PERSOANE INTERESATE

O FI BINE, O FI RAU !?


vineri, 27 ianuarie 2012

ASTRALOPITECUL

 


EU

Eu sunt.

Eu sunt prost.

Eu sunt prost si cred.

Eu sunt prost si cred o teorie americaneasca mincinoasa.

Eu sunt prost si cred o teorie americaneasca mincinoasa deoarece rezonez cu ea.


Deoarece sunt prost, iar teoriile mincinoase sunt scornite pentru creduli, dictonul ca "Nimic nu este intamplator" se confirma... Desi stiu ca teoria este mincinoasa, aceasta nu ma impiedica sa cred mai departe in ea, deoarece ea este americaneasca iar eu sunt prost si imi doresc din toata fiinta mea sa fie reala. Si pentru mine ea chiar este reala, caci gandul meu o face reala si iata ca se mai confirma inca o zicala: "Gandul creeaza realitatea".

Si pentru ca sunt prost am cumparat si am citit toate cartile care dezbat aceasta teorie, am participat la conferinte, seminarii si workshopuri. M-am instruit, iar cand am fost pregatit, am intalnit maestrul care sa ma initieze in toate tainele teoriei mincinoase. Si iata cum inca un dicton s-a adeverit, acela care zice ca: "Atunci cand ucenicul este pregatit apare si maestrul" .  Maestrul mi-a zis: “Stiu ca nu stiu nimic” – si am sa te invat si pe tine lucrul acesta” si mi-a cerut bani, dar cand a vazut ca ma codesc mi-a zis:  “Renunta la Eu! “ si “Gandeste cu inima!”. Atunci am gandit cu inima, nu cu Eul din capul mieu cel prost, am rezonat si am platit foarte multi bani pentru ca sa imi perfectionez aceasta teorie mincinoasa, iar initierea m-a costat si mai mult. Dar ce importanta are daca in felul acesta zicala "Banii nu trebuie sa stea la prosti" valideaza “Dreptul Divin la Bani” al maestrului...!? 

 Desi sunt prost, totusi am capatat de la maestrul meu contra cost o diploma de maestru... si am devenit carevasazica un
 "prost cu diploma".... Chiar daca maestrul nu mi-a dat nici macar o chitanta de mana, totusi eu am dovada scrisa, recte patalamaua semnata de el, din care rezulta fara indoiala ca sunt prost. Dupa ce mi-a inmanat diploma si si-a numarat banii, in loc de multumesc sau la revedere, maestrul a zis: “Prost sa fii noroc sa ai!”. Acum ce sa zic...!? Nu stiu daca  mi-a zis-o mie sau era doar pentru sine, dar ceea ce stiu in mod cert este ca am ramas lefter si cu chiria la garsoniera neplatita.

Intre timp insa am aflat ca
"Un prost va gasi intotdeauna altii mai prosti decat el care sa-l aplaude" si  pentru ca “Toti suntem Unul”  iar cum eu unul sunt prost si cum nimic nu este intamplator, i-am gasit si sunt acum invataceii mei. Si pentru ca “totul este iubire” – evident, neconditionata -, noi traim in pace, iubire si armonie, ne avem ca fratii si ne ajutam intre noi. Eu le predau lor teoria americaneasca mincinoasa si ii ajut sa evolueze ca sa se trezeasca si sa faca saltul cuantic in noua constiinta din 5D, din Noua Energie, iar ei ma ajuta pe mine sa-mi platesc ratele la noua vila si vacantele de pe Coasta de Azur.

Sunt prost dar Dumnezeu ma iubeste. Desi El stie ca eu stiu ca nu stiu nimic, totusi uite ca pe baza diplomei in teoria americaneasca mincinoasa in care cred, pentru ca s-a dovedit a fi lucrativa, El mi-a acordat si mie Dreptul Divin la Bani.
Acum si aici!
Sunt prost!
Doamne ajuta!


Sursa foto : crystalinks.com

22 de comentarii:

  1. frate... mai ai de depasit iluzia materiala, inca te doare sufletul pentru banii din portofel si nu este normal... de ce spiritualiutatea nu este gratis? Nu este pentru ca nu este, pentru ca nu a fost niciodata, insa, o poti practica de acasa, din spatele monitorului, in meditatie, in tot felul de informatii ce poti capata. deci valul iluziei materiale il ai de depasit prietene, lasa hartiile volante sa zboare, banii nu exista, cand vei muri nu vei lua nimic din toate astea cu tine, si tu ce iei cu tine? frustrarea ca i-ai dat unuia bani care sa te invete sa fii tu insuti? sau pe tine insuti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)
      Buna seara Ioan Cosmin,
      Bine ai venit!

      Trebuie sa-ti marturisesc ca articolul nu este o confesiune, ci o bascalie. Eu nu sunt maestru dar prost sunt cu siguranta cel putin in aceeasi masura in care esti si tu... Banii au fost doar un pretext ca sa arat felul in care un fraier se transforma in smecher, mai precis in impostor, pornind de la o teorie in esenta ei gaunoasa... scornita cu scopul de a face bani cu orice pret, inclusiv cu cel al unei fraude psihice!
      Nu am vrut sa pun degetul pe o anumita teorie, caci in ceea ce priveste "saltul in noua constiinta", teorii sunt mai multe si toate in esenta lor gaunoase.
      :)
      Regret ca nu am putut transmite exact ceea ce gandeam si ca a reiesit altceva...
      Multumesc pentru sfaturi! Te astept in continuare cu placere!
      :)

      Ștergere
  2. @Ioan Cosmin: Poate te-ar ajuta sa intelegi altfel postarea asta in contextul intregului blog, unde se face haz de necaz pe marginea pseudospiritualismului practicat in ultimul timp. Este pur subiectiv si pur umoristic, dar cu sambure de adevar.

    @Dan: Apreciez umorul tau! Am ras cu pofta la multe postari. Si treaba faina e ca pricep din experienta unde bati. Am fost si eu la seminarii, cursuri initieri, cele mai multe pe bani. Inteleg ca si "gura lor trebuie sa manance ceva", inteleg notiunea de "schimb pe schimb". Dar acest argument mi se pare totusi o fatada. Un alt fel de serviciu, dar nu mai lucrezi la fabrica, ci dai seminarii si initieri. In principiu, nu cred ca (daca ar fi sa gasim nod in papura la genul acesta de abordare) ca e vorba de a "transcende ideea de ban", ci pentru mine e ilogic sa vinzi pe bani(=un concept material care ne asigura traiul fizic, momentan) ceva ce nu-ti apartine, dar straduindu-te sa dovedesti ca doar tu stii foarte bine x sau y.

    Si mai ilar mi se pare ca cineva, cu limitata cunoastere si intelegere umana, sa pretinda ca detine "adevarul" :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Oana,
      Multumesc frumos pentru ajutor si pentru aprecieri, desi pe o scara a prostiei sau a inteligentei, greu de spus pe care, sunt undeva pe-acolo, pe la mijloc..
      :))
      Sunt de acord cu plata unor informatii si initieri acolo de unde te poti intoarce cu oarece cunoastere in adevaruri ( in "adevar" vorba ta, este deja confuz) iar nu in minciuni.

      Ștergere
  3. tare Dane...vada ca un invatacel deja a venit !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Sorine,
      Daca as fi fost maestru m-as fi repezit dupa malai... dar cum nu sunt, si nici malai nu visez....
      :)))
      Fiecare dupa ritmul si nevoia lui de intelegere, in viata aceasta sau in urmatoarele, va ajunge tot acolo... De preferat este desigur sa se intample "acum si aici!"
      :)

      Ștergere
  4. :))))))))))))))..cuscre dragă,
    mai bine mergeai la Melissa&Vanessa,că tot acolo ajungeai,dar măcar îţi vedeai viitorul şi dacă nu ieşea ce ziceau ele poate mai recuperai ceva,dar aşa...mă rog,teoria americănească pe care am tot studiat-o şi eu,nu mi-a dat chiar aşa mare încredere încât să o mai pun în practică,dar cine ştie dacă banii m-ar fi scos din casă, nu aş fi devenit şi eu mai proastă decât îs:)...de aceea ajung la concluzia expreşedintelui nostru zâmbăreţ Ion Iliescu,"mai bine sărac şi cinstit" ,deşi cu expresia "măi animalule"l-a făcut putred de bogat pe Radu Mazăre prin lecţia"spirituală"oferită de acesta .."curat-murdar neicuşorule" lumea în care trăim:)..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Minunata cuscra,
      :)
      Ma bucur sincer ca ai scapat. Trebuie sa recunosc ca si eu m-am abtinut sa ma duc pe la conferinte si seminarii cu shaumbragii, pleiadieni, siusieni, arhangheli, conti de Saint Germain, zamolcsi, ingeri, nibirueni, isusi, si cu cati altii dispusi oricand sa iti tranteasca in nas niscai profetii cu noua energie si saltul cuantic in 5D.
      :)
      "mai bine sărac şi cinstit" ?
      "mai bine sărac dar nebagat la parnaie pentru genocid"

      Ștergere
  5. "Cand ucenicul este pregatit ...isi cauta un maestru de renume "...apoi sunt de acord cu pamfletul :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Nima,
      :))
      Da, daaaaaa... !
      E, dar mai prind si cei mai putini notorii cate o firimitura care scapa de la masa Marilor Maestri...
      :)
      Corect ar fi fost "Cand victima este pregatita apare si calaul" dar ar fi fos mult prea dur!
      :))

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Draga Genny,
      Cunoscandu-ti deja opinia iti multumesc frumos pentru apreciere!
      :))

      Ștergere
  7. In acest context se potriveste prima din cele 8 fericiri spuse de Isus pe munte : " Ferice de cei saraci in duh" - adaug eu : sau cu duhul :))
    " caci a lor este imparatia cerului"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)
      Minunata Mia,
      minunat comentariul...
      :))
      Cu buna stiinta sau nu, Iisus face din Imparatia Cerurilor, un fel de proprietate de grup, un fel de islaz comunal, care este a tuturor si a nimanui de fapt...

      -A cui e mai baieti Imparatia Cerurilor ? A Impatatului Cerurilor?
      -Ash! Vezi de treaba, e a noastra a tuturor....
      Si uite-asa ma bate gandul cel viclean ca in functie de numarul de circumvolutiuni se aleg probabil in dregatoriile cele mai inalte ale Imparatiei cei mai idioti dintre cei saraci cu duhul. Caci daca meritocratia aici pe Pamant este o vorba in vant, macar acolo lucrurile sa fie clare... Nu vreau sa ma gandesc la acel "precum in Cer asa si pre Pamant" din Tatal Nostru, caci aici lucrurile sunt tare incurcate.... Sa fie oare democratie si Sus?
      Groaznic ar fi daca ar arata ca asta de Jos, in special ca cea romaneasca!
      :))

      Ștergere
  8. Buna seara , Dane !
    Subiectul pare sa fie cu atat mai incitant cu cat numarul celor ce adera la fel de fel de alinieri spiritualicesti este mai mare . Numai ca am vazut ca tendinta este de amestecare cu activitatile economice . Profiturile par a fi cu atat mai mari cu cat cei atrasi in cercurile astea sunt personalitati ce dau credibilitate actiunilor de tip MLM . Si sa vezi acolo ce gogosi insira baietii aia de succes ! Succes piramidal .Si uite-asa se impleteste teoria cu praxiologia de-ti e mai mare dragul ...Si cand te uiti in punga , te apuca groaza . Constati ca iar ai luat nuca ! :) ))))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Ioan Cosmin:

    Eu sunt printre scepticii “spiritualismului” sub forma atat de tandru ironizata de Dan.

    Dar vad ca domnia ta este convinsa de necesitatea si autenticitatea unor guru spirituali. De aceea vreau sa fiu ajutat sa inteleg si pun 2 intrebari?

    1. Lectura unei carti interesante, audierea unei muzici bune, vederea unei opera de arta, toate generatoare de emotii cuprinzatoare si profunde nu sunt forme ale spiritualitatii? Nu sunt ele formule mai palpabile, mai umane si mai adevarate de actiune pozitiva si purificatoare asupra spiritului?

    De ce am crede maestri dubiosi, a caror magie dureaza atat cat dureaza drogul predicilor lor care, cu cat sunt mai incoerente, cu atat fac o impresie mai profunda.

    Nu cumva imparatia cerului invocata de acesti “mesageri” este accesibila doar celor saraci cu duhul?

    2. Daca accesul la spiritualitate depinde de renuntarea la diversele expresii ale bunurilor materiale, de ce acesti “maestri” cer taxa de participare? Ei cum reusesc sa urce la etajele superioare ale spiritualitatii cu buzunarele grele de bani? De ce seful sectei Moon sau liderii bisericii scientologice au acumulat averi impresionate pe seama discipolilor? De ce s-au sinucis in masa sectantii davidsonieni, ai templului soarelui, sau ai templului poporului DUPA ce si-au pus bunurile lumesti la dispozitia “maestrilor”?

    RăspundețiȘtergere
  10. Dane, eu cand tac, inseamna ca te laud. Cand vorbesc, inseamna ca m-ai provocat torn si eu un pic de gaz sau apa pe foc.

    De data asta trebuie sa admir in mod explicit constructia ingenioasa in trepte a rationamentului din capul articolului.

    RăspundețiȘtergere
  11. :)
    Bun regasit, astralopitecilor!
    :)
    Bunule, un pamflet de mare arta, mai cu seama ca reflecta realitatea in profunzime.
    :)
    "Sunt prost dar Dumnezeu ma iubeste."...
    sau sunt prost pentru ca Dumnezeu doar asa ma iubeste?!

    RăspundețiȘtergere
  12. E prudent sa fii sceptic. Cne nu deschide ochii deschide punga. Prostia se plateste. Dar cel ce nu pune niciodata banul pe masa, de unde ar putea sa invete si el ceva de valoare? Ramine prost dar cu bani ?!?

    RăspundețiȘtergere
  13. dane pupati-as pana de la palarie :)) m-am imbatat cu astralopitecul .. adevarul e ca daca el a facut primul "salt" are gena in toate corpurile. avea "specificitati" si ale lu' taicamiu si ale nevestemii. cere bere : "de-aia de-aia"; ma intreba: "hai ma nu ma cunosti tu pe mine? ai nostri care sunt? da' tu cand vii sa facem sedinta aia?" ai ai ce m-am imbatat cu el.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere

Eu, buricul pamantului zic asa: