa fie doar fictiune .....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. SE PARE STIMATE DOMN CA GOANA DUPA BANI(AUR)A FOST ESTE SI VA FI LA FEL DE APRIGA CA ACUM 200 DE ANI SI POATE CINE STIE CHIAR SI ACEI DAINTAI OAMENI AVEAU NEVOIE DE ACEST METAL.SE PARE INSA CA MAI AVEM MULT DE STAT CU PRIVIREA IN PAMANT PANA V-OM PUTEA FI RECUNOSCUTI SAU MACAR SA RECUNOASCA MAI MARII LUMII CA CIVILIZATIA S-A NASCUT IN SPATIUL CARPATO-DANUBIANO-PONTIC SI NU IN AFRICA(in fiecare zi privesc in oglinda si nu gasesc nici un semn de african la mine..........)

   Ștergere
  2. it is very believable considering the corruption and greed that litters our earth

   Ștergere
 2. 1. Pt a avea oarecare credibilitate ar trebui sa mai dai niste informatii despre acea "expeditie". De unde stii ca era canadiana, de unde stii ca era chiar un studiu, unde a fost publicat studiul, eventual linkul catre revista de specialitate sau centrul de studiu (de obicei is linkuri DOI sau PNAS)

  2. Mi se pare amuzant cum amatorii de conspiratii inca mai pun botul in anul 2012 la glume obosite cu scheleti gigant. Cum iti explici ca poza cu scheletul apare pe un site ce organizeaza concursuri de photoshop numit "Worth 1000" la concursurile cu titlul "Archeological Anomalies" in care concurentii trebuie sa photoshopeze poze incat sa para imposibilitati arheologice, de la murale egiptene cu ipod in ureche, la schelete gigant si de vampiri sau alte fiinte antropomorfe. Uite, si dovada (spre diferenta de tine, eu o aduc). Concursul a avut 13 editii pana acum, incepe cu http://www.worth1000.com/contests/144/archaeological-anomalies si se termina cu http://www.worth1000.com/contests/28748/archaeological-anomalies-13 (in jocul fiecarei pagini ai linkul catre oricare din celelalte 13 pagini, si asta doar cu castigatorii)
  3. Site-urile dubioase, de amatori de conspiratii, au inceput prin 2004 sa publice pozele de pe Worth1000, si chiar unii mai nesimtiti, vrand sa apeleze la un argument catre autoritate (http://en.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_verecundiam), chiar au zis ca studiul a fost facut de revista National Geographic. Se pare ca cei de la NG, prin 2007 tocmai, au si scris un articol cum demascheza sarlatanii conspirationisti: http://news.nationalgeographic.com/news/2007/12/071214-giant-skeleton.html (precum vezi, imi argumentez cu dovezi afirmatiile, asa se face intr-o lume civilizata)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dragă slopa,
   Nu te contrazic pentru că nu am de ce.
   Toate informa'iile pe care mi le dai le cunosc foarte bine.
   Uite aici un articol de acum doi ani de pe un alt blog de-al meu care îţi poate confirma lucrul acesta:
   http://rodulpamantului.blogspot.ro/2010/12/uriasii.html

   Ștergere
  2. Nota 10, doar ma aprind cand vad chestii ce ating pseudo-stiinta conspirationista. Ma bucur ca in commenturi mai jos ai recunoscut creerea hoax-ului (misto ca nu ai folosit nici poza de pe worth1000 ci proprie), si odata cu recunoasterea, is sigur ca exista conspirationisti ce nu te cred nici pe tine, penibili de altfel, ahtiati dupa fascinant, conspiratii si foamete de senzational.

   Ștergere
  3. firma canadiana e cea care a facut contractul sa scoata aurul. Aceasi firma incearca inca in Grecia unde si acolo localnici si publicul s a opus.In RO s a oprit definitiv?

   Ștergere
 3. În privinţa fotografiei însă te înşeli. Este 100%românească, photoshopată de un amic de-al meu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. pina la urma a iesit vreo concluzie?

   Ștergere
  2. Dobitoci au fost, sunt si vor fi án totdeauna!!! Interesele de partid , egal care, nu au dus si nu vor duce la nimic bun popoarelor autohtone. (cine nu vrea austroun. Se alege cu canadieni;-)!

   Ștergere
 4. Ehe, aurul pur se stie ca prezinta o vibratie mai inalta si are capacitatea de a ridica vibrational totul din jurul lui, inclusiv vibratia organismelor vii, fie ele animale sau oameni.

  RăspundețiȘtergere
 5. Hei, oameni buni stati asa!!!Despre ce este vorba in propozitie?Si mai ales despre cine?
  Daca am inteles bine este vorba despre un tip Mois(beget-get,de data aceasta)descendent direct, spune domnia sa din neamul lui Avram Iancu.Buuuun!! Pana aici nu-l putem contrazice pe distinsul domn deoarece ar trebui sa-i cerem buletinul.Altceva ma deruteaza pe mine (sper ca nu numai)in declaratiile dansului.
  Nu bag mana in foc,dar din cate am auzit,vorbesc din auzite dat fiind faptul ca nu am fost martor ocular,prezent de fata,in persoana,atunci cand au plecat rusii din tara.Se pare ca s-a intamplat prin 1954.Sa afirmi dupa mai bine de 20 de ani ca la un moment dat, la fata locului a aparut un securist bolsevic,imbracat in nelipsita haina lunga de piele dupa reteta binecunoscuta,dand ordine in stanga si dreapta mi se pare halucinant.Stimate domn,in anul 1976 Ceausescu era pe cai mari iar in Romania nu mai gaseai picior de bolsevic.Cum va inchipuiti ca se mai putea interveni intr-o astfel de situatie din afara tarii?Sa-l ciupesca cineva pe acest domn sau,nu stiu ,sa faca ceva petru pentru a-l trezi.Acestea fiind zise,cantariti va rog respectuos,la continutul articolui si....trageti concluziile care se impun.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Această poveste am citito în una din romanele lui EUGEN DELCEA. Derpre HIPERBOREEA și străvechile civilizații și vestigii, inclusiv legenda ECHIDNEI și al lui HERCULE,cât și despre COLOANELE LUI HERCULE care ar fi localizate pe albia râului CERNA veți găsi informații detaliate și referiri în volumul III -DACIA PREISTORICĂ ,,Biblia"românilor scrisă de marele istoric român Nicolae Densușianu și multe alte informații, culese de el din operele marilor scriitori din antichitate și traduse din vechile limbi ale antichității de scriitor.

   Ștergere
  2. care poveste maiexact.? nu prea mai inteleg nimic,tot aud de poze si poze nu vad .puteti va rog preciza? povestea despre ce s arfi gasit in mina de aur? a ti citit o altundeva? infomatia se transmite in mod iresponsabil, atata lume ajunge sa creada

   Ștergere
 6. Astăzi am postat următorul comentariu la "realitatea". E în aşteptare. Să vedem dacă îl vor publica:

  Bună seara şi bun găsit tuturor.
  Cu voia dumneavoastră, vă reţin atenţia cu câteva amănunte.

  - Articolul îmi aparţine şi l-am scris special pentru cei cărora discernământul nu le funcţionează. Ca să se bucure şi ei bieţii, chiar dacă nu este vina lor. Şi am generat acest "hoax", în care în mod deliberat am introdus numeroase inadvertenţe, tocmai pentru a se înţelege că este o ficţiune, şi l-am postat ca urmare a unor discuţii mai vechi ,care au durat mai mult de jumătate de an, cu diverşi dacomaniaci care îmi aduceau ca argumente, trăznăi de felul celor de mai sus. Şi pentru că nu am reuşit să o scot la capăt cu setea lor nestăvilită de secrete, taine , mistere şi adevăruri irefutabile, atunci am aplicat regula lui Murphy: "dacă nu-i poţi convinge, încurcă-i! " Acum vor fi şi mai mulţi cai verzi pe pereţii lor, dacă pe ei îi confortează să înghită pe nemesteacte toate născocirile. De-acum scheletul hiperboreanului va face casă bună cu rezervele inepuizabile de wolfram, cu cuiul dacic de puritate 99,99% fier fabricat de daci în cosmos, cu holograma piramidei de pe Ceahlău, cu cele şapte portaluri din România care duc în Shamballa, cu reţeaua de tunele în formă de cap de lup de pe sub toţi Carpaţii, cu originea atlantă a dacilor, cu oraşul preistoric dac de 10km pătraţi de sub Sarmisegetuza, cu podul de la Drobeta al lui Apolodor din Damasc, construit de daci înaintea invaziei romane, cu scrisul secret al dacilor şi evident lecţia de isterie şi cu scornelile protocroniste ale unui medic neistoric, daco-american , care de cinci ani încoace îmi umplu căsuţa de e-mailuri.

  - Sursa reală a acestui articol este:
  http://buriculpamantului.blogspot.ro/2012/09/hiperboreenii-si-shamballa.html postat pe data de 5 septembrie. Se poate verifica.

  - A doua zi, pe 6 septembrie l-am postat pe facebook. De-acolo s-a rostogolit până acum de 938 de ori, inclusiv pe site-ul dumneavoastră .
  Vă rog să verificaţi şi pagina de facebook.
  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=361298173953092&set=a.189199867829591.48027.100002187378099&type=1&theater

  Corect din partea dumneavoastră, aşa cum vă obligă deontologia profesională, ar fi fost să indicaţi sursa, iar nu să ataşaţi un supratitlu celui postat de mine şi să indicaţi ca sursă site-ul dvs.

  Cu această ocazie îi rog frumos pe cei ai căror părinţi nu s-au preocupat să le dea măcar un pospai de educaţie, să înveţe să atace ideile iar nu persoana, dacă sunt capabili să înţeleagă asta. Dacă nu, nu!
  Că de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.

  Vă mulţumesc frumos pentru înţelegere.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dragâ domnule Dan Ionitescu,te felicit pentru ,,incurcarea,,tuturor csre sunt mari amatori de paranormal si alte ,,alea,,!
   Te sfatuirsc sa-ti publici o ,,fictiune,,pe care s-o guste marele public,asa cum am gustat-o si eu cu real interes!
   Post scriptum:pentru mine a fost tot atât de reală pe cât de fascinantă...

   Ștergere
 7. Tiberiu Seremy. este regretabil ca pe siturile internetului sa apara asemenea dezinformari.
  Mai mult, asa cum specifica autorul orig. nici macar nu s-a amintit sursa... !
  Sovieticii, si-au pierdut influientele pol. si economice chiar, din 1958 cand, sub insistenta lui Gh. Gh. Dej,sov. si-au retras efectivele militare si pol. din Romania.
  Despre uriasi se aminteste in multe expuneri, incepand cu Sf.Scripturi, si chiar la noi,
  sub M-tii Bucegi, sunt -se afirma, galerii in care, s-au descoperit oseminte de uriasi !
  Privitor Dacii, au dovedit ca aveau putere militara deosebita, au rezistat celei mai organizate armate ale vremii, ba mai mult, imparatul Domitian,in baza unui tratat din 89,a platit tribut dacilor, fapt ce a agitat spiritele in senat.Domitian cade victima a complotului organizat in care lua parte si sotia sa Domitia Longina ! Prin 97, generalul
  andalusian Marcus Ulpius Traianus ajuns imperator, prin 2 incursiuni,reuseste sa cucereasca
  Dacia in 106, spalind astfel rusinea, la care si-a dat girul imp. Domitian.Dacia devine provincie romana.
  Din Dacia, se duc in Roma 5 milioane livre aur si 2,5 mil de argint,50 mii barbati-luptatori, acestia au fost folositi pt alte cuceriri, fiind consid. f. buni luptatori.
  Nu degeaba a ordonat Traian, construirea Columnei ce-i poarta numele. Pe columna,dacii nu sunt infatisati ca prizonieri-cu mainile incatusate ! Dacii si ca prizoneri, au fost respectati. [Surse: NOI TRACII/1976, de Iosif Ctin Dragan istoric, cap 9 Epopeia Daciei,
  Confruntarea cu Roma .
  Dacia devine astfel

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. romanii nu au platit niciodata tribut dacilor!!!. iar Domitian nu a fost niciodata invins de daci. in anul 89, armata lui Tetis Iulianus i-a invins pe daci. in ce priveste esecul lui Cornelius Fuscus la Tapae, acesta a fost doar un moment de subestimare a fortei dacilor. Decebal nu a dat curs tratatelor de pace si nu a inapoiat nici prizonierii romani (care numai romani nu erau) si nici insignele si semnele de lupta confiscate, ceea ce a facut ca Traian sa justifice campania de la 101-102. mai mult decat atat, dacii au fost obligati prin toate tratatele sa-si darame cetatile de la Costesti, Blidaru, Dabaca si Fetzele Albe si sa nu mai angajeze transfugi romani, dar niciodata nu si-au respectat angajamentele. iar din analiza istorica pertinenta, Traian nu ar fi invadat niciodata Dacia (tara stramosilor lui) daca dacii din zona Moldovei de astazi nu ar fi atacat in permanenta castrele romane si inainte de 106 si, mai ales, dupa aceea. si inca un amanunt: armatele romane nu au invins niciodata vreo armata straina, cu exceptia bataliei de la Vaslui. acela a fost un razboi, in adevaratul sens al cuvantului. adica o lupta planificata, cu obiective, cu tactici, cu resurse alocate din timp. restul au fost lupte, jafuri, incidente.

   Ștergere
  2. romanii nu au platit niciodata tribut dacilor!!!. iar Domitian nu a fost niciodata invins de daci. in anul 89, armata lui Tetis Iulianus i-a invins pe daci. in ce priveste esecul lui Cornelius Fuscus la Tapae, acesta a fost doar un moment de subestimare a fortei dacilor. Decebal nu a dat curs tratatelor de pace si nu a inapoiat nici prizonierii romani (care numai romani nu erau) si nici insignele si semnele de lupta confiscate, ceea ce a facut ca Traian sa justifice campania de la 101-102. mai mult decat atat, dacii au fost obligati prin toate tratatele sa-si darame cetatile de la Costesti, Blidaru, Dabaca si Fetzele Albe si sa nu mai angajeze transfugi romani, dar niciodata nu si-au respectat angajamentele. iar din analiza istorica pertinenta, Traian nu ar fi invadat niciodata Dacia (tara stramosilor lui) daca dacii din zona Moldovei de astazi nu ar fi atacat in permanenta castrele romane si inainte de 106 si, mai ales, dupa aceea. si inca un amanunt: armatele romane nu au invins niciodata vreo armata straina, cu exceptia bataliei de la Vaslui. acela a fost un razboi, in adevaratul sens al cuvantului. adica o lupta planificata, cu obiective, cu tactici, cu resurse alocate din timp. restul au fost lupte, jafuri, incidente.

   Ștergere
  3. @liviu
   Corect.
   Mulţumesc frumos.

   Ștergere
 8. Buna ziua, puteti sa-mi spuneti ce inseamna aur de 50karate?
  Dupa cate stiu eu 24karate inseamna 99.99% aur.
  Asta are 200% aur?

  RăspundețiȘtergere
 9. Aur de 50 de carate...doar un "fitil" sa vada omul daca reactioneaza cineva....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ce vorbesti , am eu lantisor de aur de 90 de carate . il folosesc sa orbesc vulturii pe cer si ii prind in custi dupa care ii dresez sa vorbeasca precum papagalii ... se stie foarte bine ca aurul de pe 70 de carate are influente hipnotice si puteri mentaliste daca este folosti in formula bine cunoscuta in toata africa . Formula 1.

   Ștergere
 10. Va multumesc pentru rezolvarea situatiei "cetoase" iscate pe blogul meu vis-a-vis de articolul acesta! O zi buna!

  RăspundețiȘtergere
 11. Foarte creativ ! :)) Tocmai am primit un mail din care inteleg ca lumea chiar ia de buna povestea :))

  RăspundețiȘtergere
 12. Si a facut asta atata reclama pe naivitatea plebei de imi vine sa vomit

  RăspundețiȘtergere
 13. Filmul a sunat "Cine, şi De Ce se Teme de Secretele Oraşului de sub Munţii României " pe YouTube

  (Traduceți cu Google Translate ca nu știu limba română)

  Bună,

  Numele meu este Wojciech Bobilewicz, scriu din Varșovia, Polonia.

  Tocmai am văzut filmul pe YouTube intitulat ca în subiectul mesajului meu de poștă electronică (https://www.youtube.com/watch?v=GVTxUtdhxXg&list=WL&index=45&t=0s).

  De interes pentru mine este o hartă care arată în 1:27 filmul. Harta este foarte neclară și este dificil să citiți mult din ea. Aveți (sau știți unde să găsiți sursa) harta originală, sperăm mult mai clară?

  Știu că sub film există un link către un blog (http://buriculpamantului.blogspot.com/2012/09/hiperboreenii-si-shamballa.html) unde se spune că aparent harta a fost inventată sau fotografiată. Cu toate acestea, încă mă interesează accesul la original pentru propriile mele scopuri de cercetare.

  Chiar dacă acea informație despre găurile din structura pământului și cea dreptunghiulară nu este adevărată, există alte filme pe YouTube în limba română (pe care le-am tradus folosind serviciile unui interpret profesionist româno-polonez) care includ interviuri cu bătrâni care trăiesc în unele Sate românești care menționează că atunci când erau tineri / tineri, au fost descoperite schelete uriașe, puse pe camioane și efectuate într-o direcție necunoscută sub supravegherea miliției și militarilor. Mai mult decât atât, există și alte filme care sunt interviuri cu oameni care lucrau în diferite funcții în timpul regimului lui Ceaușescu și confirmă existența unor spații de cercetare foarte secrete în care au fost păstrate anumite obiecte și unde au cercetat lucruri precum vizionarea la distanță, în timp și altele similare.

  Chiar dacă doar 10% din toate acestea sunt adevărate, este nevoie de cercetare detaliată deoarece "există mai multe lucruri în ceruri și pe Pământ, [...] / după ce sunt văzuți în filosofia voastră", să citez Shakespeare.

  Aștept cu nerăbdare răspunsul dvs.

  Toate cele bune


  Wojtek Bobilewicz
  Varșovia, Polonia

  RăspundețiȘtergere
 14. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
  *Daca vrei sa ramai insarcinata.
  *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
  *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
  *Dacă vrei noroc în viața ta.
  *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
  : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
  Whatsapp: +2348032246310

  RăspundețiȘtergere

Eu, buricul pamantului zic asa: