PERSOANE INTERESATE

O FI BINE, O FI RAU !?


duminică, 6 martie 2011

EFECTUL DE PIRAMIDA


PENTRU A SIMTI IMEDIAT SI CU TOATA FIINTA VOASTRA ENERGIA SI EFECTUL DE PIRAMIDA, ASEZATI-VA BRUSC PE VARFUL EI. 
 Cu aceasta ocazie puteti verifica in orice ordine urmatoarele axiome:

1. NIMIC NU ESTE (NE)INTAMPLATOR
   2. GANDUL (RE)CREEAZA REALITATEA 
   3. CE ESTE SUS SE (IM)POTRIVESTE JOS 
4. UNIVERSUL ESTE (APROAPE) MENTAL
5. EXTREMELE SE ATRAG (DAR NU SE PLAC)
6. ENERGIILE SE INTREPATRUND 
7. TOTUL VIBREAZA. INERTIA ESTE TEORETICA
8. CAUZA PRECEDE EFECTULUI 
9. TEORIA CA TEORIA, DAR PRACTICA TE OMOARA
10. IUBIREA ESTE (SEMI)UNIVERSALA

SI VETI DESCOPERI CU ACEASTA OCAZIE CA
PIRAMIDOLOGIA ESTE O PSEUDOSTIINTA DE CARE AJUNGI SA TE DOARA-N ... 

SI CA VLAD TEPES A FOST UN REMARCABIL OM DE STIINTA.

12 comentarii:

  1. Si cand te gandesti ca piramidele au fost ridicate de niste regi cu gargauni multi la bibilica care isi doreau cu orice pret platit de supusi sa devina nemuritori si mai si chiar zei

    RăspundețiȘtergere
  2. UAUUUUU...SORINE!
    Exact asta am gandit si eu cand am fost in Gizeh. Dar exact asta! Nimic altceva. Monumente ale nebuniei. Parol!

    RăspundețiȘtergere
  3. Da. Nici nu credeam ca le vei privi altfel la valoarea Ta.

    Stau si ma gandeesc cati oameni si-au pierdut existenta sa le ridice si cati isi pierd existenta sa le viziteze.::))

    Daca tot au trecut atatea generatii sa existam noi, sa ne luminaqm gandirea, sa fim mai intelepti, eu, nu inteleg de ce la chestii de astea, gen piramida, nu gandim logic?
    E clar ca punctul forte care le-a dat forma piramidelor nu a fost efectul energiilor cosmice ci efectul "unul impinge trei sustin si cladirea ramane in picioare". E cea mai simpla si cea mai rezistenta forma arhitecturala.Nu e tare estetica dar e veche de cand lumea.A fost singura modalitatea a acelor timpuri de a avea zagarie nori, trebuie sa o intelegem. E garantia ca oasele regilor egipteni vor ramane intre zidurile lor pe vecie si lumea inca va crea legende si mituri pe tema existentei lor.
    Din cate stiu regele Scorpion a fost primul caruia i-a fatat mintea ca s-ar putea sa fie o lume dincolo si daca tot e sa-si ia cu el si bogatiile de pe lumea asta. Cica tot el si cica mai vechi ca scrierele Babiloniene a inventat niste tablite pentru a-si contabiliza darurile venite de la supusi. Boci si Basesti existau din plin si atuncea.::))
    Un gand bun!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sorine,
    Iti intorc gandul cel bun.
    :)
    Iaca"evolutie"!
    Primele morminte acoperite cu pietre erau devastate de sacali si sobolani. In Nubia, de unde a pornit moda mormintelor piramidale, piramidele mortuare erau mici dar si la acestea animalele sapau pe sub ele pentru a ajunge la cadavre. In Egipt, la Saqqarah se afla cativa stramosi ai piramidelor actuale, si anume piramidele in trepte. La inceput erau mai mici, apoi, prin incercari succesive, tot mai mari, pana cand s-a ajuns la forma finala, pe care o vedem astazi la Gizeh, uriasa si nebuneasca.

    Defectul de piramida...
    Ei aici avem o intreaga legenda pornita de cehul care a sustinut ca a experimentat cum ca fructele isi pastreaza prospetimea iar lamei de ras folosite i se-ndreapta cristalele daca acestea toate sunt asezate la 2/3 din baza. Pe Discovery am vazut reluarea experientelor pe care nu le-a verificat nimeni pana atunci iar rezultatele au fost catastrofale. Jumatatea de mar pusa in piramida arata dupa o saptamana la fel cu cealalta jumatae lasata langa piramida iar cu cristalele lamei de ras nu s-a intamplat nimic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine-ai revenit, Dane, în mijlocul enoriaşilor!

    Treaba cu vârful piramidei mi-a trezit trei reflecţii disparate:

    1. Sunt bucuros că nu am fost contemporan cu piramidele, pe vremea construcţiei lor. Este mult mai bine aşa: mai o excursie, mai un filmuleţ, mai un mit…

    2. Am simţit întotdeauna că piramidei noastre imobiliare, numite Casa Poporului, îi lipseşte ceva : vârful.

    3. Mi-am adus aminte bancul cu cele trei situaţii în care poţi sa zăboveşti cu fundul gol pe un arici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate ca ati auzit de fenomenul de singularitate in punct,asta este efectul de piramida reprezentat simbolic.Insa de aici pina la manifestare este cale luuuuuuunga in credinta-cunoastere.
    Oamenii stiu ceva,intuiesc ceva,chiar si aplica,si se face dupa voia lor,insa pentru traire la propriu e nevoie de putere,care in general ne lipseste.
    Faza materialista cu morminte de regi nebuni facute cu sclavi pica oameni,nici cu tehnologia actuala nu se poate face,sau ar fii mult prea costitsitor si ar dura ani,mai iesiti si voi din obsesia senzorial materialista daca vreti sa se schimbe cu adevarat ceva in asta lume.Noi traim acum ramasitele unor conceptii senzoriale ale unor asa zisi oameni de stiinta cu adevarat nebuni,care la vremea respectiva au avut o multime de interese sa fie asa,si care au crezut ca daca observa ceva,il denumesc si eticheteaza,si aduc si argumente palide cu alte efecte asemanatoare,acest lucru e demonstrat,verificat si intra in manifestare.
    Oricum,majoritate faceau parte din aceiasi turma,cea a corupatorilor,si va rog cu caldura pe voi care imi sunteti dragi si alaturi ca suflet,nu le mai dati credit si nu le mai faceti jocul.Mai bine ne abtinem si suntem neutri pina intelegem,decit sa oscilam intre ceva sau altceva,intre binele si raul fabricat si servit pe tava in asa fel incit nu il poti evita.
    Stiu ca suna idealist si contrar observatiilor voastre ,prieteni,si mai stiu ca avem percepti si viziuni diferite,si totusi suntem alaturi si vom fii mereu.Cu Dan,daca este sa fac o retrospectiva,vorbesc si merg paralel,dar parca se completeaza ceva pe de o parte,si am o cutiuta,o afinitate fata de el,dincolo de orice concept,impresie,aparenta,nivel de perceptie,etc.
    Cea ce am observat,este cea ce afirma Dan deunazi,calul batrin nu se lasa in buiestru.
    Bine ai revenit,Dane:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna dimineata Adi,
    Nu sunt convins prea tare de mistica inglobata in constructia unei piramide care pana la urma este un lucru mecanic.

    Desi uite, nici macar in Wikipedia, in care oamenii au grija sa schimbe din cand in cand informatiile perimate si sa le inlocuiasc cu noile cunostinte, nu se poate arata prea clar cum s-a produs ridicarea piramidei lui Keops, cea mai cotoioasa si mai plin de "taine", totusi constructia nu s-a efectuat batand din palme, ci a durat 20 de ani. Iti redau in commentul urmator, parerea (caci parere este si nu certitudine) oamenilor care judeca fara filtre mistice.

    RăspundețiȘtergere
  8. Herodot a spus că piramida a fost construită în 20 de ani, adică 7300 zile, (Khufu a domnit circa 23 ani) astfel, toate cele 2521000 blocuri de piatră de peste 2 tone fiecare au fost urcate pe piramidă în acest timp. Asta înseamnă că, dacă s-a lucrat tot anul în fiecare zi pe întreaga durată de 20 ani, atunci, în medie au fost adăugate 345,4 blocuri de piatră pe zi. Dacă s-a lucrat 8 ore pe zi, atunci s-au adăugat 43,2 blocuri de piatră pe oră, adică aproape 1 piatră de peste 2 tone pe minut. Dacă s-a lucrat 24 ore pe zi, ceea ce e mai puțin probabil, atunci s-au adăugat în medie 14,4 pietre pe oră. Pietrele însă au trebuit tăiate în forma pe care o au, și aduse la fața locului, unele de la câteva sute de kilometri distanță. În încăperea regelui au fost folosite mai multe pietre de până la 80 tone fiecare, și probabil nu a fost ușor pentru egipteni să le ridice până în inima piramidei la 50 metri peste sol. Majoritatea pietrelor au însă în jur de 2500 kilograme, așa că dacă s-au înghesuit 20 de persoane în jurul pietrei care are în medie 127cm x 127cm x 71cm [1], și fiecare a ridicat 125 kilograme, atunci cele 20 persoane cărând 125 kilograme fiecare au trebuit să urce treptele de 71cm înălțime pentru a urca piatra pe piramidă. Deși în Egipt sunt peste 60 piramide, doar cele 3 piramide de la Gizeh sunt construite cu pietre așa mari.

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Adi prietene,
    Si-acum revin:

    Nu toate piramidele din Egipt reprezinta o problema de intelegere a modului cum au facut ei, egiptenii vechi, astfel incat sa performeze cu greutati atat de mari, ci doar trei dintre ele, iar dintre acestea trei, doar a lui Keops reprezinta o enigma. Inca. De fapt nu-mi pun problema decat a nestiintei noastre temporare - cel putin pana vreun mintos va da de capat "secretului". Asa cum Champollion a reusit sa descifreze hieroglifele, tot asa, candva, un destept va arata ce metoda au folosit vechi egipteni pentru a rezolva chestiunea ridicarii. Nici oamenilor din junglele Yucatanului nu le este clar cum vine treaba cu constructiile megalitice ale stramosilor lor dar nici cum se fabrica un calculator nu stiu. Dar asta nu inseamna ca toate reprezinta taine mistice. Chiar daca pentru moment. Poate lor le-ar aparea ca niste taine, dar deindata ce vor fi alfabetizati si ulterior trimisi la o scoala tehnica, invata repede ca nu este vorba de nicio taina mistica, ci doar de una tehnica.

    Nu ma indoiesc ca geniul uman si atunci, ca si acum si-a spus cuvantul in orice circumstanta. Si specific: uman.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Faustinus,

    Vezi ce se-ntampla daca nu raspund la timp? Pentru raspuns ai ramas ultimul, dar in orice caz, daca te consoleaza ideea, conform zicalei, vei fi cel dintai.

    Mi-a placut ideea de pramida imobiliara.... calambur reusit. Cat despre varful ei, ce-ai zice de o tzeapa si de niscai executii publice (simbolice evident) pentru latraii, hotii, mincinosii din fruntea neamului. O data pe saptamana sa vedem cate-o momaie viaipista infipta acolo... :))

    Nu stiu bancul cu ariciul.... Sa ma bata Dumnezeu daca l-oi fi auzit vreodata si ca acum nu-mi aduc aminte de el! E bine ca am aflat poanta dar imi lipseste continutul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu este vorba de nici o mistica,cit de un.... altfel de stiinta si probabil o altfel de tehnologie.Cred ca stii despre cei care ridica greutati cu un fel de tulnice.

    Nici eu nu stiu exact cum se face un calculator,am habar despre ce contine si cum functioneaza,si totusi ma inteleg destul de bine cu el:)

    Dar vad ca ai sarit peste partea "de suflet" din commentul meu,care nu are nici o treaba cu piramidele,si observ aceasi chestie,mintea nu simte.

    Pentru a face diferenta intre piramida fizica si efectul de piramida,este nevoie de mai mult decit simpla observatie cu ochiul liber,deobicei cea ce crezi se intimpla,iar sceptici materialisti cu mintea tixita de fizica efectiva si confundare efectelor cu cauzele,nu prea au sanse.
    Considerind linile din care este construita piramida ca fiind linii energetice ce converg intr un singur punct,este usor de imaginat cum toronul,spirala,se structureaza piramidal,urmind ca structura piramidala sa se dizolve in cea ce cuprinde totul,si anume sfera.Dar ca structura sa fie intradevar energetica,este nevoie sa o "incarci" cu ceva,iar acel ceva suntem noi insine,cu credinta si perceptia noastra.
    Senzorial nu se poate demonstra nimic legat de efectul de piramida,insa toti cei care au meditat sub piramida sau au folosit piramida in diverse scopuri,sunt ferm convinsi de efectele ei pe termen lung(eu folosesc una ca sa incarc cristale,si de cind o folosesc,le simt mult mai aproape de mine inusumi,iar piramida fiind prin preajma mea,o percep ca un fel de antena}

    RăspundețiȘtergere
  12. 1.Dane, subiectul facerii piramidelor este interesant! Cred că va mai fi discutat şi de mutanţii care ne vor urma şi care vor avea informaţii genetice transmise prin eDN* în loc de ADN. Noi poate profităm de concediul de odihnă al lui Mubarak şi aflăm de la el cum e treaba!

    2. Mi-a plăcut proba de numerologie aplicată pe care ai dat-o calculând numărul de pietre pe cap de clasă muncitoare. Mai ţii minte, când eram şi mai tineri decât suntem acum, ce de oţel avem şi noi pe capul nsotru? O, tempora!

    3. Să ştii că-i bună ideea cu o ţeapă bine ascuţită, montată estetic pe piramida imobiliară în care să expunem câte un produs de vârf, să zic aşa, al politicii interne! Am putea să-i vindem pontul lui Ponta şi să-i promitem că-l alegem dacă inaugurează ţeapa cu cineva! Cu cine-o vrea el, poate coincide cu cine ştim noi!

    4. Pentru că sunt bine dispus, să-ţi spun în ce situaţii se poate sta cu fundul gol pe un arici.

    Ori ariciu-i bărbierit,
    Ori e c _ r _ l bătucit,
    Ori e sarcină de partid!

    Precis o ştiai, cu asta se trecea în anul II de facultate.

    5. * Notă de subsol: “e” vine de la “e”uri

    RăspundețiȘtergere

Eu, buricul pamantului zic asa: