PERSOANE INTERESATE

O FI BINE, O FI RAU !?


marți, 23 mai 2017

DUIOS ANASTASIA BĂŞEA            DUIOS ANASTASIA BĂŞEA
©      
            Cu cât hrana spiritualistică este mai bună, cu atât băşina pute mai tare.    

            - Întrebări?     
            - Maestra, există îngeri? a întrebat un aspirant la evoluţie namastiană.
            - Există, sigur că există, i-a răspuns Anastasia. Sunt pictaţi pe pereţii bisericilor, sunt sculptaţi prin cimitire, îi vezi în filme, în photoshop, cum să nu existe!?
            - Da' draci există?
            - Pfoaiii de mine! E plină lumea de ei. Cei mai mulţi stau pe internet, a zâmbit ea.
            - Nu-i adevărat, nu există îngeri, s-a repezit un namastian începător, că dacă ar exista oamenii ar înjura despre ei. Toată lumea zice: “Futu-ţi dumnezeii şi cristoşii mă-tii!”, “Du-te dracului!”, “Te ia mama dracului!”, dar de îngeri nu pomeneşte nimeni nimic. N-ai s-auzi: “Futu-ţi îngerii, arhanghelii, heruvimii şi serafimii cui te-a făcut!” sau “Am să i-o trag îngerului tău păzitor de-o să-i meargă fulgii”. Aşa că există doar draci.
            - Nici draci nu există decât metaforic, i-a replicat primul namastian. “Am draci”, “e dat dracului”, “e dracul gol” sau “e frumoasă cu draci pe ea” se acceptă ca figuri de stil. Exorcizările sunt nişte farse. Toţi ştiu că îndrăciţii de fapt sunt fie isterici, fie schizofrenici, fie epileptici şi cu excepţia simulanţilor, nu trebuie legaţi şi loviţi cu crucea în cap, pentru că mai rău le face.
            - Ba există draci, s-a înverşunat aspirantul.
            - Ce vorbeşti...!? Şi cum arată?
            - Păi de unde să ştii tu dacă trăieşti printre îngeri... !?
            - Io printre îngeri? Poate mă-ta.
            - Ba mă-ta!
            - Vezi cum vorbeşti, că acuma dai de dracu’!
            - Vezi, vezi? L-ai pomenit. Te munceşte, deci există, a ricanat aspirantul.
            - Există pe dracu’! Hai sictir, neevoluatule! Dracii sunt de fapt implanturi energetice ale unor fiinţe interdimensionale cu vibraţii joase, care trăiesc în imaginaţia noastră şi-şi râd de noi.     
            - Ai să ajungi în iad cu neghiobiile astea interdimensionale!
            - Da, da... Şi tu sigur în rai!   
            - Nu vă mai bateţi voi capul, a intervenit Anastasia, deoarece ca să ajungi în rai trebuie să fi sărac lipit, prost să bubui şi chinuit. Raiul nu-i pentru oricine, ci doar pentru cei care gândesc cu inima. Luaţi-vă gândul!                
            - Maestra, io unu' mi l-am luat. Ăsta însă e numa’ bun, se încadrează perfect. El nu gândeşte nici cu inima şi nici cu capu', gândeşte cu pardon, curu'!        
            - Greşeşti, i-a răspuns ea, doar eu pot să ajung deocamdată acolo, deoarece am vibraţii înalte care pornesc din direct din muladhara. După câteva module de curs, s-ar putea să vi se mai ridice şi vouă vibraţiile şi să începeţi să aveţi oareşce şanse. Primele simptome sunt alea cu abundenţa, totul e să gândeşti pozitiv.     
            - Şi eu îmi doresc ca abundenţa să-mi pice cu hârzobul din cer şi dacă asta presupune să nu mişc un deget, ci doar să gândesc pozitiv şi să îndrug nişte vorbe-nşirate. Mă bag!   
            - Asta pe de o parte. Pe de altă parte sunt însă nişte riscuri pe care va trebui să vi le asumaţi.
            - Ce riscuri, ce riscuri?          
           - Păi uite, un risc ar fi acela că pe măsură ce evoluezi spiritual şi dai de abundenţă, corpul fizic, care este trecător îşi pierde din importanţă, iar după ce te-ai trezit, nici nu mai contează. Chiar dacă eşti tânăr, de-acum poţi să arăţi ca un porc, ca un babaji sau ca moaştele Sfintei Parascheva. Freza, tatuajele, be
lciugele, cerceii, mărgelele, brăţările şi pătrăţelele îşi pierd rostul, important pentru tine de-aici înainte este să-ţi faci celelalte şase corpuri din dotare frumoase, armonioase, cu ceacre mari şi strălucitoare care să se-nvârtă după soare. În această situaţie, dacă eşti ca mine, femeie şi arăţi pe dinafară ca dracu', poţi în schimb avea picioare cauzale fine, un fund mental de invidiat, buze astrale cu implanturi de energii subtile, implanturi eterice divine pe care ţi le implantezi când vrei.            
Alt risc - şi acesta este foarte mare - constă în aceea că, spre deosebire de neevoluaţi pe care nu-i bagă nimeni în seamă, aşa cum sunteţi voi bunăoară, evoluaţii spiritual sunt atacaţi energetic, vampirizaţi, psihotronizaţi, vuduiţi, stringuiţi şi implantaţi cu implanturi eterice introduse de entități interdimensionale parazitare. Ce trebuie făcut în situaţiile acestea, ştiţi? 
            - Io am citit în revista Formol în Nas că cel mai eficace remediu pentru a scăpa de energiile negative este un pahar cu apă, a răspuns primul namastian.      
            - Io l-am văzut la televizor pe maestru' Piteşteanu care tăia stringuri cu o sabie din capul lui dar şi pe Liviu Fecioara cum plimba un ou nefiert pe tot corpu', aşa, ca un fel de aspirator.
            - Ba eu ştiu că Arhanghelu' Mihail are un aspirator divin de energii proaste, a intervenit un alt namastian mai priceput, trebuie numa' să-l chemi. Există o rugăciune şmecheră pentru vidanjare energetică.   
            - Eu nu fac legăminte cu dracu', că nu ajută la nimic şi nici rugăciuni nu fac, că entităţile revin în număr şi mai mare. Nici măcar nu mă tocmesc cu ele, ci le zbier aşa: "Dispăreţi din casa mea, din viaţa mea, nu am nevoie de voi, sunt liberă!" şi mai continui cu: "Eu sunt liberă, sănătoasă, luminoasă, perfectă şi gândesc cu inima" şi încep să le înşir cine sunt, ce sunt şi ce fac eu cu viaţa mea! Să se ştie! Şi le mai zic că rup orice pact cu sărăcia, cu umilinţa, cu durerea, cu suferinţa, cu morala şi cu cinstea. Le spun de la obraz tot ce mă doare. Vecinii au fost şocaţi la început, dar acum i-am învăţat şi pe ei să facă la fel înainte de culcare. Deja juma' de cartier zbiară şi urlă toată noaptea şi s-a creat o zonă curată energetic.       
            - Maestra, vă rog să nu vă supăraţi că vă întreb, dar entităţile sau energiile acelea negative pe care le alungaţi, unde au învăţat limba română?

6 comentarii:

 1. Ptiu, te-ai apucat sa construiesti o noua cocina! Tu cand termini de vomitat totul? Nu e nimeni vinovat ca te-ai apucat sa mananci cu polonicul rahat new age. Bine macar ca vomiti pe blogul tau. Pazea, Ioanitescu iar se gainateaza un ou! Vezi in capul cui s-o sparge.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am trecu putin prin rahatul roz ce mimeaza sfintenia in unele grupuri. In graba, tinandu-mi respiratia si fara sa citesc prea mult. Giocas iar isi tese panza de paianjen rozalie. Eu nu o sa mai cad in ea. Mi-a fost rau prea mult timp.

  RăspundețiȘtergere
 3. :D
  Vorbeşti urât. Gândeşti urât. Mai du-te şi tu pe la psihiatru să-ţi mai schimbe tratamentul, că ăsta pe care îl iei, după cum se vede nu-şi face efectul.

  Sau nu-l iei? Mai bine ia-l sau internează-te şi nu mai veni pe-aici să-ţi verşi umorile şi lăturile mentale.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Merci, dar mi-ai dat ocazia sa dau inapoi ce am invatat de la voi. Stii ca nu e bine sa murim datori. Tu esti cel mai diliu dintre toti. Stii dar esti orb. Ii descrii dar nu-i vezi. Cum s-ar spune, esti captiv in oglinda. Mai citeste si tu Alice in Tara Oglinzilor, esti prea cult si ai orbit. La tine rahatul este nu doar pe clanta, e peste tot. In unele locuri e parfumat cu tamaie namaste. Tot rahat e...

   Ștergere
  2. Eu n-am nevoie sa ma internez, sunt sanatoasa. Am trecut pe la voi, in spitalul de nebuni, ca sa va studiez si sa-i eliberez pe sanatosii internati fortat. Stii cand am inteles schizofrenia? Cand am citit cartile lui Savatie Bastovoi. Copiii stiu ca apartin planurilor inalte in care tu n-ai fost niciodata. Nu trebuie sa vina popa sa-i invete despre Dumnezeu. Ei zboara in mod firesc acolo. Tatal lui Bastovoi, ateu turbat ca si tine, l-a invatat pe copil ca nu exista Dumnezeu si l-a incurajat spre creatie si filozofie. Filozofii sunt orbii ce rumega idei, iar creatia are un rost daca nu devine piatra de moara agatata de picioarele elitiste ale unora ca tine. De ce scrii? Pentru ce scrii? Doar pentru un grup restrans de orbi ca si tine? Ma rog, nu e treaba mea asta. Asa a ajuns Bastovoi la Socola la o varsta frageda. Sufletul si mintea s-au scindat. Mintea trage in jos, sufletul doreste sa zboare. Cand mintea invinge apare situatia de suflet in captivitate, boala, depresie, tzeposenia lui " eu stiu tot pentru ca am devorat toate bibliotecile si Dumnezeu nu exista". Te-ai inchis in cocon. Evident ca nu vei mai primi informatie Vie din Oceanul informational in care traim laolalta cu plantele si animalele si tot ce ne inconjoara si vei scrie mereu aceleasi cuvinte rearanjate altfel. Variatiuni pe aceeasi tema. Crezi ca Gandhi a fost tampit cand i-a invatat altruismul pe ai lui? A stiut ca doar asa vor ramane deschisi spre Univers si spre informatia noua pe care Universul o trimite spre noi. Suntem egoisti? Nu putem decodifica informatia cristica. Suntem altruisti? Universul ne devine Maestru. Unde a gresit Giocas. Aneta, imi cer scuze pentru cuvintele mele. Stiu ca am fost uneori dura, dar n-am avut timp sa va caut in coarne. Mi-am asumat prea mult din cauza voastra, a celor ce propagati indiferenta. Postam ca Martorii lui Iehova poze cu copii zambitori si animale samponate prefacandu-ne ca suntem iubitori? Tot atata ne da si Universul. In Romania si peste tot in lume mor copii, sunt abuzate animale, rase paduri. Primim atat cat dam. Putem sa ne invelim oricat intr-o aparenta de cuvinte despre iubire, Dumnezeu, Hristos. Daca nu facem nimic nimic primim. E ultimul gest de prietenie pe care il fac pentru voi. Dupa care ies in astralul meu. Al vostru e tulbure si plin de minciuni informationale. Nu vreau si eu printre orbi si nebuni care cred ca Dumnezeu e in carti. Treceti la treaba in plan fizic. Niciun Dumnezeu nu va rasplateste pentru ca trageti de timp si rostogoliti vorbe. Evident ca masonii, smecherii care se cred vesnici, au gasit o metoda de a tine suflete in captivitate. Propagand miscari ecologiste sau de alt tip si atragand tinerii ecologisti prin firea lor. Asa isi perpetueaza unii sistemele distructive: atragand zilieri. Dumnezeu ne-a dat liber arbitru.Nu pot unii sa ni-l incalce tinandu-ne captivi in sisteme stramb construite. Odata si odata se vor prabusi. In cartea "Antiparenting" a lui Bastovoi am intalnit expresia " rautatea rea, rautatea buna". Rautatea rea e clara, o cunoastem cu totii. Rautatea rea e periculoasa pentru ca mimeaza bunatatea. Am preferat sa va trag palme decat sa pasesc ca o Anastasie beata peste sufletul colectiv al acestui popor " emanand" minciuni spirituale sau vorbe de iubire fara substrat. Nu-mi iubesc drapelul,imnul, istoria. Iubesc Romania Vie.Aceea pe care voi o calcati in picioare indiferent namastian, superior-fluflu. Snobi! Adios, Doamne, nu va mai stric somnul superior si elitist. Romania Vie ma asteapt. Voi sunteti morti.

   Ștergere

Eu, buricul pamantului zic asa: