PERSOANE INTERESATE

O FI BINE, O FI RAU !?


sâmbătă, 13 noiembrie 2010

NISCAI VIBRATII, DAR MAI INALTE

CONVERSAND CU I-NIMA 

Nimeni nu-i perfect.... Pe diverse straturi si niveluri de constiinta si vibratii, fiecare dintre noi este mereu altcineva. De ce ne-am feri de ceea ce suntem cu adevarat? Sa nu ne imaginam ca suntem doar intr-un anume fel croiti sau autoconstruiti, si ca vezi Doamne, de-acum suntem niste speciali. Genetic vorbind, diapazonul uman este foarte larg, cel putin in ceea ce priveste „vibratiile” personale ale fiecaruia.. Un amestec de de toate, asta suntem, caci daca nu ar fi asa, nu am putea comunica cu Universul, cu realitatea inconjuratoare sau unii cu ceilalti,  iar lumea s-ar stratifica pe comunicari paralele unele fata de celelalte: prostii cu prostii, mediocrii cu mediocrii si inteleptii intre ei. Si-atunci, in planul uman al comunicarii directe si imediate, nicio comunicare oblica nu ar mai fi posibila si ar aparea de-adevaratelea un nou Turn Babel al intelegerii intre oameni. Caci uite, cu limbile pamantului chestiunea comunicarii sa zicem ca s-a rezolvat. Ne descurcam cat de cat in engleza... sau in alta limba sau dupa caz, cu limbaje conventionale. Dar cu comunicarea cu aproapele cum vom proceda atunci cand spiritualisticii vor capata vibratii atat de inalte incat ei, vor deveni de neinteles pentru noi, muritorii de rand? Bineinteles asta doar in cazul sperantele lor de vibratii inalte se vor materializa in ceva concret, caci de la o vreme incoace am inceput sa ma indoiesc si de aceasta noua profetie paradigmatica. Pe unde vor scoate camasa bietii maestrii spiritualistici in 2013, atunci cand invataceii le vor ciocani la usa sa le dea banii pe cursurile de suprainaltare a vibratiilor inapoi?  

Daca este sa ne luam dupa profetiile indienilor Hopi, acum, dupa ce tocmai ne-am pacalit cu cele cu cutremurul si cu al treilea razboi mondial ale Babei Vanga si Mosului Nostradamus, parerea mea este sa va cumparati telescoape, caci: 

“Va veni o vreme când o stea albastră va apărea pe cer, iar strălucirea ei va lumina întunecimea nopţii. Această lumină albastră va aduce un vânt, un vânt care n-a mai fost văzut înainte pe Pământ de mult timp. Această stea albastră va aduce şi un foc, un foc atât de mare şi de fierbinte, încât va transforma materia Universului. Lumina albastră de la acea stea este semnalul că cea de a patra lume se va sfârşi. Steaua albastră va face ca oceanele să se ridice şi să inunde lumea. Aproape toate vietăţile vor pieri în această mare catastrofă”. 

Hai! Gata cu povestile despre 2012 si cu necredinta! Ochii pe cer si fiti atenti sa nu dati in gropi!

Nota: remarcile mele nu reprezinta rautati la adresa ezoteristilor autentici, ci, dupa cum bine stiti, sagetile sunt indreptate ca de obicei, asupra impostorilor.

30 de comentarii:

  1. Va să zică, ceea ce au gândit scenariştii lui Armaghedon (mă refer la filmul cu Bruce Willis) e pe aproape. Doar că steaua era meteorit şi nu era albastră (păcat, fiindcă ador culoarea asta!) ci gri.

    Eh, să le fie în ciorbă!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia astept sa vad ce are Nasa de spus,se zvonea acum vreo 15 ani despre gentorem,un satelit din cristal pus de extraterestrii pentru a pastra vibratia pe aici.Oricum o sa aflam numai ce convine,chiar daca nu ne convine:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Stanjenelule,
    Daca steaua ar fi de diamant, as prefera sa-mi fie mie in ciorba! :)

    Cum mai stai cu vibratiili?

    RăspundețiȘtergere
  4. "Steaua albastra" se refera la un fenomen cosmic subtil, nu fizic, in viziunea mea. Nu cred ca este vorba de o stea fizica, pe cat de un eveniment cosmic de o energie invizibila in spectrul fizic.

    Cat despre predictiile acelea cu al treilea razboi mondial, stiti bine ca razboaiele se planuiesc in tacere si ceea ce vede publicul este doar manifestarea conflictelor prin arme si lupte. Asta e doar o etapa a razboaielor. Nu sunt sustinator al lui Nostradamus si cu atat mai putin al vreunei babe-profet. Dar spun ca un al treilea razboi mondial se prea poate sa porneasca fara ca noi sa stim ceva de la inceput.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adi,

    Si eu sunt la el de curios. Chestia cu Nasa si cu corpul ceresc intruzat in Sistemul Solar am intalnit-o ieri pe www.lovendal.net si-apoi stirea mi-a parvenit din nou de la amicul meu, dr. Cristian Negureanu. Lumea spiritualistica freamata. Si ce sa mai vorbim de ozenofani!

    O fi de bine, o fi e rau...?
    :)))
    In orice caz, orice ar perturba starea actuala a lucrurilor, a echilibrului cosmic, cel putin in partea aceasta de Univers, bine n-o sa fie!

    Ce zic astrele? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eldariel,

    Asa este. Am citit in "Secretele lui Lovendal" si exista acolo o teorie care confirma credinta ta. Cand vorbim despre steaua albastra ar trebui sa intelegem de fapt ca este vorba despre o fiinta uriasa, o entitate, in acceptia unor spiritualisti.
    Mdeh, teorii si teorii... :)

    In privinta oricarui razboi exista o masa critica a tensiunilor acumulate, care isi cauta supapa. Si faptul ca razboiul se duce dincolo de perceptia noastra imediata, este o ipoteza foarte plauzibila. Dar inca neconfrmata. Din fericire. Pentru linistea noastra, evident. :)

    Ma cheama Dan.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Astrele nu mai zic nimic,situatia e tensionata de 2 ani de zile si totusi la multi e...pace si armonie.Influenta cromatica a devenit mult mai subtila decit banalul horoscop cu bani,sanatate si dragoste,in aceasta ordine.Cit despre prezenta unei entitati,s-ar putea sa avem de a face cu o manifestare christica si la propriu,nu numai la nivel subtil,cea ce,sincer,nu este deloc comod pentru majoritatea,e o sabie cu 2 taisuri si scoate la iveala toate cacaturile.Nici pentru noi nu e comod,insa odata si odata trebuie sa tragem linie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Era un banc pe care probabil il stii,

    Horoscopul zilei:

    BANI: astrele iti surad,
    AFACERI: astrele iti zambesc,
    SANATATE: astrele iti zambesc mai tare,
    DRAGOSTE: astrele se p..e pe ele de ras.

    Sa-nteleg ca in privinta entitatii ea este deja materilizata?
    Este vorba de Mesia sau altcineva? Sau un "ceva"? Asa, ca o fiinta in carne si oase, nonumana dar christica?

    RăspundețiȘtergere
  9. Dupa atatea "profetii" ...Emotional , ajung la disperare; Intelectual , ma intreb "de ce ?"; "Motorul" trupului meu vrea sa fug .
    :)))
    Intuitiv , nu-ma-tem!

    In rest...cunoastem Universul si Zeii.
    Dar pe noi insine?
    A gresit-o cel care a daltuit pe frontispiciul templului din Delphi :HOMO NOSCE TE IPSUM

    EX A-NIMA! :d

    RăspundețiȘtergere
  10. Danule, dacă meteoritul ar fi din diamant şi ar fi cât un cartof, ţi-aş ura cu dragă inimă să-ţi fie ţie în ciorbă, chit că la aterizare ţi-ar sparge farfuria. (Şi nu numai, important e să nu fi tu prin preajmă!)
    :))))

    Cât despre vibraţii, sunt în creştere (Dă Doamne!). Abia aştept să strig că vreau un peacemaker ca să-mi linistească inimioara.
    :))))))

    @Eldariel, lasă că nu e chiar aşa mare entitatea, vi se pare.
    (glumesc)
    :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Azi am palavragit un pic si cu Eldariel pe tema vibratiei christice,insa e greu de exprimat in cuvinte un ceva in care pina si ideea de forma pare o gluma.:)Ce percep eu in vastele apartamente mentale cu care m-am inzestrat,si aici nu e o gluma,vibratia christica suntem noi dinauntru si dinafara,dincolo de perceptie.E acea vibratie care a ramas nemanifesata atunci cind noi,respectiv Eu am ales sa ne manifestam in densitate cu uitarea de rigoare.Deasemenea e acea vibratie care corecteaza si apare de-a lungul epocilor cu un sens constructiv in si prin diferite personaje.In acceptiune cea mai larga este Lumina din tot si toate,materia fiind partea condensata,insa nu cea mai condensata.In viziunea cea mai simpla este insasi viata,miscarea ,dinamica universala.Iar in viziunea povestibila si materialista este Fiul Omului,gresit inteles de fiecare data,insa de fiecare data raminind ceva lumina imprimata in oameni si locuri.Schimbarea pluteste in aer de se si vede cu ochii liberi,inclusiv prana,fractalii potentiali,vibratia nepolarizata si multe alte aspecte.Cine nu vede,vede prea mult cu ochii si prea putin cu propria-i Fiinta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nima,
    :)
    Interiorul nostru este cam ciudat. Uite, tocmai am citit azi un articol in care se spunea ca s-a descoperit ca memoria evenimentelor intamplate se altereaza in timp si distorsioneaza amintirile, astfel incat iti amintesti uneori lucruri care nu s-au intamplat iar cele care s-au intamplat de-adevaratelea sunt usor "diferite" fata de realitatea traita efectiv. Uite linkul:

    http://www.descopera.ro/stiinta/5187618-cate-dintre-lucrurile-pe-care-ni-le-amintim-sunt-adevarate

    RăspundețiȘtergere
  13. Licuriciule,

    Nici nu stiu: sa glumesc, sa o iau in serios... Ma gandesc la o fata (femeie), pe care am cunoscut-o in calatoria din India de acum doi ani si care datorita unor astfel de vibratii si-a descoperit linistea facand Yoga. A fost una dintre cele doua femei la care, in ashramul unde in ritualul in care ne-a fost "deschis" ochiul lui Shiva, Babaji, armonizand fiecaruia chakrele, a cascat ochii mari, atunci cand i-a simtit campul energetic. Daca esti interesata sa vorbesti cu ea, iti dau adresa de e-mail, sau numarul de telefon. Locuieste in Buftea. Cand vorbeste, stie exact ce vorbeste, nu bate campii(ca mine de exemplu).
    :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-e dor de putina palavrageala pe teme spirituale. Din pacate, Adi, nu prea mai am rabdare si cred ca devin tot mai superficial. :(

    Nu vad dar mi se pare ca inteleg. Dar sunt ca inginerii: inteleg dar nu pot sa exprim.
    Se poate asimila energia christica cu ki-ul japonezilor sau cu chi-ul, sau qi-ul chinezilor? Sau este altceva?

    RăspundețiȘtergere
  15. Qi poate asocia mai degraba cu ultima parte a comentariul meu.Etericul e tot.....fizic.:)

    RăspundețiȘtergere
  16. Mai fratilor! Mai crestinilor! Mai Domnu Dan!

    Cum e nene cu vibratiile astea? Io am vibratii cand beau cafea prea multa, cand imi termin salariu inainte s-l iau p-al'lalt si cand rade la mine o fata faina.

    Mai e si altele? Cum e?

    RăspundețiȘtergere
  17. Ma iertati! Am uitat sa va zic "buna ziua" si "la revedere" sau "cele bune" cum le zice asa frumos andreiradu.

    Vibratii din cele bune! Am zis bine?

    RăspundețiȘtergere
  18. Ptruceo prietene.:))
    Vibratie e si cind mergi de colo colo cu senzori pentru a observa diverse chestii.Am fost dresati sa credem ca miscarea se traduce prin lucru mecanic,si miscarea nu are legatura cu a vibra.
    O vibratie mai deosebita e cind rizi sau zimbesti,se deschid tot felul de pori mai sensibili decit cei ai pielii.
    Vibrezi la un mod foarte dinamic atunci cind gindesti,si la un mod si mai dinamic atunci cind intelegi ce si de ce gindesti.
    Iar atunci cind si traiesti cea ce gindesti,vibrezi complet si intr un context in care iti poti percepe cimpul electromagnetic,semeni cu un ou de pasti pulsator si colorat.
    Aceste vibratii,percepute ca imagini,evenimente,stari,forme gind sau ginduri forme sunt oarecum invizibile ondulator si pulsator,insa vizibile prin efectele lor,iar a spune ca totul vibreaza in loc de totul se misca,e o diferenta de.....vibratie.:))

    RăspundețiȘtergere
  19. Ptrptrucea fiule,
    Asculta la Adi Campean ca stie ce vorbeste. Eu sunt cu el. Si cu tine sunt dar habar n-ai. De fapt sunt cu toata lumea, ca romanu impartial. Si cu romanii sunt dar ei gresesc ca se uita la lucruri diavolesti, la MTV.

    RăspundețiȘtergere
  20. Mulţumesc, Danule, dar momentan îmi lipsesc şi timpul şi dispoziţia ca să studiez ceva.
    Cre'că mult mai "interesant" mi se pare acum să aştept aterizarea meteoritului.
    Din două una: ori scăpăm cu toţii de necazuri ori te-mbogăţeşti domnia ta. Oricum ar fi, mie-mi pare bine.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  21. :)
    Vibratiile, rezonarile... emotiile, in definitiv.
    Fara ele am fi precum sperietoarea de paie care nu mai sperie nici ciorile!
    :)
    De tras linii, tragem in fiecare secunda a vietii noastre, insa nu prea suntem constienti... ele sunt mai mult in "nevazut" decat in "vazut"!

    Eu vibrez la maxim cand privesc pasarelele scaldandu-se in colb, sub frumusetea razelor de soare.
    Mi-e suficient. Restul sunt cuvinte care sa impresioneze intelectul si modul cel mai facil de a manipula sufletele ratacite.
    :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Fiecare, cu vibratiile sale, imnanuncheate cu vibratiile tuturor oamenilor, fiintelor, mineralelor, atomilor... etc, se armonizeaza intr-o vibratie comuna cu Sursa. Asa-i Doamne?

    Raspuns corect: Asa-i!

    Sa vedem acuma ce zice Al de Sus!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  23. Andrei,eu nu sunt cea ce se cheama un intelectual.Daca exprim anumite stari in forme mentale nu inseamna ca nu traiesc cea ce spun si gindesc,si imi e foarte greu citeodata sa traduc in cuvinte mesajul sufletesc pe care simt ca e bine sa il transmit.Intradevar,vibratii sau emotii este acelasi lucru,insa unele sunt perceptii dincolo de senzorii fizici iar celelalte sunt legate direct de perceptia senzoriala.Daca ai vrut sa punctezi ca deobicei,e foarte bine,insa afirmatiile categorice pe care le folosesti de cind te citesc,de multe ori fara argumente si mai ales fara rodul propriilor fapte,fiind doar rezultatul perceptiei generale si acceptate de mare partea a oamenilor fizici,afirmatiile tale nu sustin si nu ajuta decit propria viziune despre....Faptul ca oamenii sunt diferiti si percep diferit inseamna exact asta,diferente.Insa de respirat,de zimbit,de trait in general traim la fel,toata gama de diferente este doar...in mintea noastra.Iar eu prefer sa comunic de la fiinta la fiinta,mai putin de la minte la minte.

    RăspundețiȘtergere
  24. Adrian, prieten bun, toti suntem la fel si toti suntem diferiti.
    :)
    Nu numai ca exprimam in forme mentale, dar si simtim tot in "forme mentale", pentru ca fiecare celula a noastra contine "mental", adica inteligenta; primeste si proceseaza informatie, o transmite mai departe.
    Nu putem traduce in cuvinte mesajele "sufletesti", trairile, pentru ca sunt mult prea limitate in raport cu bogatia trairilor... si chiar de ar fi posibil, am ajunge in acelasi stadiu: eu spun cer, spre exemplu, tu vei intelege ceva, eu altceva, iar terta persoana cu totul si cu totul altceva. Tot ce ne uneste este definitia general valabila, dincolo de ea, exista emotia, trairea vibratia.
    Argumentele sunt "apa de ploaie" cand vorbim despre spiritualitate, trairi, emotii. Ce-ar fi sa ne apucam sa argumentam vibratiile, emotiile, trairile...
    "Ne-ar trebui o mie de ani"
    :)
    Nu traim la fel, Adrian, nu zambim la fel, nu ne bucuram la fel, nici tristetea nu ne uneste. Suntem unici in aceasta privinta. La suprafata, da, pare ca asa e. Cand zambim la un banc bun, suntem la fel... dar bucuria pe care o simt eu in fata gureselor vrabii, dis de dimineata, nu poate fi nici macar similara cu bucuria ta... pentru ca vibram diferit, apropo's de vibratii.
    Dupa cum nici eu nu pot simti bucuria ta in fata a nu stiu ce...
    Ma pot molipsi, ma pot bucura alaturi de tine, insa in niciun caz bucuria ta nu va fi "la patrat"... suntem daipazoane diferite!
    :)
    Nu comunici de la fiinta la fiinta, ci tot de la minte la minte.
    Fara minte... ai fi fost obligat sa recurgi la gestica. Gestica nu te-ar fi ajutat sa comunici pe net.
    Fara minte nu cunosteai conceptele, iar conceptele nu puteau fi descifrate fara inteligenta etc.
    Oricat am vrea sa minimalizam mintea, ea este cea care triaza tot! Fara de ea, am fi doar simple vegetables.
    Sau niste autisti. Dar faptul ca noi comunicam, si mai ales ca si intelegem, la suprafata, ce comunicam, inseamna ca nu suntem autisti, slava domnului!

    :)
    Chiar, ce o mai mestesugi ManZeu?!

    RăspundețiȘtergere
  25. Teoria relativităţii aplicată la stele.
    (variantă corectată, iar a bătut greşit proasta mea de dactilografă!)

    Stelele sunt frumoase la privit. La crezut trebuie să fim mai precauţi. Unii am crezut în steaua lui Băse, alţii în Steaua lui Becali. Ne-au tras-o ambii peste ochi, de-am văzut stele verzi.

    Da' steaua roşie, săraca! Vă mai amintiţi de ea?

    "Câte stele sunt pe cer,
    toate pîn' la ziuă pier,
    Numai una ca o proastă,
    şade pe uzina noastră."

    Părea a fi veşnică şi horoscopurile de pe vremea aia o vedeau drept viitorul luminos al omenirii. Unde s-a dus, unde-a apus? S-au dus cu tot cu uzinele de sub ele în găurile negre...

    Nici stele cu coadă nu am mai văzut! Cozi fără stele însă, da! Nu la carne şi la ouă. Avem cozi capitaliste acum. La supă populară, la mici electorali, la vanghelioane şi la moaşte din import.

    Stelele nu stau la coadă. Ele se vând la televizor.

    Deci, nu vă speriaţi de steaua albastră! Poate că nici nu-i albastră. Ce, planeta albastră e albastră? Totu-i relativ!

    Un exeget al lui Homer a descoperit că pe vremea distinsului povestitor cuvântul "albastru" nu exista în vocabularul grecilor.

    Si pe Homer trebuie să-l credem pe cuvânt, mai ales dacă era orb, cum se zvoneşte din surse neconfirmate!

    RăspundețiȘtergere
  26. :)
    Frumoasa analogie, Faustinus!

    RăspundețiȘtergere
  27. Faustinus,
    Stele.... cate vrei, Maria Ta! Fain eseul...

    Mergand pe firul panseurilor tale stelare, cu diversele variatiuni pe tema, hai sa mai trecem cateva stele in revista si sa le facem sa devina "stele de revista"!

    Ai punctat excelent! Dincolo de steaua rosie in cinci colturi, aducatoare de ciuma rosie - "steaua mamii lor"...!, putem sa urmarim diverse alte traiectorii pe care le iau stelele: steaua din Bethleem, urmarita de magi, care in fiecare an "sus rasare ca o taina mare"..., Steaua in sase colturi numita si Steaua (corect ar fi Scutul) lui David..., starurile si starletele..., diamantul Steaua Sudului, stelele hotelurulor, ale coniacurilor.... steaua din fruntea lui Fat Frumos... stelutzele de zapada, Steaua Polara...si cate or mai fi fiind... Vai steaua mea!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  28. Salutari
    Dane,ai uitat o stea,tui soarele mamii ei.:)):))

    RăspundețiȘtergere
  29. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere

Eu, buricul pamantului zic asa: