PERSOANE INTERESATE

O FI BINE, O FI RAU !?


marți, 30 august 2011

DEFINITIA SUFLETULUI - SUFLETU' DEFINITIE

34. SUFLET –  daca va asteptati la vreo definitie clara despre suflet, apoi… sufletu’ definitie. Si iaca pozna! Chiar daca nimeni nu stie cu precizie ce este, in schimb, toata lumea stie ca el exista si ca are masa de 21 de grame, iar casa, in corpul omului. Si cu toate ca are masa, el sfideaza legea gravitatiei, caci la moartea omului, sufletul se ridica la ceruri sau dupa caz, umbla brambura pe coclauri si face numai ce vrea muschiul lui, pe care nu-l are. Desi nu detine un sistem osteomuscular, are insa proprietatea de a-si procura unul si de a se reincarna dupa capul lui, pe care care evident, nici pe acesta nu-l are sau de a se lasa impins de niscai entitati nevazute, nu se stie precis de cine, dupa un program si un calendar karmice, nu se stie care. Desi sufletul nu are nici aripi, nici organe de simt si nici macar sistem nervos, el totusi se obstineaza sa auda, sa vada, sa pluteasca, sa se orienteze in spatiu si, in functie de numarul acatistelor, pomelnicelor, parastaselor si pomenilor el ajunge sa se chinuie sau se desfete. Sufletul in stare gema, trece prin zid si se prezinta sub forma de strigoi telespectatorilor americani, sub forma de moroi in basmele populare romanesti si sub forma de spirit la interogatoriile sedintelor de spiritism. Calitatea trecerii prin zid si-o pierde insa atunci cand se afla intrupat, dar prezinta in schimb urmatoarele proprietati:
a/ este comestibil conform vorbei: “ Mi-ai mancat sufletul” .
b/ se poate vinde ca o marfa, in general lui Satan sau dracarimii marunte, pretul lui fiind masurabil in glorie, putere sau avere, fara obligatii din partea vanzatorului de a spanzura pisici, de a decapita cocosi  sau de a intoarce cruci in cimitir, aceste obiceiuri neecologice ramanand in sarcina celor care o practica ca pe un hobby. Satisfactiile fiind garantate, sufletul nu se mai restituie niciodata vanzatorului.
c/ se poate darui in cazuri de iubire conditionata maligna iubitului sau iubitei, acestia din urma, avand prostul obicei de a-l folosi ca inlocuitor de hartie igienica. In cazuri de iubire neconditionata, sufletul poate fi oferit intr-un cadru organizat, de obicei in manastiri, sau in mod isteric, spiritualistic, direct pe net, doar celor doua treimi din divinitate, mai precis lui Dumnezeu si Fiului Sau dar niciodata Sfantului Duh. De ce? Nu se stie cu precizie, dar nici nu se-ntreaba nimeni.
d/ cand este prea incarcat de pacate, el se poate curata si purifica cu spovedanii, rugaciuni, meditatii sau plimbari in natura, cu observatia ca spiritualisticul care isi da examenul oral la spovedanie sub patrafirul vreunui lefegiu de-al Domnului, sa nu se mire daca trebuie sa-l sustina in termen relativ scurt si pe cel scris, in fata organelor organelor (repetitie necesara) de Politie sau la DNA.
e/ este nemuritor in capetele tuturor spiritualisticilor, exceptie facand o mana de suflete moarte din romanul cu acelasi nume al lui Gogol de pe Google.
f/ ca marime se prezinta doar in doua feluri: suflet mic cu vibratii joase sau suflet mare, cu vibratii inalte. Intermediar nu exista . Indiferent de marime insa, el tot 21 de grame are, asa ca, daca veti auzi din intamplare vreun spiritualistic spunand : “am sufletul usor” sau “am sufletul greu si impovarat” sa nu-l credeti. Minte! 
g/ vibratiile sufletului pot fi ridicate sau coborate dupa plac, de catre orice spiritualistic, fie ascultand muzica bisericeasca asezonate cu lovituri repetate cu capul de podele, sunete din natura, ode, simfonii,  liturghii, predici, sutre, filocalii, conferinte spiritualistice despre entitati vorbitoare prin channeling, poezie sau repetand delirant si isteric cuvantul “iubire”, fie preferand manele care te ung pe suflet dimpreuna cu spritzuri si mititei, talk-showuri politice, filme porno sau cu impuscaturi  si creieri pe pereti, stiri, sau bancuri de neam prost, meciuri de box sau de fotbal, etc...
Nota : Atentie mare la “etc.”, caci dracul imbraca cele mai neasteptate forme, iar cea mai mare pacaleala pe care ti-o serveste este sa te faca sa crezi ca el nu exista. 


35. SUFLETE PERECHE – sunt acele suflete care asemenea oualor cu doua galbenusuri sunt expulzate de catre Sursa in mod divin, deci neinteligibil pentru mintea omeneasca si desperecheate imediat dupa aparitie cu ratiunea de a se caute prin toate intruparile si vietile urmatoare, in asa fel incat, atunci cand se intalnesc, caci nimic nu este intamplator, sa se recunoasca si sa se iubeasca in nestire. Reimperecherea - ca de altfel si desperecherea, ambele programate karmic -, este fericita, atat in cazurile de heterosexualitate, cat si in cele de homosexualitate, caci nu le garanteaza nimeni sufletelor pereche, care evident ca nu au sex, ca ele se vor reintrupa in spiritualistici de sexe opuse.
Nota: desi nici sufletele pereche si nici cele nepereche nu au sex, ele se inmultesc in draci si in progresie geometrica, probabil prin diviziune sau inmugurire


Vezi mai multe din Documentare, Science & Tech pe 220.ro
 
36. SUFLETE PARINTI – recte SUFLET TATA si SUFLET MAMA  sunt acele parti ale sufletului comun care, dupa unii spiritualistici se afla in dimensiunile D11 si D12. Asta doar in situatia in care exista doar 12 dimensiuni numarabile ale caror parametrii sunt necunoscuti si nu-i poate nimeni defini. Dupa alti spiritualistici sunt 60 de dimensiuni, tot asa, doar numarabile, aflate in planuri superioare nedefinibile exact, accesibile doar lor, si atunci pot intra la socoteala si acele parti ale sufletului care reprezinta rudele lui de gradele 2, 3, 4, 5 si 6 , inclusiv niscai SUFLETE CUMETRE. 

37. SUFLETE BATRANE sunt acele suflete care, desi sunt considerate intelepte de catre majoritatea spiritualisticilor, ele nu au cap si in consecinta nici creier. Toate provin din stravechime, din Paleozoic, Cretacic, Juarsic Park sau Devonian, sau chiar de-acum 80 -100.000 de ani - aici nimeni nu s-a pus de acord, pentru ca nu-si prea bate nimeni capul cu milioanele sau cu sutele de mii de ani, din incarnari trecute prin trupuri de personaje de basm, de atlanti sau lemurieni, ca apoi sa-si faca mendrele prin trupuri spiritualistice umane. Si chiar daca sunt pe cale sa isi termine canoanele karmice, sufletele batrane inca mai patrund in cate un corp uman ca sa-si reverse intelepciunea si cunostintele capatate de catre posesorii lor, fie prin regresie, fie pe nepusa masa. Desi ele nu ar trebui sa fie niste exceptii, doar spiritualisticii cu pretentii sau cu tupeu trambiteaza ca sunt fericitii posesori ai unor astfel de suflete, si, in cazuri exceptionale, si doar daca au la inima pe cate un spiritualistic ratacit, il mai anunta si pe el bietul, ca si el, vezi Doamne, are un suflet batran. 
Definitii extrase din Spiritualist, Hypnotic & Idealistic Terms Dictionary (SHIT-Dictionary), parte integranta a lucrarii The Bases of Universal & Literary-Licentious, Spiritualist, Hypnotic & Idealistic Terminology (BULLSHIT) 
Sursa foto necunoscuta

6 comentarii:

  1. http://loopable.files.wordpress.com/2007/03/champagne.gif?w=380

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut-o si am baut-o in cinstea ta! Hmmmmm..... minunata! Iti multumesc frumos draga Karina.

    RăspundețiȘtergere
  3. :)
    Bun regasit, BUNULE!
    Interesanta sinteza a "sufletului" ai facut, dar, pare-se, nu intereseaza pe nimeni.
    Io zic ca "sufletul", acel ceva pe care nu-l putem defini pentru ca nici nu-l putem descrie (doar ca-l simtim, desi nici asta nu stim a spune "cum il simtim") se afla intr-o zona inca neexploarata a tartacutei.
    :))
    Si este in FOARTE MARE LEGATURA CU emotiile/sentimen tele.

    RăspundețiȘtergere
  4. :)
    Sufletul, in fapt, este o reflectare a mintii, insa compactata, condensata.
    :))
    Daca ai de-a face cu o tartacutza simpla,primitiva... si sufletul va fi unul simplu, primitiv, continand doar elementele necesare bun/rau (atribute).
    Daca ai de-a face cu o tartacutza sofisticata ... si sufletul va "emula" sofisticarie, sensibilitati diverse etc.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua , Dane prietene !
    Am tot cautat eu in prostia mea articolele 1-33 din "Codul sufletesc" pe care ni l-ai daruit cu atata umor ( ca de obicei ) . De aceea pana acum nu am indraznit sa fac vreo apreciere . Am gasit ca totusi primele 33 de articole sunt ocupate de acele suflete lipsite de suflet care domina peisajul celor ce se afla inca impotriva firii la timona unui vas ce face bâl-bâl-bâllll. De acolo , din peisajul oceanic, sufletele cum oare vor putea sa sublimeze si sa nu mai revina nicicand pe aici ?

    RăspundețiȘtergere
  6. http://members.home.nl/tgeorgescu/sufletul.html

    Din puntul meu de vedere ma bazez pe Spiritul care imi mentine starea de constienta si da branci corpului fizic prin lume.

    Despre Suflet ...acum nu pot spune mare lucru . Poate ca se plimba pe Calea Lactee, poate ...ca ai dreptate ...
    Sufletu' :))

    RăspundețiȘtergere

Eu, buricul pamantului zic asa: