PERSOANE INTERESATE

O FI BINE, O FI RAU !?


vineri, 9 iulie 2010

TEORIA GOALA A PAMANTULUI GOL IN INTERIOR

Auto-motto:)
Spiritualistii ca si oamenii de stiinta,  sunt: 
cei care stiu, inteleg si traiesc fenomenele,
cei care inteleg fenomenele,
cei carora li se pare ca inteleg fenomenele si 
cei care nu inteleg nimic si pentru care orice teorie este adevarata 

Spiritualisticul - episodul al II-lea 
Prin prisma celui caruia i se pare ca intelege cate ceva, va propun in mod onest sa urmariti un documentar interesant. Daca stiti putina geofizica, geologie, fizica sau astrofizica sau macar intelegeti, va rog sa ma luminati si pe mine.

Desi nu exista nicio evidenta sau dovada palpabila cum ca centrul Pamantului are un miez format dintr-un amestec de fier si nichel topit, iar nucleul este format din fier si nichel solid, asa cum sustin oamenii de stiinta, desi tehnologia actuala a forajelor nu a permis forari mai adanci de 12 km (vezi groapa din Peninsula Kola de 12.261 m adâncime), in conditiile in care crusta Pamantului, (scoarta rigida, litosfera) are o grosime de aproximativ 40 de km (cea mai subtire portiune de scoarta oceanica fiind in Pacific de 5-10 km), fata de restul mantalei care are 2.900 km iar raza lui polara si ecuatoriala variaza intre 6.357 si 6.378 de km, desi avem aceste elemente stiintifice, pe care spiritualisticii le considera argumente in defavoarea neputintei stiintei actuale, ceva totusi mi s-a parut ca nu merge in argumentatia autorilor teoriei din documentar.
sursa foto: Wikipedia
Desigur ca ceea ce mi s-a parut mie strident in "argumentatia" spiritualisticilor s-ar putea sa reprezinte doar niste biete limite ale intelegerii mele. Va prezinta totusi niste fapte, poate ca in felul acesta vom putea sa ne (ne)lamurim impreuna:

"Datorita conductibilitatii sale termice reduse solul preia cu intarziere variatiile temperaturii atmosferice, circadiene sau sezoniere. Deja la 1 m adancime (temperatura beciurilor), variatiile circadiene nu se mai resimt iar cele sezoniere sunt considerabil atenuate, pana la disparitie catre adancimea de 8 m. Intre 8-30 m temperatura este constanta, iar peste 30 m temperatura creste cu un grad Celsius la fiecare 35 m."

Asa spun masuratorile geologilor din toata lumea si asta am invatat cu totii la scoala. Daca temperatura din profunzimea scoartei terestre este de 2.900 °C - lava fiebinte la 1.400 °C constituind o dovada - ea devenind uriasa in nucleul Pamantului, unde atinge valori aseamanatoare celor din Soare de 4.000 °C pana la 5.000 °C, inseamna ca  invataturile geologiei sunt adevarate iar noua nu ni s-au predat minciuni. Pentru ca nu putem evita evidenta eruptiilor vulcanice si a emisiilor de lava, caci ele exista si provoaca dezastre sub ochii nostri, si incercand sa aplicam rational postulatele teoriei Pamantului gol, mantaua ar trebui sa arate in sectiune ca un sandwich umplut cu lava fierbinte si in consecinta, la fel ca la exteriorul ei, si la suprafata ei interioara, mantaua ar trebuie sa prezinte un aspect de scoarta (litosfera). Nu putem sa ne imaginam ce procese fizico-chimice si ce arderi au loc in structura interioara a mantalei astfel incat, la suprafata ei exterioara sa aiba loc eruptii si nici daca aceste eruptii vulcanice apar si la interiorul mantalei. Imi cer iertare fata de luminatele fete spiritualistice daca la o astfel de tema nu am urmat indemnul "gandeste cu inima!" ci am preferat s-o fac firesc cu biet capul meu iar nu cu capetele apologetilor. In conditiile acestea, tinand cont de evidente si incercand sa probam daca Pamantul este gol pe dinauntru, se ridica cateva intrebari de bun simt, intrebari pe care le adresez tuturor, cu gandul ca poate cineva, mai patrunzator decat mine, imi va putea aduce niste lamuriri.

5 INTREBARI DE BUN SIMT
1/ Care ar trebui sa fie temperatura solului pe suprafata lui interioara (in interiorul golului Pamantului) si cat de groasa ar trebui sa fie mantaua Pamantului astfel incat, locuitorii intraterestrii sa nu se friga la talpi?

2/ Admitand ca locuitorii Pamantului interior sunt din punct de vedere genetic niste mutanti si rezista prin adaptabilitate ancestrala la mediu, la temperaturile extrem de ridicate, si pe care sa convenim ca le-ar suporta natural, cum reusesc ei totusi sa se descurce cu caldura suplimentara si cu radiatiile degajate de Soarele interior?
Exista in interior un camp magnetic specific, aparut in urma unor legi fizice necunoscute oamenilor, altul decat campul magnetic exterior Pamantului care ne protejeaza pe noi de radiatiile Soarelui exterior si care sa-i protejeze pe ei inauntrul Pamantului de radiatiile Soarelui lor mic?

3/ Micutul lor Soare interior este cel care determina gravitatia pe suprafata terestra pe care o locuim noi?
Daca da, atunci atunci locuitorii de pe suprafata Pamantului interior, ca sa respecte legea gravitatiei universale ar trebui ori sa mearga in maini, cu capul in jos, tinandu-se de tot felul de scoabe, ca sa nu fie atrasi gravitational de picioare catre Soarele interior, ori sa aibe niste capete antigravitationale care sa-i impinga catre sol si sa-i tina lipiti de scoarta interioara a planetei... Mutanti, mutanti dar.... legendele spun ca ei s-au retras deodata sub Pamant.

Dar daca nu Soarele interior este cel care determina gravitatia, atunci unde se afla centrul de gravitatie in interiorul Pamantului gol? Ar trebui ca el sa se afle in mijlocul mantalei terestre in asa fel incat, oamenii sa poata merge in picioare si sa nu pluteasca sau mai rau sa fie atrasi si absorbiti in Soarele mic. Dar cum mantaua infasoara Pamantul,  atunci nu se mai pune problema existentei unui centru gravitational, ci mai degraba a unui invelis interior, o sfera gravitationala, in interiorul mantalei si mai precis in lava. Mai mult nu am putut sa deduc fara sa aberez, asa ca am apelat la un prieten, cercetator si profesor fizician, care a afirmat ca sfera gravitationala nu exista, dar ca centri gravitationali raspanditi si dispusi in mod echidistant fata de un punct, da. Deci s-ar putea. Si totusi... Logica ma duce cu gandul la o sfera, iar nu la o suma de puncte gravitationale, raspandite uniform in globul terestru, caci daca admitem ipoteza mai multor centri de gravitatie atunci, pe cale de consecinta, se naste mirarea fireasca: cum arata gravitatia si cum se manifesta ea la limita de separatie si de influenta dintre aceste centre gravitationale!!? Daca admit existenta centrilor de gravitatie pentru interiorul Terrei, atunci incep deja sa visez urat, caci acesti centri gravitationali ar trebui sa se manifeste cu efecte nu numai la interiorul globului terestru, ci si la suprafata exterioara a lui, la nivelul scoartei. Din pacate pentru credinciosii teoriei Pamantului gol la interior, la suprafata scoartei terestre deocamdata si dintotdeauna se manifesta un singur fel de gravitatie.... aceea cu un singur centru, reprezentat de nucleul Pamantului. Si aceasta forma de gravitatie, iar nu altele, a fost luata in calcul, atunci cand am trimis rachete, sonde sau sateliti artificiali in spatiul extraterestru, caci lui Newton i-a cazut un mar in crestetul capului din pomul sub care statea si nicidecum nu a fost lovit in tampla sau in ochi, de mere provenind din merii de vizavi sau de aiurea...

4/ Soarele cel mic este fix sau se roteste?
In functie de acest raspuns vom aputea afla cum stam cu noile feluri de campuri magnetice si electromagnetice interioare, cu noile retele Hartman si cate si mai cate... Din spusele bunului meu prieten, fizicianul, am inteles ca daca Pamantul ar fi gol la interior, el nu ar mai manifesta camp magnetic.

5/  Ce se intampla cu masa planetei?
Daca Pamantul ar fi gol, masa planetei ar trebui sa fie mult mai mica, ceea ce ar insemna ca si Luna ar trebui sa fie goala ca sa ramana pe orbita Terrei  si ca atunci si orbita terestra in jurul Soarelui ar trebui sa aiba un diametru mult mai mic, lucruri care se obstineaza sa se intample.
Desi am mult mai multe semne de intrebare, din respectul pe care vi-l datorez, am pus doar cinci intrebari simpliste, izvorate dintr-un minim de cunostinte de cultura generala. Intrebarile le-am pus cu buna credinta, deoarece am considerat ca lumea aceea interioara este una materiala, concreta, asa cum reiese din continutul documentarului, iar nu una imaginara. In imaginatie orice este posibil. E suficient doar sa credem. Desigur, mai exista si alte teorii la fel de neprobate stiintific ca si aceasta, care sustin ca exista in interiorul Pamantului o lume sau mai multe, dar pe alte planuri vibrationale, in alte dimensiuni decat a noastra. Am vazut ca nu la aceste teorii s-a referit documentarul, care din punctul meu de vedere este straveziu de subtire in dovezi si argumentatii cat de cat stiintifice, toata teoria reducandu-se la niste imagini ciudate luate de satelitii NASA si de povesti literare sau ale unui martor ocular, simple presupuneri, frumos impachetate. Daca Byrd nu ar fi fost ofiter superior in Marina SUA si daca secretele militare nu ar trebui aparate intotdeauna dupa o perdea de fum, atunci l-as fi crezut si pe el. Interesant este faptul ca dovezile amiralului Byrd sunt si astazi ocultate de catre armata si clasificate Top Secret, cu alte cuvinte inaccesibile iar jurnalul lui a fost facut public de un fost agent CIA, fapt care ma determina sa cred ca nici continutul jurnalului nu ii apartine lui Byrd. Cu stiinta, care este mai mult paradigmatica uneori decat dogmatica este bine sa fim totusi prieteni si sa nu o luam la suturi. Uite, bunaoara noi folosim rezultatele cercetarilor ei, bucurandu-ne de acces la ciberspatiu si folosind sateliti artificiali, plasati pe o orbita a Pamantului care nu ar trebui sa existe.
TARAMUL CELALALT sau SHAMBHALAGARTHA
Lumea intraterestra din burta Pamantului se numeste in basmele romanilor Taramul Celalalt, in credintele politeiste greco-romane, Infernul, in religia crestina Iadul si dupa caz, Infernul si Purgatoriul iar in legendele de necontestat ale spiritualisticilor, Agartha sau Shambhala, dupa pofta si cunostintele ezoteristice ale fiecaruia, chiar daca Shambhala budica nu este subterana. Daca lumea subpamanteana ar trai in Regatul Agarthy care s-ar afla sub desertul Gobi, asa cum sustin mongolii, cu capitala la Shambhala sau sub muntele Shasta, in California, cu capitala  la Telos ( totusi regatul s-ar numi in acelasi timp si Shambhala), asa cum sustin spiritualisticii americani, daca de fapt ar fi totuna cu Hyperboreea si este condus de Zamolxe nemuritorul, cum sustin spiritualisticii dacomaniaci,  asadar oriunde si oricum s-ar numi aceasta lume intraterestra si oricine ar popula-o, important pentru spiritualistici este ca ea exista, ca se poate ajunge inauntrul ei, ca exista comunicare prin channeling sau e-mail, ca pe aceasta tema a adevaratei lumi subpamantene, niciodata aceeasi, se pot tine conferinte, scrie carti si edita filme de senzatie si ca in consecinta este aducatoare de profit. Cu mult tupeu si putina imaginatie scoti bani frumosi. Deoarece lucrurile nu sunt clare in privinta denumirii oficiale a lumii subpamantene din interiorul Pamantului gol la interior, ca sa nu suparam niciun spiritualistic iluminatic, noi o vom numi pentru simplificare SHAMBHALAGARTHA.

LOCUITORII TERREI 
Desi nimeni nu poate proba cu nimic concret, toata lumea stie ca in anumite orase subterane, construite din vreme in mod intentionat, in care conform documentelor ultrasecrete nepalpabile, ascunse de ochii muritorilor de rand, sau pierdute definitiv, a retrocognitiilor si a channelingurile de necontestat, s-ar fi refugiat stravechii locuitori (ne)cunoscuti ai Terrei, de rase diverse, lemuriene si atlante, in urma pustiitorului razboi nuclear de-acum 100.000 de ani, care a dus la aparitia deserturilor Sahara, Gobi, Atacama, Kalahari, s.c.l., precum si a raselor umane actuale.
Despre cele patru rase umane se stie in mod cert ca sunt rezultate fie din salbaticirea si degenerarea supravietuitorilor atlanti si lemurieni ai cataclismului, fie create chiar de ei pentru a-i slugari, fie create in laboratoare prin modificari genetice de catre extraterestrii in acelasi scop, fie dupa cheremul darwinist din nimic si apoi din maimute, fie din spori si bacterii aduse de meteoriti, fie de entitati spirituale din alte dimensiuni, fie de Insusi Bunul Dumnezeu ca sa incurce limbile si in mod evident, si mai tare lucrurile. Aici avem ca surse documentare un folclor stravechi si demodat dar mai ales unul nou, extrem de bogat si bine argumentat stiintifico-fantastic, asupra caruia spiritualisticii nu au cazut definitiv de acord, pentru ca fiecare dintre ei, stie el mai bine, din surse sigure, cum stau de fapt lucrurile. Cu totii insa, indiferent pe ce cai diferite si oculte am aparut fiecare dintre noi, sau numai unii, sau numai altii, ca ne place sau nu, suntem locuitorii Terrei.
Avem asadar in vedere, trei categorii mari de locuitori ai Pamantului: terestrii, intraterestrii si extraterestrii.
Intraterestrii
Locuitoare intraterstra din Telos 
Sursa foto
 Literatura de specialitate zice ca acum, in interiorul globului - a se citi golului - pamantesc traieste o populatie heterogena de intraterestrii, compusa din lemurieni, draci, atlanti, maestrii inaltati, nemuritori, hyperboreeni,  extraterestrii si Zamolxe, constituita in 12 triburi, dintre care doar sase au reusit de-a lungul timpului sa traiasca fara probleme atat pe Pamant, cat si sub Pamant si sa se infiltreze printre noi la suprafata, dar tinand in acelasi timp legatura si cu interiorul . Cele 12 triburi aflate in concordie, sau in razboi (aici iar nu avem o opinie generala) sunt conduse de un Mare Consiliu, despre care avizatii stiu ca intretine relatii cu Guvernul SUA. Nu stiu daca aceste relatii  ar trebui sa ne bucure sau sa ne inspaimante. Daca este sa dai crezare unor spiritualistici, formatori de opinie in meseria lor,  Maestrii Inaltati si Lemurienii shambhalezo-agartheeni care conduc Marele Consiliu si care channelizeaza in direct cu ei, cei cativa spiritualistici alesi, propovaduind Iubirea Universala (ar fi logic sa gandim ca ei nu sunt duplicitari si ca abordeaza astfel de teme si in discutiile cu Guvernul SUA), atunci omenirea va fi aparata atat la interior cat si la exterior de necazuri terestre si extraterestre. Sloganul "Pace Iubire, Armonie" este foarte seducator si confortant desi, daca este sa apleci urechea la ceilalti spiritualistici avizati, mult mai bine informati, de fapt ei comploteaza si vor sa distruga omenirea. Si ca sa vezi potriveala dracului cu complotul aducator de armaghedoane!  In mantaua Pamantului, in plin Foc al Gheenei, intretinut de lava, se afla Iadul. Chiar daca teoria antantei si armoniei care domneste in strafundurile Terrei este mai convenabila dar presupunand ca cealalta, a comploturilor si razboaielor intestine este cea adevarata, tare mi-ar placea sa cred ca nu exista nicio colaborare intre Iad si Marele Consiliu, caci daca aceasta colaborare exita, atunci inseamna ca Guvernul SUA se afla  in stranse legaturi si cu Scaraotchi, Azazel, Asmodeu, Baphomet, Ben-Laden, Mama Dracului si Talpa Iadului si toata dracarimea marunta. Poate ca satanistii au alta opinie, insa eu nu doresc sa-i aduc in discutie pe cei care lucreaza cu Intunericitul, care de fapt nici nu exista, caci el nu este altceva decat proiectia emotiilor si a gandurilor noastre negative. Na!
Supraterestrii
 Sursa foto alien
Si-aici, la suprafata unde traim noi oamenii, gasim o fauna intraterestro-supraterestra constituita din cameleoni, reptilieni, reptiloizi cu fata umana care colaboreaza sau se lupta pe-nfundatetelea, fie cu extraterestrii asemanatori lor, fie cu alte specii de extraterestrii sub forma de  Alien sau sau sub forma de humanoizi verzi, albastrii sau argintii, fara nas si doar cu trei degete, care au venit sa le fure calu', cal pe care de fapt ei, intraterestrii reptiloizi l-au furat de la noi oamenii, cu multe mii de ani in urma, atunci cand s-au coalizat si au pus la cale Monstruosul Plan al Conspiratiei Mondiale, menit sa ne extermine si in urma caruia au ocupat ereditar sau prin alegeri democratice, toate structurile de conducere ale omenirii. Pazea! Inuaki!
Extraterestrii 
 Pentru cine crede, acesta este portretul lui Ashtar Sheran, Comnadantul Confederatiei Galactice de Lumina care conduce cea mai mare flota de nave galactice extraterestre ultratehnologizate, din istoria Universului
Despre acestia nu mai discut deoarece i-am amintit mai sus si oricum cred ca ati vazut fiecare in viata voastra cel putin un film sau ati citit o carte despre ei si despre farfuriile lor zburatoare, care intra si ies pe la poli din Pamantul gol la interior, unde si-au facut baze militare si farfuriidromuri. Ca o concluzie, ei sunt fel de fel de fiinte inzestrate cu inteligenta, dar rationale, nu ca noi, cu interese diverse, care fie vor sa ne prade, fie vor sa se-mprieteneasca cu noi pana la corcire, fie sa ne ajute sa ne iubim, fie sa ne extermine. Aceste intentii depind foarte tare de marturiile, de declaratiile si de nevoia de celebritate si/sau de bani, a diverselor persoane a caror onestitate, onorabilitate si sanatate mintala nu pot fi puse la indoiala si care au fost rapite, duse pe navele lor si supuse impotriva vointei lor, la tot felul de experiente, implanturi si perversiuni fizico-psihico-mentalo-sexuale.
Atentie! Aceste persoane umbla libere printre noi! Personal, pe vremea cand lucram la o revista (ah,ce vremuri!:)) am primit vizita unui domn cu privirea cam tulbure, care mi-a aratat niste (in)forme neclare, desenate stangaci cu creionul, pe niste foi de bloc de desen scolar, asigurandu-ma ca ceea ce vedeam acolo erau caroserii ale viitoarelor automobile care vor circula pe Pamant. M-a rugat frumos sa i le public si mi s-a plans ca nicio revista nu a dorit sa i le publice, ba mai mult ca a fost trimis nepoliticos la plimbare.  
"Dar cum ati ajuns sa cunoasteti tehnologia viitorului si sa desenati aceste caroserii?" l-am intrebat politicos.  
"Mi-au fost revelate" mi-a replicat.  
"Cum?"  
"Aaaa... pai cand eram mic si ma dadeam cu sania pe Rapa Dracului am fost rapit de extraterestrii si dus pe nava lor. Ei mi le-au aratat" .

ORASELE - PORTI ALE SHAMBHALAGARTHEI
In Shambhalagartha nu poti intra oricum. Intrarile (portile) mari sunt pe la Poli, si pe-acolo poate intra cu avionul doar Amiralul Byrd, care din pacate a murit si se mai poate incerca cu ozeneul personal daca aveti vreunul. Alte intrari principale sunt reprezentate de cateva orase subterane mari dar mai exista si alte porti secrete raspandite pe glob, care sunt foarte bine pazite si ascunse de privirile indiscrete ale oamenilor. Va prezint mai jos sapte dintre cele mai mari si mai importante orase, dintr-o retea de circa 100 de orase subterane, parte din ele revelate doar anumitor spiritualistici, selectati de intraterestrii dupa calitatile lor literare si dupa nevoia de glorie personala  sau parale, parte tinute secrete prin documente stravechi criptate, scrise intr-o limba necunoscuta, pe suporturi materiale din substante necunoscute si ascunse prin temple si manastiri cunoscute sau la Vatican si parte ramase ca legende in folclorul autohton al populatiilor umane de deasupra lor. Literatura de specialitate ne spune ca orasele intraterestre au porti de iesire catre lumea exterioara si se afla  la adancimi variind intre 1,5 si 2,4 km sub scoarta terestra, la temperaturi  care ar tebui sa fie conform observatiilor geologice, de 80 °C pana la 100 °C. Nu vi se pare nimic ciudat? Pai tocmai incercam sa aflu cam care ar putea fi grosimea mantalei si aflam acum ca maxim 2,4 km, caci nu-i asa, orasele ar trebui sa fie pe suprafata interioara a Pamantului gol. Pai si-atunci lava cam pe unde umbla? Daca Doamne feri, excavam dupa petrol s-ar putea ca din nebagare de seama sa generam eruptii vulcanice sau sa sa le gaurim orasele. Cine ne minte si isi bate joc de inteligenta noastra? Rusii care afirma ca au excavat pana la 12 km? Spiritualisticii sau locuitorii-emisari ai oraselor subpamantene care channelizeaza intre ei? Ocularii cu marturiile lor despre Pamantul gol in interior? Scriitorii care au inventat Regatul Agartha? Retrocognitivii? Este oare kilometrul lor de 100 de ori mai lung decat al nostru? Geografii si geologii? Mai are Groapa Marianelor 11 km adancime? Stau ei oare in mantaua Pamantului si au porti catre suprafata interioara? Nu, despre acest lucru nu ne vorbeste nimeni. Ba din contra! Orasele sunt situate pe suprafata interioara a Pamantului si au cateva niveluri in interiorul scoartei. N-o spun eu. Daca credeti relatarile unui fost agent CIA, pe nume Virgil Armstrong, care citeaza din jurnalul amiralului Byrd, ale carui descoperiri sunt strict secrete si in ziua de azi, atunci sa stiti ca:
“Atlantii se inteleg prin telepatie, iar lemurienii vorbesc o limba – maru – care e radacina comuna a sanscritei si ebraicii. Acum, cele doua civilizatii traiesc in pace si armonie. Ele sunt conduse de un Consiliu Suprem, format din 12 persoane, 6 barbati si 6 femei. Orasele sunt luminate artificial si au o atmosfera controlata, mult mai pura decat cea la suprafata. Aglomerarile urbane sunt structurate pe mai multe niveluri. Locuitorii din subteran se deplaseaza intre orase cu ajutorul unor vehicule de mare viteza (aproximativ 3000 de mile pe ora), care plutesc.”

POSID – un oras locuit de o comunitate de Lumina din dimensiunea a cincea, a fost primul refugiu al atlantilor, cu intrare si asezare subterana in zona campiilor din Matto-Grosso din Brazilia, cu o populatie de 1,3 milioane de locuitori.
Sursa foto posidian
Existenta lui  a fost revelata prin channeling de catre Galatril (vezi imaginea), un membru de nivelul trei al Consiliului oraşului, scriitoarei spiritualistice americane Aurelia Louise Jones.
SHONSHE – un oras subteran in care acum 50.000 de ani si-a gasit refugiul poporul uigur, o ramura a lemurienilor, cu poarta de intrare pazita astazi de calugari hinduisti (?) tibetani, de la o lamaserie din Potala, Lhasa si cu o populatie insumand 3,5 milioane locuitori. Nu stiu cine s-a ocupat de recensamantul lor si cat de vechi este el, cert este ca in statisticile chinezesti privind recensamantul populatiei, shonshenezii nu apar ;
Spre surprinderea mea aflu ca urmasii directi ai lemurienilor nu sunt altii decat... un popor turcic.
" În secolele VIII-IX populaţia de triburi nomade turcice numită uiguri a preluat controlul asupra unei părţi din Mongolia, stabilind capitala la Karakorum, la sud-vest de Ulanbator. În 840 uigurii sunt împinşi de kyrgyzi în China (astăzi fiind ca 8.000.0000)." apud Wikipedia . Ei traiesc astazi in provincia autonoma Xinjiang, numita si Turkistanul de Est, vecina Mongoliei, Kazakhstanului, Pakistanului, Indiei si Tibetului  in conditii extrem de dure, in timp ce fratii lor terestrii traiesc in Uzbekistan, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Turcia si Rusia iar ceilalti frati ai lor, intraterestrii, misuna pe sub pamant in Tibet. Mai multe gasiti pe: http//old.cotidianul.ro/uigurii_etnia_izolata_in_china_represiva-91493.html
  Sursa foto uigur
Carevasazica popoare turcice! Adica frati de sange cu hunii, bulgarii, pecenegii, cumanii, turcii, tatarii si ungurii, adica si cu noi. Ei, ca sa vezi!  Noi suntem azi geto-daco-lemurieni si pentru ca suntem dupa spusele dacomaniacilor atlanti la origine, caci ne tragem din hyperboreeni, inseamna ca suntem nici mai mult si nici mai putin decat atlanto-lemurieni! Adica frati buni cu shambhalagartheenii. Aaa.... pai atunci se schimba socoteala, fratilor! No ca-i musai sa exersam telepatia si limba maru. Ca sa ne-ntelegem! 
 
PATALA - un oras subteran locuit de o specie de oameni-serpi, numiti Naga, foarte avansati tehnologic care se razboiesc cu agartheenii (Doamne, da' de-abia am stabilit ca locuitorii Shambhalagarthei se inteleg intre ei!)  si care-i dispretuiesc pe oameni, cu care se incruciseaza sau ii mananca, dupa cum li se arata. Muscatura unui Naga este foarte veninoasa. Conform traditiei hinduiste si a marturiei unui herpetolog  pe nume  Sherman A. Minton, intrarea in Patala se afla in Fantana Sheshna din Varanasi (ex Benares) in India, intr-o serparie aflata intr-o grota cu trepte, cu o poarta de piatra ornata cu basoreliefuri cu cobre.
BHOGAVATI - un alt oras subteran nagaian, sapat in roca alba, care are intrarea undeva pe la poalele  Himalayei, nu se stie exact pe unde. Legendele hinduiste spun ca ei traiesc fie sub pamant, fie in rauri si in mari. Se mai spune despre nagayeni ca au sotii foarte frumoase.
SHINGWA – oras subteran situat la granita dintre China si Mongolia, nu se poate sti exact unde, granita fiind foarte lunga, cu o populatie de1,5 milioane de locuitori, urmasi ai unei parti a populatiei uigurilor care in urma razboaielor au migrat catre nord. Am gasit pe net o singura imagine a unui orasean shingwa din care rezulta ca tehnologia lor, cel putin in privinta electricitatii si a confectionarii armelor este derizorie.
  sursa foto edrelua
RAMA – este un oras situat langa Jaipur, in India. Sub o ramasita a uni oras vechi de suprafata se afla un oras subteran, cu acelasi nume, cu o populatie de 1 milion de locuitori agartheeni, fosti lemurieni, cu infatisare de indieni;

TELOS – un oras agarthean de Lumina construit pe cinci niveluri sub o cupola subterana, situat langa muntele Lassen, dupa unii spiritualistici sau sub muntele Shasta dupa altii (vezi scriitoarea Aurelia Louise Jones care a primit un e-mail de la un la Marele Preot si conducator al orasului Telos, pe nume Adama cu care apoi a facut vartos channeling si-apoi a editat si a vandut o carte), sau sub amandoi, in California in orice caz, oras considerat capitala Regatului sau Imperiului sau Republicii Shambhalagartha si conectat cu celelalte 100 de orase subterane agartheene, avand o populatie de 1,5 milioane locuitori, toti inalti de peste 6 metri. Iooooi! Ce case trebuie sa fie pe-acolo!
Pentru cine crede, acesta este portretul real al lui Adama, Mare Preot si Presedinte al Marelui Consiliu al Marelui Oras de Lumina Telos, al Shambhalagarthei 
Daca sunteti curiosi sa vedeti ce fel de tehnologie utilizeaza telosienii va rog sa urmariti cu mare atentie videoclipul de mai jos. Aceste imagini sunt relevante oricand intr-o virtuala discutie, in care va trebui sa va exprimati o opinie pertinenta despre lumea subpamanteana shambhalagartheana si tehnologia supercalifragilistica a locuitorilor ei. Iata cateva imagini autentice imaginate din Telos. Vizionare placuta!

 Sursa foto antet 
Va urma 
In articolul urmator daca nu vi s-a acrit, puteti citi despre portile si chacrele Pamantului, Iad, Muma Zmeilor si Zamolxes. Sau poate despre altceva.

16 comentarii:

  1. Asa cum am spus,inca ne plac povestile,suntem copii mari,imaturi si aproape iresponsabili,chestie care are o parte buna si o parte mai putin buna.Daca intelepciunea vine odata cu virsta,normal ar fii fost sa traim macar un ciclu plutonian complet,vreo 300 de ani.Toate afirmatiile sunt semiadevaruri,dar din punct de vedere individual,orice informatie care te ajuta in moment sa intelegi este ok,daca nu te opresti acolo si dai mai departe cu titlu de adevar.Chestii care suna a fantasy gasesc mereu,insa daca intradevar cea ce nu vrem sa stim si negam,este fanatstic?
    La faza cu planetele goale,logica mi sa parut comparatia cu centrifuga de la masina de spalat,ele fiind create fizic initial printr o miscare rapida de rotatie,este posibil ca interiorul sa fie gol.Insa de aici si pina la intreaga mitologie si fantezie cu diverse grupuri care vor sa ne ajute sau sa ne inghita,iar dualism,iar oscilatie,si aceasi chestie,povestile exterioare noua denota saracia trairilor interioare,sunt putini cei care incearca sa vada dincolo de forme.
    Sensul nostru este in lumea fizica,fie si pentru a ajuta acest regn sa evolueze,insa apartenenta noastra este dincolo de forme,iar din anumite puncte de vedere,TOTi suntem extraterestrii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Adi, :)

    Ne mai trebuie cativa kilometri de rabdare si intelepciune, caci fiecare teorie noua este inca un pas spre dobandirea cunoasterii si a adevarului. :)


    Centrifuga... Hm...!
    "Universul intr-o coaja de nuca".

    Ti-amintesti de cartea lui Stephen Hawking? Pe principuiul golului ar trebui ca intreaga Galaxie sa se afle in interiorul unei coji de nuca iar univesrul sa urmeze algoritmul.... Din fericire pentru Hubble, Galaxia nu se afla intr-o coaja de nuca. :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Dan,
    recunosc nu am avut rabdare sa citesc intreg articolul din lipsa de timp,insa vreau sa spun ca tema despre ideea ca interiorul pamantului ar fi locuit,precum si povestea cu extraterestri o discutam inca de pe vremea liceului,iar almanuhurile vremii de atunci speculau acest subiect,aruncand "vina"pe occident[si eu fac parte din generatia ta,prin urmare iti dai seama cam de cati ani sunt eu pusa in situatia celebrului citat"a fi,sau a nu fi,asta-i intrebarea"!?:)]..o saptamana minunata si plina de bucurii sa ai..si am sa revin sa citesc toata postarea,si evident urmarea:)..

    RăspundețiȘtergere
  4. Danule, iertată să fiu, din toată povestea m-am ales cu câteva hohote de râs pe cinste!
    Iar la aia cu legăturile guvernului american cu mama dracului şi talpa iadului, era să cad de pe scaun.
    Nu ştiu dacă mi s-a mai aprins un neuron sau dacă am priceput ceva din toată această tărăşenie, dar, cu siguranţă, mi-am luat porţia de hlizeală pentru întraga zi şi, fie numai pentru asta, meriţi o îmbrăţişare cât roata carului.

    Să ai o săptămână frumoasă şi productivă!

    RăspundețiȘtergere
  5. Recunosc draga Ryana ca nici eu nu credeam ca cineva va avea rabdarea sa citeasca articolul meu mamut. L-am scris de amorul artei.

    Teori pamantului gol mi-a aprins si mie imaginatia in tinerete, atunci cand multe lucruri care zburau pareau comestibile. :)

    O saptamana frumoasa iti doresc si eu. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos!
    Nici nu e nimic de inteles acolo in aceasta "teorie" pentru ca odata cu ea, am vrut sa arat cat de tampite si de goale sunt si celelalte teorii conexe ei.

    Oricum, iti multumesc ca ti-ai dt silinta,desi asa cum ii spuneam Ryanei, eu unul n-as fi rezistat.:))

    RăspundețiȘtergere
  7. cred ca trebuie sa repet la nesfirsit aceasi afirmatie,exista o singura realitate,a ta,cea individuala.Cea colectiva e consensuala si contextuala,are valoare de moment,si in functie de citi subscriu la un anumit mod de abordare,ea se manifesta in timp in plan perceptibil.Daca 100.000 de oameni cred in pamintul gol si fenomenele conexe,demonstrat sau nu,este propria lor realitate,si pentru ei chiar asa este,asa cum pentru tine vindecarea de autism cronic,prin perseverenta si muzica este perfect normala si reala,asa cum medicilor li se pare normal dupa ce au amplificat si generat forma gind de boala la modul general,ca 90%din populatia planetei sa sufere de o afectiune sau alta.Deci,tot cea ce este particular,este real,cea ce este general,devine real doar prin acceptare,si depasit prin constientizare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da Adi si de fiecare iti spun ca ai dreptate. Si nu glumesc. Dar realitatea mea interioara, ca sia altora, este intoxicata in permanenta cu gunoi spiritualistic de felul teoriei goale. Ba inca si mai ra, de-atat! Uneori, unele teorii sunt adevarate otravuri, menite sa-ti tina mintea paralizata intr-o directie gresita,. Si-atunci ma intreb: E bine sa raman impasibil atunci cand vad cum altii incearca sa-si deverse dejectiile mentale sau sa-mi otraveasca mitea. Si daca ar fi vorba despre mine pot suporta asa cum am facut-o si pana acum cu cartile, ignorandu-le su aruncandu-le cat colo cand desopeream tampenii in ele. Dar se intampla cu toti in jurul nostru.

    Pana la urma este o chestiune de atitudine si nu neaparat de credinta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Tocmai ce umplusem, în comentariul la articolul precedent, golul din viaţă cu preaplinul muzicii, şi m-ai pus, Dane, în fata unui gol şi mai nud (să ne înţelegem, o femeie goală nu este goală pe dinăuntru ci doar pe dinafara: un nud cu alte cuvinte!): golul Pământului!. Acest nou gol - pe care l-ai băgat probabil ca reflex sănătos la finalul golurilor de la mondial al căror ecou s-a stins deja deşi capul încă îmi vâjiie de vuvuzele – tu l-ai umplut cu noua populaţie a intratereştrilor. Mi-a părut bine de cunoştinţă şi i-am notat în carneţel pentru a şti de unde să-i iau în cazul unei întâlniri (de gradul IV, presupun). Am înţeles, printre altele, că intratereştrii, indiferent de ocupaţie, sunt destul de isteţi, chiar dacă scopurile lor pot fi, nu-i aşa?, tenebroase şi telurice, precum mediul în care trăiesc. Am mai înţeles că expertul imobiliar din tine şi-a pus problema că unii dintre ei au case mari pe care le-ai putea vinde cu profit frumuşel la oamenii mari din România de deasupra scoarţei terestre.

    Eu personal am altă grijă. Cum îşi umplu intratereştrii golul din stomac? N’or mânca doar petrol şi cărbune din rezervele noastre strategice? Ne-ai informat că unii dintre ei ar servi oameni la cele trei mese pe zi care asigură o viaţă sănătoasa!

    Dar nu ne-ai spus dacă toţi orăşenii din aşezările descrise mănâncă oameni!

    Daca da, cum îi mănâncă? Proaspeţi? Expiraţi? La criptă?

    Mănâncă şi oameni graşi sau consumă doar slăbănogi ca să facă fata spaţiului urban fatalmente limitat!

    Dacă nu mănâncă oameni, atunci ce mănâncă intratereştrii? Ai noştri, tereştrii, ştim ce mai mănâncă la televizor, dar vorba e, ăia au televizor?

    RăspundețiȘtergere
  10. Am şters comentariul anterior celui postat pentru că era destinat altui articol: Basme din infern. Din păcate pe acela nu-l pot accesa. Pedeapsa că ... vorbesc prea mult. Scuze, Dan şi ceilalţi...

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga Faustinus,

    Ti-am postat eu comentariul la locul cuvenit, pe rod. Si desigur ca am sa-ti raspund la el. Dincolo de faptul ca l-am apreciat foarte tare, mi-ar placea sa-mi dai acceptul sa ti-l postez ca articol cu mentionarea autorului.

    Era doua intrebari cu talc pe vremuri, probabil ca le stii:

    1/ Ce e mic verde, traieste sub pamant si mananca pietre?"
    cu raspunsul corect:
    "Micul Mancator Verde de Pietre".

    2/ Daca dai drumul unei pietre pe la Polul Nord (considerand ca Pamantul este gaurit ca in teoria golului) ce se va intampla cu acea piatra?
    a/ se opreste la mijlocul Pamantului?
    b/ se intoarce?
    c/ iese pe la polul celalalt?

    Raspuns corect:
    O mananca Micul Mancator Verde de Pietre.

    Literatura de specialitate probabil ca specifica acest lucru pentru toate orasele subterane. Eu am citit mai mult despre orasul Telos in care se spunea ca telosienii sunt vegetarieni si au gradini hidroponice. Mananca legume hidroponice. Nu stiu ce sunt dar in mod sigur te ajuta sa cresti pana la 6m. :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. M-a interesat mai mult fenomenul micro decat cel macro ,iar teoriile cu privire la modelul torosferic al pamantului nu se pupa deloc cu cele microcosmice pe care le-am patruns si speculat pana acum . Omenirea va specula in continuare , sprijinindu-se pe noi si noi informatii capatate continuu prin spiritul nelinistit al eternului absolut . Lumina clara si sigura ,modelul limpede al existentei noastre , nu va fi nicicand atata timp cat vom scormoni mereu in trecut . Eu as lasa sa-mi scoata viitorul in fata tot ce va dori . Si iata , minune-i fiecare zi a existentei noastre . Multumesc celui ce-aici a mai impodobit-o si pe-a mea !

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga Raoul,
    Eu iti multumesc pentru ca ai avut rabdarea sa termini poliloghia mea. :))

    Iti dau dreptate. Cel mai frumos dar de la Dumnezeu ramane bucuria de a deschide din nou ochii in fiecare dimineata. Intai cei fizici si-apoi cei ai mintii. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. teoria aia alchimica "tot ceeace este sus este si jos si tot ce este in afara este si inauntru" nu cred ca a fost data ca principiu degeaba

    RăspundețiȘtergere
  15. :)
    Desigur ca nu.
    Acum insa ma gandesc ca acel care a emis principiul l-a prins in vorbe. L-a captat. Odata captat, principiul da sa devina "altceva" adica o forma a lui... imperfecta, datorata vorbelor ca limbaj conventional.

    "Sus" ca si "jos" sunt doar conventii umane... niste puncte de sprijin (iluzorii) de care mintea se poate agata ca sa poata intelege. In Univers nu exista nici sus si nici jos.
    "Inauntru" si "in afara" au exact aceeasi interpretare... In univers nu exista "inauntru" si "in afara" sau "sus" si "jos" decat daca universul are limite.

    Are limite? Daca are limite numarul PI este un nonsens, numarul lui Fibonacci de asemenea iar notiunea de infinit se goleste de continut.

    Uite o mostra, umoristica ce-i drept care aduce atingere legii:
    "Ca sa inteleg mai bine ce este Sus ma uit atent in Jos. Ma uit in jos, meditez si… ce vad!? Vad foamete, mizerie, boli, injustitie, prostie, razboaie, nebunie, hotie, iluzie, ateism, bigotism, saracie, haos, desertaciune si goana dupa vant.
    Mai vad si democratie si trezire in noua constiinta. Sus ce-o fi?"

    Nu-i un atac este doar deschiderea catre o discutie.

    Sa revenim...
    In replica la teoria Pamantului gol si ca sa respectam legea... in luna este necesar sa se intampla acelasi lucru, sa aiba un soare inauntrul ei. Iar soarele sa cuprinda in interior un alt sistem planetar cu alt soare inauntru si tot asa...

    Nu ajungem nicaieri. E un drum infundat....

    RăspundețiȘtergere

Eu, buricul pamantului zic asa: