PERSOANE INTERESATE

O FI BINE, O FI RAU !?


luni, 23 noiembrie 2009

FRICA SI MORCOVU' DE AUR



PRIETENII MEI SORIN SI ELVIS, DA-LE-AR DUMNEZEU SANATATE SI LUMINA! MI-AU DARUIT MACHETELE PREMIILOR MORCOVUL DE AUR.
PENTRU CA IN ULTIMA INSTANTA SUNT GANDITE CA LEAC IMPOTRIVA FRICILOR DE ORICE FEL, VA PROPUN MAI JOS SI UN TRATAMENT ADJUVANT. PRIVITI!

19 comentarii:

  1. Shakukaaa... !!! :)
    Bine ai venit!:)
    Ai un nick care ma distreaza de nu mai pot... ca si Nakudo! Sa nu te superi, chiar imi place cum suna cand il pronunti. Inseamna ceva special in vreo limba?


    Habar nu am ca sa fiu cinstit... Ei asa zic!

    RăspundețiȘtergere
  2. mi se pare relaxanta animatia..
    cat despre nick-ul meu,da inseamna ceva la fel de haios precum suna ;-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu as fi foarte curios daca premiatul va fi tot atat de prompt in a afisa pe blog acest premiu, pe cat ar fi fost in cazul unuia tip "Blogul de AUR"... Si asta ar mai fi cumva, pune ca gasesti unul la mie cu simtul umorului... Ce se va face insa cu cei zece?!!!
    Dane, ai o farama de pietate... mai redu numarul! :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ar distra daca ati inceca voi sa-l plasati altora... :))))) Ai dreptate: unul la mie... Arata ca stigmatul fricii. Cine ar fi mandru sa recunoasca ca ii este teama?

    RăspundețiȘtergere
  5. :)))
    De nu aveti curaj sa-l decernati voi cuiva, va rog, da-ti-mi voie sa mi-l insusesc eu, fara a fi nevoie sa mi-l decerneze cineva.

    Am termeri, si nu mi-e teama sa recunosc.
    Nu mi-e teama de 2012, nu mi-e teama de povestirile apocaliptice, mi-e teama, spre exemplu, ca maine poate, sfarsitul poate veni pentru mine.
    Am fel si fel de temeri, in anumite momente.
    Astfel preiau premiul Carota D’Oro pe blogul meu.
    Sparg ghiata celor ce recunosc ca au temeri, indiferent de ce natura ar fi ele.
    Astept acceptul.

    RăspundețiȘtergere
  6. pentru virginii gramaticii romane, adauga erata:
    in loc de ghiata, corect era gheata.
    Scuze pentru profanare
    :))
    Or mai fi fiind si alte "scapari" , de le vedeti evidentiati-le,sa nu ramana in anonimat.

    :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Andrei, complimente! E mai rar in ziua de azi ca cineva sa isi recunoasca "vina". Admis ca tu o consideri o slabiciune si, nu in ultimul rand, admis ca nu o faci ca sa iti demonstrezi simtul umorului, dealtfel de necontestat... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Andreiradu,
    Te felicit pentru optimismul tau, pentru ca umorul face parte din viata ta si sa te-ajute Dumnezeusa nu ti-l pierzi si mai ales pntru faptul ca practici cu nonsalanta autoironia... Chiar te rog sa-liei. Pentru astfel de oameni a fost gandit. Iti multumesc si ma simt onorat ca il doresti. E-al tau! Mai ales ca si eu consider viata un cadou frumos si lozul castigator. :) Asta ne ajuta sa fim constieti permanent ca inca n-am murit si sa ne bucuram de clipa. :)
    Imi alatur complimentele de cele ale lui Sorin si-ti doresc din suflet sa-ti poarte noroc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumos din partea ta, Dane, n-am ce zice! Dispare omu' "un pic" din peisaj, si...gata! nu mai merita si el bietu' un premiu!...macar de consolare-asa olecuta...:))

    Ete, na, ca eu cred ca mie si numai mie mi se cuvine frumusetea asta de premiu! :) Ca nimeni altul nu se poate teme mai abitir ca mine de...teama!...Asa ca faceti loc, rogu-va! Am intrat in ring si sunt dispusa sa lupt pana la capat pentru adjudecarea acestui premiu! :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Cornelia...
    Draga Cornelia...
    Minunata Cornelia...
    N-ai sughitat?

    Cat am oftat dupa tine...!!! :)

    Tu ai disparut... pamanteanul umbla prin stratosfera... mai aveam putin si trageam si eu obloanele. :)
    Unde-ai fost soro? :)
    Tocmai am mai primit cateva bloguri de aur si doream sa-ti trimit premiul acesta prin e-mail. Acum va trebui sa-ti postezi si morcovu' de aur...
    Bine c-ai venit!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa avem olecutica de chibzuinta, Cornelia ... sa nu crampotzim nevinovata leguma ...
    Lasa ca te consolez io ...
    :)

    PS: ... numai paseste in ring odata ...

    :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Cornelia...
    Draga Cornelia...
    Minunata Cornelia...
    N-ai sughitat?

    Cat am oftat dupa tine...!!! :)

    Tu ai disparut... pamanteanul umbla prin stratosfera... mai aveam putin si trageam si eu obloanele. :)
    Unde-ai fost soro? :)
    Tocmai am mai primit cateva bloguri de aur si doream sa-ti trimit premiul acesta prin e-mail. Acum va trebui sa-ti postezi si morcovu' de aur...
    Bine c-ai venit!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc tuturor pentru premiul acordat.
    Ma iertati c-am fost precum tiganul: "sarut'mana conasule, da-mi si mie, traiti'ar familia", dar nu am putut trece indiferent fata de acest premiu. Mi-a facut cu ochiul.
    :))
    Mai cu seama ca e de AUR.
    :)
    L-am postat pe blogul meu (impropriu spus blog, mai mult o umplutura), daca aveti sugestii va rog sa mi le comunicati. Le astept ca pe painea calda de pe plita strabunicii mele.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Dan, dragul meu Dan,:)

    daca as fi banuit vreo secunda ca ma asteapta o asa calduroasa intampinare, as fi revenit...in fiecare zi, crede-ma! :)) Iti multumesc!!! :))

    Sa-ti mai spun ca si mie mi-a fost tare dor de tine, de voi toti, de atmosfera de aici? Sunt sigura ca stii si singur asta! Si sunt sigura ca ai banuit macar ca din cand in cand am mai dat, totusi, tarcoale pe-aici...ca pisica pe la oala cu smantana :) Si tare m-am mai bucurat de ce am vazut, de ce am citit, de vechii prieteni si de atatia altii noi, unul mai frumos si mai distept si mai hatru ca altul, ptiu! ptiu! sa nu le hie di diochi:)))

    Pai pe unde crezi tu, fratioare, c-am umblat?! Iaca m-am mai jucat si eu olecuta de-a...Sisif :)) Si am noutati pentru voi: pardalnica aceea de stanca a ramas cu aceeasi meteahna- se-ntoarce cat ai clipi fix in locul din care ai opintit asa de strasnic s-o urnesti la deal...:)) [Acu' ca ne-am umplut de fericire ca oaia de scaieti cu referendumul asta, poate ca i-om veni de hac si legii asteia, a gravitatiei, ca tare mai profita elementele reactionare de ea! Mai ales bolovanii astia de trebuie opintiti pe piscuri de civilizatie si progres:)))]

    Revin...de-o sa va para rau ca m-am intors! :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Maria, ma bucur sa te regasesc si pe tine, draga mea! :)
    Rogu-te, fa-ma sa inteleg cum stam: ori esti dispusa sa ma consolezi, ori in lupta dreapta sa ne luptam?!:))Ca e clar, nevinovata leguma nu va trebui crampotzita nicicum! Cu olecuta chibzuinta, dar de castigat va trebui sa castige al mai "morcovit", nu?!:)) Mie imi puteti spune deja..."Morcoveatza"!:))
    Ca stau singurica in ring si...nimic! Unde va e spiritul combativ, dragilor?:))

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt dispusa, Cornelia. :) Foarte bine dispusa . :))

    RăspundețiȘtergere

Eu, buricul pamantului zic asa: