PERSOANE INTERESATE

O FI BINE, O FI RAU !?


miercuri, 22 iulie 2009

TRISMEGISTU TRISTU

TABLITELE DE SMARALD ale lui TOTH si HERMES TRISMEGISTUL

Exista o intreaga literatura ezoterica legate de aceste tablite de smarald si povestea Atlantidei.
Povestea zice ca Atlantul Toth devenit zeu, care a pus bazele Egiptului antic cu 52000 de ani inainte de Christos, care a trait doar 16.000 de ani pentru ca era nemuritor si care mai traieste si astazi pentru ca s-a dematerializat a scris niste tablite secrete si s-a reincarnat in Hermes Trimegistul.
Presupun ca aceste tablite sunt virtuale, pentru ca dupa ce am gugalit dupa ele douazeci de minute nu am gasit nici un indiciu referitor la unde s-ar putea afla ele acum. Uite totusi ce am gasit:"Sunt 12 tablite din smarald verde, facute dintr-o substanta transmutata alchimic. Sunt foarte rezistente la orice element si substanta. Mai exact structura atomica si celulara fiind fixa ea nu permite nici o schimbare. Din aceasta cauza tablitele contrazic legea ionizarii referitoare la corpurile fizice. Pe ele sunt gravate caractere din vechea limba atlanta. Acestea reactioneaza la undele cerebrale emise de creierul celui ce citeste, eliberand vibratia mentala asociata in mintea cititorului. Tablitele sunt prinse intre ele cu inele facute dintr-un aliaj de culoarea aurului, suspendate de o tija din acelasi material."

De unde am tras concluzia fireasca ca sunt din smarald verde, chiar daca alte culori de smarald nu exista, ca de fapt nici smarald original n-ar prea fi.... pentru ca provin dintr-o substanta necunoscuta transmutata alchimic, dar de fapt vorbim de smarald, care totusi nu mai are proprietatile smaraldului, pentru ca in afara de atomi are si celule deci este un smarald viu, care contrazice legile fizicii privind ionizarea, ceea ce inseamna ca culoarea verde este intrinseca si nu provine de la ionii de crom si vanadiu pe care ii are incorporati si care ii dau culoarea verde.

Ah, daca stiti cumva unde pot fi vazute...! Macar una.... Asa de tare imi doresc sa citesc caracterele gravate in vechea limba atlanta pe care nu o cunosc, care sa reactioneze la undele cerebrale emise de creierul meu, eliberand vibratia mentala asociata in mintea mea. Atunci, odata eliberata as putea sa-mi contemplu propria vibratie asociata... Mi-ar parea bine ca tablitele de smarald sa fie reale... si nu imaginare... Daca insa sunt aparute prin revelatie... atunci nu am incotro, trebuie sa-l cred si pe Petrache Lupu.
Din Maglavit.
sursa: http://ezoteric.50megs.com/diverse/thoth_partea_unu.htm

6 comentarii:

  1. Tare mi-as dori sa gasim ceva de la extraterestrii esuati pe Pamant sau sa fi fost atat de avansate civilizatiile inainte incat noi acum sa fim niste pigmei inca in tehnica ? Daca faci rost de o tablita de asta , sa mi-o arati si mie ,Dan !

    RăspundețiȘtergere
  2. @Dan, bunul meu prieten, iti ostenesti timpul fara rost!
    Unele scrieri mistice au un tel bine definit - spalarea creierului!
    Ai vazut ce rezultate spectaculoase da.

    :)))

    O noapte cu ploaie imi doresc mie, de data aceasta!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragi prieteni Elvis si anonimul pamantean,

    Tablitele dupa modul cum sunt descrise exista doar in capul celui care le-a inventat.
    Recunosc ca m-am implicat prea tare...

    RăspundețiȘtergere
  4. Da,de abia acum vad ca suntem in rezonata.Abia am comenta ceva despe legi pe la tine si iata ca dau de acelasi domeniu.....tot la tine.Tablitele ar putea fii empirice,insa legile universale,si mai ales aplicatiile lor,sunt mai mult decit de bun simt,si prin experienta particulara la care am ajuns dupa multe incarnari,pot spune ca sunt un simplu dar eficace instrument de cunoastere si.....creatie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si ca deobicei,am impresia ca se confunda forma cu fondul,marfa cu ambalajul,si de ce nu?particularul cu generalul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ady,
    Nici nu m-am aplecat asupra formei deoarece "misterul" contrafacut era atat de evident incat, recunosc ca am lasat citirea textelor pentru mai tarziu.
    Mi-a fost clar ca textele sunt compuse de curand, dar asta nu cred ca le va scadea in vreun fel valoarea, presupun. Ceea ce m-a izbit neplacut insa, a fost incercarea de a spala creierele celor pentru care misterele si secretele reprezinta o hrana spirituala... suportul, descrierea tablitelor mi s-a parut toxic.
    Continutul il voi studia. Promit!
    Cristiana mi-a explicat ca regatul Kem a fost infiintat de altcineva, unul Gor parca, si nu de Toth.

    RăspundețiȘtergere

Eu, buricul pamantului zic asa: