PERSOANE INTERESATE

O FI BINE, O FI RAU !?


vineri, 21 octombrie 2011

GĂURI CELEBRE


32. GAURA NEAGRA –  Lato sensu – desi gaura, in mod paradoxal, ea este un corp astronomic, constand intr-o gaura in vid, adica o gaura in nimic deoarece un nimic gaurit este mai interesant decat unul negaurit, situata oripeunde prin univers si rezultata prin implozia unei stele, in care, dupa unii fizicieni atei materia se condenseaza pana la disparitie sau din care, dupa altii, mai spiritualisti si prin urmare mai bine informati, ia nastere materia. In doua vorbe este alba-neagra. Datorita punctului de singularitate care se afla in interiorul ei, ea este o gaura astronomica insingurata, trista si neatractiva, careia nu i se poate aplica principiul hermetic cum ca "golul atrage plinul" pe motiv ca este umpluta pana la refuz cu energie si informatie ciudate. Cu toate acestea, datorita vitezei de atractie accelerata pe care o presupune, principiul Trismesgistului este incalcat flagrant, caci in cazul gaurii negre "plinul atrage plinul" . Concret: daca un spiritualistic ar avea ghinionul sa se nimereasca prin preajma, datorita fortei de gravitatie colosala de care dispune, ea il absoarbe instantaneu catre nicaieri si catre nimic, caci nu poseda un  "inauntru" si, oricate patalamale, initieri si maiestrii ar poseda spiritualisticul si oricat de indigest ar fi, gaura neagra il va digera, adica il va transmuta, excretandu-l apoi in exterior sub forma de informatie, cu totul alta decat aceea din care era el constituit initial.
Nota: A nu se confunda cu gaura gastronomica numita medical ulcer gastric.
Stricto sensu
: este un sfincter ideatic situat in mentalul spiritualistic, cu un diametru colosal, pe unde este absorbita lumina neagra divina, care hraneste teoriile bullshit., numit popular
gaoaza. Corespondentul in plan energetic personal subtil pentru gaura neagra este aura neagra. 

33. GAURA ALBA – fistula de forma circulara in mentalul spiritualisticilor avand diametrul nanometric, pe unde, cu chiu cu vai, dupa indelungate rugaciuni, meditatii si pronuntarea pana la lesin a cuvantului confuzabil “iubire” , lumina se strofoaca sa patrunda ca sa-i suprainalte pe acestia. Pe masura ce fistula se largeste, spiritualisticul este aruncat, tulai Doamne, dintr-o dimensiune in alta, cu o viteza mai mare decat a luminii care patrunde si revine inapoi pe Pamantul de pe care n-a plecat niciodata, extrem de suprainaltat.
Corespondentul
in plan energetic personal subtil pentru gaura alba este aura alba.

34. GAURA VIOLET – este o gaurica-n lingurica_ca un ochi de aragaz, pe unde se strecoara arhanghelul Zadkiel si preaiubita lui flacara violet si colega de serviciu, arhanghelita americana Sfanta Ametist, pentru ca, spiritualisticul odata inundat violet, sa se lase intromisionat mental de urmatoarele cuvinte-detergent, generatoare de confuzie si transa:  libertate absoluta, bucurie, alchimie, justitie, transmutatie si eliberarea sufletului, nu de alta, dar ca sa poata pune umarul la materializarea teoriei americane bullshit,  privind pregatirea lumii pentru venirea Erei de Aur, cu inteles mult mai larg decat Epoca de Aur a satanistului Pingelica si a odioasei sale sotii.
Corespondentul
in plan energetic personal subtil pentru gaura violet este aura violet. 

Nota: Definitia face parte din dictionarul meu numit : "Spiritualist, Hypnotic & Idealistic Terms Dictionary" (SHIT-Dictionary),  parte integranta a "The Bases of the Universal, Literary-Licentious, Spiritualist, Hypnotic & Idealistic Terminology" (BULLSHIT) 

10 comentarii:

 1. Heheheeee !!! Salut , Danule !
  Ca o fi orificiul de orice culoare , iata ca in jurul lui graviteaza o gramada de corpusculi mai mult sau mai putzin onesti care sug din seva multicolora mult si bine pana cad intr-o adoratie similara cu nesimtirea . Numai asa imi pot explica lipsa de reactie a "reactiunii" !! Care va sa zica nu exista ! Om trai si-om vedea ce va urma ...Nu ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna dimineata Radule,
  Adoratia pentru gaura...
  :))))
  Iata o tema de cercetat!
  :)))

  RăspundețiȘtergere
 3. Stii tu unde vreau sa ajung ...
  Sa ai un weekend perfect !

  RăspundețiȘtergere
 4. Hehe, teribil de amuzant!
  :))))

  Tocmai ce vorbeam acum câteva zile de "gaura neagră răzgândac" (ia spune, Danule, p-asta o ştiai??).
  Ea e o gaură neagră care s-a răzgândit să...alea-alea, precum cele mai sus enumerate de domnia ta. A ieşit din starea de hipergravitaţie şi a dat-o pe hiperacceleraţie. Cu alte cuvinte, "scuipă" tot ce prinde la mii şi mii de ani lumină, cu viteză mai mare decât a luminii.

  RăspundețiȘtergere
 5. Stanjenelule,
  :)
  Nu vrei tu sa fii coautoare.... ? Produci imagini mult mai vii si mai haioase decat ale mele. Pana sa te hotarasti eu p-asta o tin minte si-o s-o scriu in dictionar respectand paternitatea (maternitatea-in cazul tau:)) ideii...
  Bine?
  :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Poţi s-o adaugi la dicţionar, dacă-ţi place. Şi chiar te rog să-i aduci "îmbunătăţiri", că eu am descris-o în grabă, dând dovadă de oarece superficialitate.
  Mi-ar plăcea să fiu coautoare, doar că nu'ş dacă m-aş ridica la nivelul originalităţii şi umorului domniei tale.
  Bine!
  :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Cu siguranta, da!
  :)
  Iertare pentru intarziere...
  :))

  RăspundețiȘtergere
 8. multe gauri...!si or m-ai rasari...pt. diferite gusturi!:))

  RăspundețiȘtergere
 9. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
  *Daca vrei sa ramai insarcinata.
  *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
  *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
  *Dacă vrei noroc în viața ta.
  *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
  : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
  Whatsapp: +2348032246310

  RăspundețiȘtergere

Eu, buricul pamantului zic asa: