PERSOANE INTERESATE

O FI BINE, O FI RAU !?


duminică, 22 aprilie 2012

NU HRĂNI CANCERUL !

NU HRĂNI CANCERUL !

Autori: Dr. Pavel Chirilă, Dr. Mădălina Popescu şi Dr. Cristela Georgescu
Editura Christiana, 125 de pagini: http://www.editurachristiana.ro/

Cartea vorbeste despre rolul alimentatiei in geneza cancerului si
despre modul cum poate fi evitata aceasta boala grava, printr-o alimentatie corecta.

Sumele încasate din vânzarea cărţii vor fi folosite pentru construirea
Primei Clinici de Recuperare Oncologică din Romania - Clinica Nera,
situată în localitatea Slatina Nera, o zonă nepoluată din Caraş Severin.

http://www.clinicanera.ro/ro/

Cuprins

§ Cuvânt înainte
§ Cancerul- inamicul declarat al omenirii
§ Alimentaţia gresita - arma cancerului ~punctul nostru slab
§ Codul luptătorului împotriva cancerului
§ Armele care ne ajută în lupta împotriva cancerului
§ Planuri de atac împotriva cancerului
§ Reţete

Despre autor:
http://www.google.ro/search?q=pavel+chirila&rls=com.microsoft:en-us&ie=UTF-8&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1&rlz=1I7ADRA_en

3 comentarii:

  1. desigur a cumpăra cartea în primul rând afară de subiectul f.interesant ce-l are,este un gest de umanitate şi ar fi bine să contribuim cu toţii la instituirea unui astfel de institut oncologic.
    dar,cum eu sunt o cârcotaşe,am să subliniez un aspect.
    alimentaţia are într-adevăr un rol deosebit de important în sănătatea noastră,dar nu şi primordial în declanşarea bolilor.
    am avut tangenţe ca mai toată lumea cu bolnavi fel de fel şi oameni sănătoşi în egală măsură.
    şi am tras anumite concluzii.
    1.nu este o regulă în a afirma că mâncarea este cea care declanşează boala..mulţi bat monedă pe consumarea alimentaţiei neprelucrate.
    ptr.asta ca om sănătos obişnuit cu o friptură alături de cartofi prăjiţi,sau o felie de cozonac,aşa ca la mama acasă alături de un pahar cu lapte,este f.greu să treacă la un regim de genul pe care-l prezintă cei supravieţuitori acestei boli crunte sau alţi medici specialişti dacă nu trec şi ei prin acest purgatoriu.
    2.consider că există o genă anume pe care oamenii de ştiinţă nu au descoperit-o până acum în ciuda tuturor eforturilor.
    Îmi pare rău să o spun dar vorba lui Paler,nu s-a reuşit până acum,prin descoperirile făcute în medicină decât să se adauge ani vieţii nu şi viaţă anilor.
    Apoi,bunicii noştri care au prins şi foamete şi război şi care au consumat la greu porci stocaţi la garniţe cu untură,au trăit spre suta de ani,majoritate neştiind cum arată o pastilă,vorbesc în cunoştinţă de cauză.
    Am cunoscut persoane care erau f.grijulii cu alimentaţia şi dojeneau pe cei din jur că nu sunt atenţi la sănătatea lor şi tocmai acestea au făcut cancer în urma căruia s-au prăpădit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ceea ce se întâmplă acuma este rezultatul substanţelor introduse în carnea şi toate celelalte produse comercializate pe piaţă..din moment ce consumăm păsări cărora li se injectează nu ştiu ce substanţe ptr.a creşte şi a se umfla în câteva zile sau pesticidele pline de otravă ce au invadat piaţa folosite la greu în agricultură,nu ştiu ce şansă putem avea chiar şi evitându-le,[deşi la criza de acum nu ai cum],în a scăpa de ghearele unor boli grave.
    observ o familie ce mănâncă la masă aceeaşi hrană împreună,şi mă întreb de ce doar unul face cancer şi nu toţi ceilalaţi..sau sunt oameni obezi[că tot se bate monedă şi pe asta]ce apucă senectutea chiar dacă senili şi nu mai dau în cancer.
    Ciudat e că ţiganii care nu au carte să se documenteze ptr. aşa ceva şi trăiesc majoritate cum trăiesc,nu umplu spitalele de oncologie,ba chiar din contră la ei nici până acum nu am auzit de vreun neoplasm..iată un aspect de studiat…
    Medicina ar trebui să analizeze şi să descopere şi medicaţie care să înlăture suferinţele şi durerile cumplite înainte de sfârşit ale oamenilor,că de sute de ani încă tot la morfină se apelează ,care nici nu se ştie dacă parte din ea nu este şi contrafăcută cum sunt majoritatea medicamentelor de acum.
    Părerea mea şi scuze ptr.un aşa de vast comentariu!..dacă este inoportun şterge-l…

    RăspundețiȘtergere
  3. Ryanna, cum să fie bolnavi bunicii noştri, când ei mâncau morcovul cu pământ cu tot, cum să fie bolnavi când ei beau dimineaţa pe stomacul gol 50 g de ţuică sau când mergeau cu talpa-n bătătura glodului?
    Ne comparăm cu ei, noi, cei care mâncăm banana injectată de la supermarket?
    Ne comparăm cu ei noi, cei care stăm ore în şir în faţa televizorului sau a calculatorului?

    De aceea ei au trăit aşa de mult: fiindcă au avut o viaţă mult mai sănătoasă fizic şi psihic, decât noi.
    Aminteai de ţigani? Ăştia nu au niciun Dumnezeu, nu au teamă de nimic, trăiesc precum o frunză în vânt: nu merg ei, ci curentul îi duce.

    Oricum, eu rămân la părerea că atât cât ţi-e scris să trăieşti, atât trăieşti, şi nicio secundă în plus...

    RăspundețiȘtergere

Eu, buricul pamantului zic asa: